končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 751-760) | << predošlé 1,.,71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Na Ples do tombolyPRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY Pašík od řezníka Krkovičky, zelenina,přáníčko,mašle a celofán. POSTUP PRÍPRAVY Vyuzený vepřík nazdobit,zabalit a vyhrát. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Iva K. (Ivunka 1) ID 53941 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Svinka na jahodePOTREBNÉ PRÍSADY veprove maso odkostene(podla porcii) jahody olej sol korenie vegeta cukor c.paprika mleta mlieko POSTUP PRÍPRAVY Do rozohriateho hrnca pridame olej a pokrajane jahody,pridame trosku soli a 2pol.lz cukru,vsetko dusime na miernom ohni asi 2 min.Pridame na male kusky pokrajane maso, a nechame v tejto stave dusit, kim masko nieje polomakke.Tak pridame trosku korenia najlepsie je ochutit si to podla svojej chuti...Pozor nepodlievame vodou ale mlieckom.ak nam to zacne pomaly hustnut vypneme a pridame nakoniec este na male kusky pokrajane jahody...No nic narocne a nic tazke mile mamicky...nesom majster na pisanie receptov ale varrnie mi celkom ide...podavame svinku s cestovinou,zemiakmi alebo s ryzou.... Prajem dobru chut... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Martina Zelinska (27ma12) ID 40386 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 11.6.2008, 12:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
rychly obedPOTREBNÉ PRÍSADY hovadzie, bravcove alebo kuracie maso, proste take ake mate prave po ruke aj v mnozste v akom ho mate, na tom nezalezi. papriku - niekolko kusov, ja pouzivam hrubostennu, ta je vsak v poslednej dobe strasne draha, tak staci aj tenkostenna, ale kapia nie je vhodna provensalske korenie, sol, ryza, arasidy POSTUP PRÍPRAVY pokial su arasidy solene, tak ich premyjem a oprazim na panvici na sucho. pridam masko a trochu oleja, oprazim aj masko nakrajane na pasiky alebo kocky, ked uz takmer je prihodim nakrajanu papriku, tiez na pasiky, osolim, posypem provensalskym korenim a podavam s ryzou. cas pripravy: 10 minut cas prazenia: 20- 25 minut odporucam ako rychly obed :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Barbora M. (soldi) ID 27619 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 22.2.2012, 10:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Diabolské reznePOTREBNÉ PRÍSADY 1kg bravčového mäsa,5vajec,2kavové lyžičky soli,1PL vegety,1PL kečupu,1PL MČK,1PLwončestrovej omáčky/PL-polievková lyžica/ POSTUP PRÍPRAVY Mäso nakrájame na rezne a naklepeme.Z ostatnych surovín vymiešame marinádu a poukladáme do nej rezne.Necháme odležať 12-24hod.Potom vyprážame.Ako príloha je super zemiaková kaša ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alena K. (AJKA77) ID 12317 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Prasiatko pod broskyňou a plnené zemiakyPOTREBNÉ PRÍSADY zemiačky, oravská slaninka, cibuľka, karička bravčové stehno, šunka, broskyňový kompót, plátkový syr pác: cesnak, vegeta, červená paprika, olej POSTUP PRÍPRAVY Mäsko dáme najlepšie na 24 hodín do pácu, na druhý deň opečieme z oboch strán, poukladáme na plech. Na každý kusok mäsa dáme plátok šunky, polku broskyne a prikryjeme plátkom syra a dáme zapiecť do rúry. Menšie zemiaky uvaríme, očistíme, odrežeme vrch zemiaka, do druhej časti ktorú sme trošku skrojili aby nám zemiak stál lepšie na plechu, vydlabeme lyžičkou vnútro a naplníme nadrobno pokrájanou cibuľkou, oravskou slaninkou a karičkou. Prikryjeme druhou časťou zemiaka, možme spojiť špáratkom. Poukladáme na pekáč a osolíme orascujeme a dáme piecť. DOBRÚ CHUŤ!!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Katarína P. (LUSINDA) ID 9050 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
**ČÍNA S LEČOM**POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé /stehno/ al kuracie mäso, soľ, korenie, papriku, čína korenie, orient, olej, majzenu, vegetu, cukor, sójová omačka, cibuľa, kečup, lečo, feferón POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrájame na rezance, pridáme soľ, korenie, papriku, čína korenie, orient, olej, majzenu, vegetu a necháme odstáť. Keď je odstáte dáme trocha cukru a sójovú omáčku. V hrnci opečieme pokrájanú cibuľu, pridáme lečo, kečup, feferón. na panvici rozpálime olej a poi kúskoch za stáleho miešania opečieme mäso.Potom ho dáme k cibuli a spolu podusíme. Hotové môžeme ochutiť lyž. octu, al bielym vínom Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Diana Š. (Dia30) ID 62971 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Udené s póromPOTREBNÉ PRÍSADY 1 pór, 2 jablká, 2 Pl olivového oleja, 1 Čl majoránky, 40 g strúhanky, soľ, korenie, 1 1/2 udeného rolovaného pleca, 1 citrón, 1 Čl chrenu, 200 g kyslej smotany. POSTUP PRÍPRAVY Pór nakrájame na kolieska, jablká zbavíme jadrovníkov a nakrájame na plátky. Na panvici rozohrejeme olej, krátko na ňom opečieme pór, jablká, majoránku a strúhanku. Zms okoreníme a osolíme. Rúru predhrejeme na 150 °C. uUduné plece vložíme do pekáča, nanesieme naň pripravenú zmes a k mäsu ju pritisneme. Zvoľna pečieme v rúre asi 2 hod. Z citróna vylisujeme šťavu a rozmiešame ju v kyslej smotane s chrenom. Osolíme a okorením. Udené plece necháme celkom vychladnúť, potom ho nakrájame asi na 1 cm hrubé plátky. Podávame s pripravenou chrenovou omáčkou a zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Výborný gulášikPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g bravčového pleca, 300 g udeného bôčku, 300 g cibule, 1 plechovka fazulí, 1 plechovka krájaných paradajok, 1 bal. guľašového korenia, olej, soľ, korenie, 5 Pl hlad. múky, 1 masox, chilli omáčka. POSTUP PRÍPRAVY Mäso a bôčik nakrájame na rovnaké kocky, mäso osolíme a okoreníme. Nakrájanú cibuľu orestujeme, pridáme mäso, guľášové korenie a masox, zalejeme vodou a dusíme do mäkka. Pridáme orestovaný bôčik a spoločne dusíme 10 min. Potom pridáme fazule a paradajky /bez nálevu/. Necháme prejsť varom a potom zahustíme múkou rozmiešanou vo vode do hladka. Varíme ešte 15 min. Hotový guľáš na tanieri ozdobíme kolieskami cibule a kyslou uhorkou. podávame s chlebom, zemiakmi alebo haluškami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Povidlová omáčka s údeným mäskom:)))POTREBNÉ PRÍSADY údené mäsko, knedlík, na omáčku: 1 balíček mandlí, 1 bal. hrozienok, 1 veľký slivkový lekvár/povidlo/, cca2 lyžice hl. múky, troška vody, soľ, 1 lyžička ml.škorice, príp. cukor na dochutenie, cca 2 lyžice masla POSTUP PRÍPRAVY viď. obrázkový postup... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alexandra R. (sasenka) ID 4403 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
RillonsPOTREBNÉ PRÍSADY 1-2 kg bôčika, 2 dl bieleho vína POSTUP PRÍPRAVY Bôčik by nemal byť veľmi tučný a mal by byť pekne prerastený.Rozrežeme ho na malé kúsky - asi 4 cm. Posolíme, pokoreníme a dáme odležať na 24 hodín. Na druhý deň nalejeme do pekáča víno, vložíme kúsky bôčika a dáme variť. Ked víno zovrie a mäso sa začne pražiť, zmiernime oheň. Takto ho pekáme za občasného obracania asi pol hodiny. Potom mäso z masti vyberieme , necháme vychladnúť a podávame s chlebom.Masť si odložte nabudúce,ked budete recept opakovať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 751-760) | << predošlé 1,.,71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >> |