
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Výborný gulášik[ recept č. 8278 zo dňa 27.10.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 300 g bravčového pleca, 300 g udeného bôčku, 300 g cibule, 1 plechovka fazulí, 1 plechovka krájaných paradajok, 1 bal. guľašového korenia, olej, soľ, korenie, 5 Pl hlad. múky, 1 masox, chilli omáčka. POSTUP PRÍPRAVY Mäso a bôčik nakrájame na rovnaké kocky, mäso osolíme a okoreníme. Nakrájanú cibuľu orestujeme, pridáme mäso, guľášové korenie a masox, zalejeme vodou a dusíme do mäkka. Pridáme orestovaný bôčik a spoločne dusíme 10 min. Potom pridáme fazule a paradajky /bez nálevu/. Necháme prejsť varom a potom zahustíme múkou rozmiešanou vo vode do hladka. Varíme ešte 15 min. Hotový guľáš na tanieri ozdobíme kolieskami cibule a kyslou uhorkou. podávame s chlebom, zemiakmi alebo haluškami. |