
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Barbora M. (soldi) ID 27619 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | rychly obed[ recept č. 5823 zo dňa 17.6.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY hovadzie, bravcove alebo kuracie maso, proste take ake mate prave po ruke aj v mnozste v akom ho mate, na tom nezalezi. papriku - niekolko kusov, ja pouzivam hrubostennu, ta je vsak v poslednej dobe strasne draha, tak staci aj tenkostenna, ale kapia nie je vhodna provensalske korenie, sol, ryza, arasidy POSTUP PRÍPRAVY pokial su arasidy solene, tak ich premyjem a oprazim na panvici na sucho. pridam masko a trochu oleja, oprazim aj masko nakrajane na pasiky alebo kocky, ked uz takmer je prihodim nakrajanu papriku, tiez na pasiky, osolim, posypem provensalskym korenim a podavam s ryzou. cas pripravy: 10 minut cas prazenia: 20- 25 minut odporucam ako rychly obed :) |
Ľudmila T. (1ludka1) ID 217056 (22.2.2012, 10:49) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Miroslava F. (mackopf) ID 5745 (12.3.2010, 11:47) |
![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Peťka B. (Korinna) ID 45364, mimibazar.sk/korinna (17.6.2008, 17:56) |
Super receptík! ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |