. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 183 (zobrazuje sa 131-140)<< predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ďalšie >>

DOMÁCE PEKÁRNE

Domáci chlieb-EMILKO



POTREBNÉ PRÍSADY

465 g múky/ 315g hladká, 150 výberová/ ¼=10,5g čerstvého droždia/3,5g suš.droždia 1 PL cukru 125 ml mlieka 150 ml vody (teplej) 1,5 PL olej 1,5 ČL soli 1 ČL melta (na stmavnutie chleba) 1 ČL ľan(podľa vlastného uváženia a chuti) 1 PL rasce(najlepšia je celá,dodáva výraznú chlebovú vôňu a chuť) 1ČL ocot(aby sa chlieb nemrvil) 1-2 uvarený, postrúhaný zemiak

POSTUP PRÍPRAVY

Domáca pekáreň - Biffinet



Najprv si dáme do pekárničky tekuté prísady+postrúhaný uvarený zemiak.
Potom si pripravíme zmes múky,pridáme rascu,ľan,meltu.Môžeme pridať aj iné ingreidencie
podľa chuti.Takto pridáme zmes múky do pekárničky.Do jedného rožka dáme soľ.V strede
zmesi si urobíme malú jamku do ktorej nasypeme cukor a na cukor dáme rozdrvenú štvrťku droždia.Nádobu

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

Peter S. (babylon1961) ID 92689 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 19.5.2009, 17:51 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Olivovo-orechovo-cibulový chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

500g polohrubej muky, 20g drozdia, 1/2CL cukru, 2dl vody, 1dl oleja, 1CL soli, 50g posekanych vlasskych orechov, 80g oliv s kapiou, 1/3 cibule, 1PL olivoveho oleja, polohruba muka na plech, voda na potretie

POSTUP PRÍPRAVY

Vodu, muku, drozdie, cukor, olej, sol dame do pekarnicky a zapneme program cesto. Dalej v obrazkovom postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Klaudia R. (kladika) ID 65067 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 24.4.2013, 14:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

CHUŤOVKY

pečený toustový chlieb s paradajkami



POTREBNÉ PRÍSADY

- toustový chlieb (môže byť aj toustový grahamový) - mäkký syr - paradajky -tvrdý syr

POSTUP PRÍPRAVY

Toustové chlebíky natrieme mäkkým syrom. Umyté paradajky nakrájame na plátky. Chlebíky poukladáme na plech s papierom na pečenie. Na vrch naukladáme plátky paradajky. Dáme zapiecť do rúry. Potom posypeme najemno nastrúhaným tvrdým syrom a dopečieme.

Dobrú chuť!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Anetka H. (piskotka27) ID 85999 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

MOJ PRVY CHLIEB Z PEKARNE



POTREBNÉ PRÍSADY

Sacok zmesy z Lidl VITAL.350 ml vody

POSTUP PRÍPRAVY

Do pekarne nalejeme 350 ml vody,dosypeme 500 g,cize polovicu sacku zmesy a Program NORMALNY,750g,tmavy
Je strasne dobry,teda aspon nam chuti.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

DASA K. (DARSYK) ID 29056 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 25.2.2010, 19:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Cesnakovo- bylinkovy chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

250g polohrubej muky, 100g raznej vyrazkovej muky, 150g psenicnej celozrnnej muky, 350ml mlieka, 2PL oleja, 100g tvarohu- jemny hrudkovy, 1CL soli, 5 strucikov cesnaku, 3CL provensalskeho korenia, vacsiu polovicku drozdia,

POSTUP PRÍPRAVY

obrazkovy postup:

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Klaudia R. (kladika) ID 65067 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 7.12.2009, 22:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Obrovský chlieb


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

Tak takto nám narástol obyčajný zemiakový chlieb, paradoxne z hladkej múky špeciál:-))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Slávka G. (Slávina06) ID 88062 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 27.4.2009, 14:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Výražkový chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

7 PL oleja 300 ml mlieka 11/2 PL citrónovej šťavy 11/2 PL kyslej smotany 300 g výražkovej žitnej múky 300 g hladkej pšeničnej múky 2 kL soli 1 KL cukru 1 1/2PL kmínu 1 v šupke uvarený zemiak, nastrúhať ,ja davam surovy 1/2 kocky čerstvého droždia

POSTUP PRÍPRAVY

Do pekárne dávam najprv tekuté zložky, cukor, múku a ostatné. Je dobré najprv naliať olej priamo na miešace háky po upečení potriem studenou vodou..Program klasik,stredny,II,

