končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Martina Zelinska (27ma12) ID 40386 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Svinka na jahode[ recept č. 5718 zo dňa 11.6.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY veprove maso odkostene(podla porcii) jahody olej sol korenie vegeta cukor c.paprika mleta mlieko POSTUP PRÍPRAVY Do rozohriateho hrnca pridame olej a pokrajane jahody,pridame trosku soli a 2pol.lz cukru,vsetko dusime na miernom ohni asi 2 min.Pridame na male kusky pokrajane maso, a nechame v tejto stave dusit, kim masko nieje polomakke.Tak pridame trosku korenia najlepsie je ochutit si to podla svojej chuti...Pozor nepodlievame vodou ale mlieckom.ak nam to zacne pomaly hustnut vypneme a pridame nakoniec este na male kusky pokrajane jahody...No nic narocne a nic tazke mile mamicky...nesom majster na pisanie receptov ale varrnie mi celkom ide...podavame svinku s cestovinou,zemiakmi alebo s ryzou.... Prajem dobru chut... |
Martina Z. (27ma12) ID 40386 (11.6.2008, 12:30) | |
ODPOVEDAŤ |