
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Udené s pórom[ recept č. 8275 zo dňa 27.10.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 pór, 2 jablká, 2 Pl olivového oleja, 1 Čl majoránky, 40 g strúhanky, soľ, korenie, 1 1/2 udeného rolovaného pleca, 1 citrón, 1 Čl chrenu, 200 g kyslej smotany. POSTUP PRÍPRAVY Pór nakrájame na kolieska, jablká zbavíme jadrovníkov a nakrájame na plátky. Na panvici rozohrejeme olej, krátko na ňom opečieme pór, jablká, majoránku a strúhanku. Zms okoreníme a osolíme. Rúru predhrejeme na 150 °C. uUduné plece vložíme do pekáča, nanesieme naň pripravenú zmes a k mäsu ju pritisneme. Zvoľna pečieme v rúre asi 2 hod. Z citróna vylisujeme šťavu a rozmiešame ju v kyslej smotane s chrenom. Osolíme a okorením. Udené plece necháme celkom vychladnúť, potom ho nakrájame asi na 1 cm hrubé plátky. Podávame s pripravenou chrenovou omáčkou a zemiakmi. |