končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Rillons[ recept č. 4158 zo dňa 24.2.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1-2 kg bôčika, 2 dl bieleho vína POSTUP PRÍPRAVY Bôčik by nemal byť veľmi tučný a mal by byť pekne prerastený.Rozrežeme ho na malé kúsky - asi 4 cm. Posolíme, pokoreníme a dáme odležať na 24 hodín. Na druhý deň nalejeme do pekáča víno, vložíme kúsky bôčika a dáme variť. Ked víno zovrie a mäso sa začne pražiť, zmiernime oheň. Takto ho pekáme za občasného obracania asi pol hodiny. Potom mäso z masti vyberieme , necháme vychladnúť a podávame s chlebom.Masť si odložte nabudúce,ked budete recept opakovať. |