končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 168 (zobrazuje sa 121-130) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ďalšie >> |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Olivovo-orechovo-cibulový chliebPOTREBNÉ PRÍSADY 500g polohrubej muky, 20g drozdia, 1/2CL cukru, 2dl vody, 1dl oleja, 1CL soli, 50g posekanych vlasskych orechov, 80g oliv s kapiou, 1/3 cibule, 1PL olivoveho oleja, polohruba muka na plech, voda na potretie POSTUP PRÍPRAVY Vodu, muku, drozdie, cukor, olej, sol dame do pekarnicky a zapneme program cesto. Dalej v obrazkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Klaudia R. (kladika) ID 65067 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 24.4.2013, 14:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
CHUŤOVKY |
pečený toustový chlieb s paradajkamiPOTREBNÉ PRÍSADY - toustový chlieb (môže byť aj toustový grahamový) - mäkký syr - paradajky -tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY Toustové chlebíky natrieme mäkkým syrom. Umyté paradajky nakrájame na plátky. Chlebíky poukladáme na plech s papierom na pečenie. Na vrch naukladáme plátky paradajky. Dáme zapiecť do rúry. Potom posypeme najemno nastrúhaným tvrdým syrom a dopečieme. Dobrú chuť! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Anetka H. (piskotka27) ID 85999 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
SLADKÉ JEDLÁ |
MOJ PRVY CHLIEB Z PEKARNEPOTREBNÉ PRÍSADY Sacok zmesy z Lidl VITAL.350 ml vody POSTUP PRÍPRAVY Do pekarne nalejeme 350 ml vody,dosypeme 500 g,cize polovicu sacku zmesy a Program NORMALNY,750g,tmavy Je strasne dobry,teda aspon nam chuti. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | DASA K. (DARSYK) ID 29056 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 25.2.2010, 19:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Cesnakovo- bylinkovy chliebPOTREBNÉ PRÍSADY 250g polohrubej muky, 100g raznej vyrazkovej muky, 150g psenicnej celozrnnej muky, 350ml mlieka, 2PL oleja, 100g tvarohu- jemny hrudkovy, 1CL soli, 5 strucikov cesnaku, 3CL provensalskeho korenia, vacsiu polovicku drozdia, POSTUP PRÍPRAVY obrazkovy postup: OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Klaudia R. (kladika) ID 65067 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 7.12.2009, 22:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Výražkový chliebPOTREBNÉ PRÍSADY 7 PL oleja 300 ml mlieka 11/2 PL citrónovej šťavy 11/2 PL kyslej smotany 300 g výražkovej žitnej múky 300 g hladkej pšeničnej múky 2 kL soli 1 KL cukru 1 1/2PL kmínu 1 v šupke uvarený zemiak, nastrúhať ,ja davam surovy 1/2 kocky čerstvého droždia POSTUP PRÍPRAVY Do pekárne dávam najprv tekuté zložky, cukor, múku a ostatné. Je dobré najprv naliať olej priamo na miešace háky po upečení potriem studenou vodou..Program klasik,stredny,II, 750g chlieb 200 ml mlieka 5 PL oleja 1 PL citrónovej šťavy 1 PL kyslej smotany Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) alena k. (pajo) ID 9224 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 22.4.2009, 10:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Taliansky voňavý bylinkový chliebPOTREBNÉ PRÍSADY -3 PL olivového oleja - 1 alebo 2 roztlačené strúčiky cesnaku - 1 a 1/2 KL sušenej bazalky - 3/4 KL sušeného oregana - 1/4 KL sušeného rozmarínu - 1/2 KL sušeného tymiánu - 1,5 dl vody - 6 PL mlieka - 1 a 1/2 KL cukru - 1 a 1/2 KL soli - 480 g chlebovej múky - 2 a 1/4 KL sušeného droždia - POSTUP PRÍPRAVY V malej panvici zohrejeme olej. Pridáme cesnak a bylinky. Opekáme 2 minúty, ale dávame pozor, aby sa cesnak nepripálil, lebo bude mať trpkú chuť. Bylinkový olej a ďalšie prísady vložíme do DP v poradí uvedenom hore. Nastavíme program na biely chleba, stredne opečená kôrka, 750 g. Ak chcete pridajte semiačka podľa želania, poprípade skombinujte chlebovú múku s celozrnnou. V každom prípade, vďaka bylinkám tento chlieb nádherne voní! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Jana A. (janeinka1) ID 54349 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 14.1.2011, 15:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Pšenično -ražný,vyrážkový chlieb SUPROVÝPOTREBNÉ PRÍSADY 200ml mlieka , 150ml vody , 3čl soli morskej ( normálnej soli 2čl ) , 1 1/2 čl mletej rasce , 1PL octu , 1PL medu , 2PL oleja , 300g hladkej múky LIDL,mám s ňou najlepšie skúsenosti , 250g ražnej vyrážkovej múky zn.AboMill ja kupujem v Kauflande , 1/4 kocky čerstvého droždia POSTUP PRÍPRAVY Ingrediencie pridávať postupne ako je v recepte.Múky som rozpísala preto lebo s týmito mi chleba najlepšie vychádza a samozrejme bez čerstvých kvasníc ho ani nerobím. Cesto vyzerá redšie ale tak to má byť nepridávajte múku lebo potom chlebík bude oveľa hutnejší. Nastavenie: program základný môj trvá 3:20min , kôrka stredná , veľkosť na 1000g - ale ja ho mám vždy plnú pekáreň,a to mám možnosť voľby až na 1300g Tento chlebík sa mi najviac podobá na ten z obchodu. Je krásne nadýchaný a mäkučký.Čerstvý vydrží aj viac dní čoho sa ale málokedy dožije ha,ha,ha Budem veľmi rada ak si receptík obľúbite určite neoľutujete :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Katarína P. (mamušík) ID 37209 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 19.4.2009, 22:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Zemiakový chliebPOTREBNÉ PRÍSADY * 1 kg hladkej múky * 1 kocka droždia * 1 stredne veľký varený zemiak * 1 PL octu * 2 ČL soli * vlažná voda podľa potreby - cca 600 ml POSTUP PRÍPRAVY KVÁSOK: Droždie rozdrobíme, pridáme 200 ml vlažnej vody, 5 PL hladkej múky, 1 PL octu, najemno postrúhaný varený zemiak a všetko zamiešame. Necháme kysnúť 1 hod. CESTO: Do kvásku pridať zvyšnú múku, 2 ČL soli a zvyšnú vlažnú vodu podľa potreby - zamiesime stredne husté cesto. Necháme ho kysnúť cca 1 hod. Potom cesto dáme na pomúčenú dosku a urobíme bochník. Ten necháme kysnúť 20 min. Potom bochník roztlačíme a zrolujeme na valec a dáme do formy alebo do hlbokého oválneho plechu - formu alebo plech najprv potrieme olejom a vysypeme múkou. Zakryjeme utierkou a necháme kysnúť 50 min. Pred pečením potrieme čistou vodou, nožom môžeme urobiť priečne rezy a pečieme vo vyhriatej rúre na spodnej mriežke 30 min. na 200 °C a potom 40 min. na 150 °C (piekla som v elektr. rúre.) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Andrea H. (jessie.31) ID 18276 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 3.9.2011, 18:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
DOMÁCE PEKÁRNE |
CELOZRNNY CHLIEB /SUPER/POTREBNÉ PRÍSADY 0,35 l vody 0,05 l octu 35 dkg celozrnnej special-strednej muky 35 dkg hladkej muky 1 stredne velky,surovy,nastruhany zemiak 2 KL morskej soli 2 PL oleja-ja davam olivovy 1 kocku kvasnic 1 PL lanoveho semena 4 PL slnecnicoveho 2 PL tekvicoveho POSTUP PRÍPRAVY Tak ako su napisane ingrediencie ,tak davam do pekare.Program klasik,tmavy,II, Dobru chut! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) alena k. (pajo) ID 9224 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (26) posledné: 30.3.2017, 13:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BEZLEPKOVÁ DIETA |
Bezlepkový chlieb - svetlýPOTREBNÉ PRÍSADY 250 g bezlepkovej múky svetlej KRONER , 250 ml vlažnej vody, 15 g droždia, 2 polievky lyžice oleja POSTUP PRÍPRAVY Do misky dáme vlažnú vodu a ropustíme v nej droždie. Do misy nasypeme múku a pridáme rozpustené droždie, olej a dobre vymiešame. Cesto dáme do vymastenej a vysypanej formy a necháme 15 - 20 min. kysnúť.Do spodnej časti rúry dáme nádobu s vodou. Pečieme na 220C 35 - 40 min. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana G. (Leuša) ID 6174 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 168 (zobrazuje sa 121-130) | << predošlé 1,.,8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ďalšie >> |