750g chlieb

200 ml mlieka
5 PL oleja
1 PL citrónovej šťavy
1 PL kyslej smotany

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

alena k. (pajo) ID 9224 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 22.4.2009, 10:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Taliansky voňavý bylinkový chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

-3 PL olivového oleja - 1 alebo 2 roztlačené strúčiky cesnaku - 1 a 1/2 KL sušenej bazalky - 3/4 KL sušeného oregana - 1/4 KL sušeného rozmarínu - 1/2 KL sušeného tymiánu - 1,5 dl vody - 6 PL mlieka - 1 a 1/2 KL cukru - 1 a 1/2 KL soli - 480 g chlebovej múky - 2 a 1/4 KL sušeného droždia -

POSTUP PRÍPRAVY

V malej panvici zohrejeme olej. Pridáme cesnak a bylinky. Opekáme 2 minúty, ale dávame pozor, aby sa cesnak nepripálil, lebo bude mať trpkú chuť.
Bylinkový olej a ďalšie prísady vložíme do DP v poradí uvedenom hore. Nastavíme program na biely chleba, stredne opečená kôrka, 750 g.
Ak chcete pridajte semiačka podľa želania, poprípade skombinujte chlebovú múku s celozrnnou. V každom prípade, vďaka bylinkám tento chlieb nádherne voní!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Jana A. (janeinka1) ID 54349 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 14.1.2011, 15:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

DOMÁCE PEKÁRNE

Pšenično -ražný,vyrážkový chlieb SUPROVÝ



POTREBNÉ PRÍSADY

200ml mlieka , 150ml vody , 3čl soli morskej ( normálnej soli 2čl ) , 1 1/2 čl mletej rasce , 1PL octu , 1PL medu , 2PL oleja , 300g hladkej múky LIDL,mám s ňou najlepšie skúsenosti , 250g ražnej vyrážkovej múky zn.AboMill ja kupujem v Kauflande , 1/4 kocky čerstvého droždia

POSTUP PRÍPRAVY

Ingrediencie pridávať postupne ako je v recepte.Múky som rozpísala preto lebo s týmito mi chleba najlepšie vychádza a samozrejme bez čerstvých kvasníc ho ani nerobím. Cesto vyzerá redšie ale tak to má byť nepridávajte múku lebo potom chlebík bude oveľa hutnejší.

Nastavenie:
program základný môj trvá 3:20min , kôrka stredná , veľkosť na 1000g - ale ja ho mám vždy plnú pekáreň,a to mám možnosť voľby až na 1300g

Tento chlebík sa mi najviac podobá na ten z obchodu. Je krásne nadýchaný a mäkučký.Čerstvý vydrží aj viac dní čoho sa ale málokedy dožije ha,ha,ha

Budem veľmi rada ak si receptík obľúbite určite neoľutujete :-)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

Katarína P. (mamušík) ID 37209 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 19.4.2009, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Zemiakový chlieb



POTREBNÉ PRÍSADY

* 1 kg hladkej múky * 1 kocka droždia * 1 stredne veľký varený zemiak * 1 PL octu * 2 ČL soli * vlažná voda podľa potreby - cca 600 ml

POSTUP PRÍPRAVY

KVÁSOK:
Droždie rozdrobíme, pridáme 200 ml vlažnej vody, 5 PL hladkej múky, 1 PL octu, najemno postrúhaný varený zemiak a všetko zamiešame. Necháme kysnúť 1 hod.

CESTO:
Do kvásku pridať zvyšnú múku, 2 ČL soli a zvyšnú vlažnú vodu podľa potreby - zamiesime stredne husté cesto. Necháme ho kysnúť cca 1 hod. Potom cesto dáme na pomúčenú dosku a urobíme bochník. Ten necháme kysnúť 20 min. Potom bochník roztlačíme a zrolujeme na valec a dáme do formy alebo do hlbokého oválneho plechu - formu alebo plech najprv potrieme olejom a vysypeme múkou. Zakryjeme utierkou a necháme kysnúť 50 min. Pred pečením potrieme čistou vodou, nožom môžeme urobiť priečne rezy a pečieme vo vyhriatej rúre na spodnej mriežke 30 min. na 200 °C a potom 40 min. na 150 °C (piekla som v elektr. rúre.)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

Andrea H. (jessie.31) ID 18276 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 3.9.2011, 18:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 183 (zobrazuje sa 131-140)<< predošlé 1,.,9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu