. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 792 (zobrazuje sa 751-760)<< predošlé 1,.,71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

Na Ples do tomboly


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Pašík od řezníka Krkovičky, zelenina,přáníčko,mašle a celofán.

POSTUP PRÍPRAVY

Vyuzený vepřík nazdobit,zabalit a vyhrát.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Iva K. (Ivunka 1) ID 53941 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Svinka na jahode



POTREBNÉ PRÍSADY

veprove maso odkostene(podla porcii)
jahody
olej
sol
korenie
vegeta
cukor
c.paprika mleta
mlieko

POSTUP PRÍPRAVY

Do rozohriateho hrnca pridame olej a pokrajane jahody,pridame trosku soli a 2pol.lz cukru,vsetko dusime na miernom ohni asi 2 min.Pridame na male kusky pokrajane maso, a nechame v tejto stave dusit, kim masko nieje polomakke.Tak pridame trosku korenia najlepsie je ochutit si to podla svojej chuti...Pozor nepodlievame vodou ale mlieckom.ak nam to zacne pomaly hustnut vypneme a pridame nakoniec este na male kusky pokrajane jahody...No nic narocne a nic tazke mile mamicky...nesom majster na pisanie receptov ale varrnie mi celkom ide...podavame svinku s cestovinou,zemiakmi alebo s ryzou.... Prajem dobru chut...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Martina Zelinska (27ma12) ID 40386 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 11.6.2008, 12:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

rychly obed



POTREBNÉ PRÍSADY

hovadzie, bravcove alebo kuracie maso, proste take ake mate prave po ruke aj v mnozste v akom ho mate, na tom nezalezi.
papriku - niekolko kusov, ja pouzivam hrubostennu, ta je vsak v poslednej dobe strasne draha, tak staci aj tenkostenna, ale kapia nie je vhodna
provensalske korenie, sol, ryza, arasidy

POSTUP PRÍPRAVY

pokial su arasidy solene, tak ich premyjem a oprazim na panvici na sucho. pridam masko a trochu oleja, oprazim aj masko nakrajane na pasiky alebo kocky, ked uz takmer je prihodim nakrajanu papriku, tiez na pasiky, osolim, posypem provensalskym korenim a podavam s ryzou.

cas pripravy: 10 minut
cas prazenia: 20- 25 minut

odporucam ako rychly obed :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Barbora M. (soldi) ID 27619 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 22.2.2012, 10:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Diabolské rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

1kg bravčového mäsa,5vajec,2kavové lyžičky soli,1PL vegety,1PL kečupu,1PL MČK,1PLwončestrovej omáčky/PL-polievková lyžica/

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame na rezne a naklepeme.Z ostatnych surovín vymiešame marinádu a poukladáme do nej rezne.Necháme odležať 12-24hod.Potom vyprážame.Ako príloha je super zemiaková kaša

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Alena K. (AJKA77) ID 12317 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Prasiatko pod broskyňou a plnené zemiaky



POTREBNÉ PRÍSADY

zemiačky, oravská slaninka, cibuľka, karička
bravčové stehno, šunka, broskyňový kompót, plátkový syr
pác: cesnak, vegeta, červená paprika, olej

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko dáme najlepšie na 24 hodín do pácu, na druhý deň opečieme z oboch strán, poukladáme na plech. Na každý kusok mäsa dáme plátok šunky, polku broskyne a prikryjeme plátkom syra a dáme zapiecť do rúry.
Menšie zemiaky uvaríme, očistíme, odrežeme vrch zemiaka, do druhej časti ktorú sme trošku skrojili aby nám zemiak stál lepšie na plechu, vydlabeme lyžičkou vnútro a naplníme nadrobno pokrájanou cibuľkou, oravskou slaninkou a karičkou. Prikryjeme druhou časťou zemiaka, možme spojiť špáratkom. Poukladáme na pekáč a osolíme orascujeme a dáme piecť.
DOBRÚ CHUŤ!!!

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Katarína P. (LUSINDA) ID 9050 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

**ČÍNA S LEČOM**



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové karé /stehno/ al kuracie mäso, soľ, korenie, papriku, čína korenie, orient, olej, majzenu, vegetu, cukor, sójová omačka, cibuľa, kečup, lečo, feferón

POSTUP PRÍPRAVY

Maso nakrájame na rezance, pridáme soľ, korenie, papriku, čína korenie, orient, olej, majzenu, vegetu a necháme odstáť.
Keď je odstáte dáme trocha cukru a sójovú omáčku.
V hrnci opečieme pokrájanú cibuľu, pridáme lečo, kečup, feferón.
na panvici rozpálime olej a poi kúskoch za stáleho miešania opečieme mäso.Potom ho dáme k cibuli a spolu podusíme.
Hotové môžeme ochutiť lyž. octu, al bielym vínom
Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Diana Š. (Dia30) ID 62971 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Udené s pórom



POTREBNÉ PRÍSADY

1 pór, 2 jablká, 2 Pl olivového oleja, 1 Čl majoránky, 40 g strúhanky, soľ, korenie, 1 1/2 udeného rolovaného pleca, 1 citrón, 1 Čl chrenu, 200 g kyslej smotany.

POSTUP PRÍPRAVY

Pór nakrájame na kolieska, jablká zbavíme jadrovníkov a nakrájame na plátky. Na panvici rozohrejeme olej, krátko na ňom opečieme pór, jablká, majoránku a strúhanku. Zms okoreníme a osolíme. Rúru predhrejeme na 150 °C. uUduné plece vložíme do pekáča, nanesieme naň pripravenú zmes a k mäsu ju pritisneme. Zvoľna pečieme v rúre asi 2 hod. Z citróna vylisujeme šťavu a rozmiešame ju v kyslej smotane s chrenom. Osolíme a okorením. Udené plece necháme celkom vychladnúť, potom ho nakrájame asi na 1 cm hrubé plátky. Podávame s pripravenou chrenovou omáčkou a zemiakmi.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Výborný gulášik



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g bravčového pleca, 300 g udeného bôčku, 300 g cibule, 1 plechovka fazulí, 1 plechovka krájaných paradajok, 1 bal. guľašového korenia, olej, soľ, korenie, 5 Pl hlad. múky, 1 masox, chilli omáčka.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso a bôčik nakrájame na rovnaké kocky, mäso osolíme a okoreníme. Nakrájanú cibuľu orestujeme, pridáme mäso, guľášové korenie a masox, zalejeme vodou a dusíme do mäkka. Pridáme orestovaný bôčik a spoločne dusíme 10 min. Potom pridáme fazule a paradajky /bez nálevu/. Necháme prejsť varom a potom zahustíme múkou rozmiešanou vo vode do hladka. Varíme ešte 15 min. Hotový guľáš na tanieri ozdobíme kolieskami cibule a kyslou uhorkou. podávame s chlebom, zemiakmi alebo haluškami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Povidlová omáčka s údeným mäskom:)))



POTREBNÉ PRÍSADY

údené mäsko, knedlík, na omáčku: 1 balíček mandlí, 1 bal. hrozienok, 1 veľký slivkový lekvár/povidlo/, cca2 lyžice hl. múky, troška vody, soľ, 1 lyžička ml.škorice, príp. cukor na dochutenie, cca 2 lyžice masla

POSTUP PRÍPRAVY

viď. obrázkový postup...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Alexandra R. (sasenka) ID 4403 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Rillons



POTREBNÉ PRÍSADY

1-2 kg bôčika, 2 dl bieleho vína

POSTUP PRÍPRAVY

Bôčik by nemal byť veľmi tučný a mal by byť pekne prerastený.Rozrežeme ho na malé kúsky - asi 4 cm. Posolíme, pokoreníme a dáme odležať na 24 hodín. Na druhý deň nalejeme do pekáča víno, vložíme kúsky bôčika a dáme variť. Ked víno zovrie a mäso sa začne pražiť, zmiernime oheň. Takto ho pekáme za občasného obracania asi pol hodiny. Potom mäso z masti vyberieme , necháme vychladnúť a podávame s chlebom.Masť si odložte nabudúce,ked budete recept opakovať.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 792 (zobrazuje sa 751-760)<< predošlé 1,.,71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu