končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Klaudia R. (kladika) ID 65067 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Cesnakovo- bylinkovy chlieb[ recept č. 13135 zo dňa 13.4.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 250g polohrubej muky, 100g raznej vyrazkovej muky, 150g psenicnej celozrnnej muky, 350ml mlieka, 2PL oleja, 100g tvarohu- jemny hrudkovy, 1CL soli, 5 strucikov cesnaku, 3CL provensalskeho korenia, vacsiu polovicku drozdia, POSTUP PRÍPRAVY obrazkovy postup: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Viera L. (dvojicky) ID 32692, mimibazar.sk/dvojicky (7.12.2009, 10:51) | |
Ahoj, môžem sa opýtať, kde ste dostala kúpiť pšeničnú celozrnnú múku a ražnú vyrážkovú múku? Ďakujem za odpoveď Viera |
|
ODPOVEDAŤ |
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (7.12.2009, 22:18) | ||
bud v Kauflande, alebo v Racio obchodikoch. Mozno aj v inych hypermarketoch, ale nepozerala som | ||
ODPOVEDAŤ |
Patrícia G. (Paťa G.) ID 2160 (23.4.2009, 16:38) |
Ahoj Klaudia, tento chlebík vyzerá naozaj super , a keďže u nás je cesnak veľmi obľúbený, chcela by som ho vyskúšať. Tak sa chcem spýtať, na akom programe ho pečiete. Ďakujem, Paťa. |
ODPOVEDAŤ |
Klaudia R. (kladika) ID 65067 (23.4.2009, 21:48) | ||
na tom zakladnom, co trva 3 hodiny, velkost ta vacsia, korka najtmavsia chlebik je velmi dobry, ten tvaroh tam vobec necitit, ale chlebik je vlacny ako ked sa doneho daju zemiaky. Budem velmi rada ak date vediet, ci chutil | ||
ODPOVEDAŤ |