. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 720 (zobrazuje sa 691-700)<< predošlé 1,.,65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

**ČÍNA S LEČOM**



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové karé /stehno/ al kuracie mäso, soľ, korenie, papriku, čína korenie, orient, olej, majzenu, vegetu, cukor, sójová omačka, cibuľa, kečup, lečo, feferón

POSTUP PRÍPRAVY

Maso nakrájame na rezance, pridáme soľ, korenie, papriku, čína korenie, orient, olej, majzenu, vegetu a necháme odstáť.
Keď je odstáte dáme trocha cukru a sójovú omáčku.
V hrnci opečieme pokrájanú cibuľu, pridáme lečo, kečup, feferón.
na panvici rozpálime olej a poi kúskoch za stáleho miešania opečieme mäso.Potom ho dáme k cibuli a spolu podusíme.
Hotové môžeme ochutiť lyž. octu, al bielym vínom
Dobrú chuť!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Diana Š. (Dia30) ID 62971 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Udené s pórom



POTREBNÉ PRÍSADY

1 pór, 2 jablká, 2 Pl olivového oleja, 1 Čl majoránky, 40 g strúhanky, soľ, korenie, 1 1/2 udeného rolovaného pleca, 1 citrón, 1 Čl chrenu, 200 g kyslej smotany.

POSTUP PRÍPRAVY

Pór nakrájame na kolieska, jablká zbavíme jadrovníkov a nakrájame na plátky. Na panvici rozohrejeme olej, krátko na ňom opečieme pór, jablká, majoránku a strúhanku. Zms okoreníme a osolíme. Rúru predhrejeme na 150 °C. uUduné plece vložíme do pekáča, nanesieme naň pripravenú zmes a k mäsu ju pritisneme. Zvoľna pečieme v rúre asi 2 hod. Z citróna vylisujeme šťavu a rozmiešame ju v kyslej smotane s chrenom. Osolíme a okorením. Udené plece necháme celkom vychladnúť, potom ho nakrájame asi na 1 cm hrubé plátky. Podávame s pripravenou chrenovou omáčkou a zemiakmi.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Výborný gulášik



POTREBNÉ PRÍSADY

300 g bravčového pleca, 300 g udeného bôčku, 300 g cibule, 1 plechovka fazulí, 1 plechovka krájaných paradajok, 1 bal. guľašového korenia, olej, soľ, korenie, 5 Pl hlad. múky, 1 masox, chilli omáčka.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso a bôčik nakrájame na rovnaké kocky, mäso osolíme a okoreníme. Nakrájanú cibuľu orestujeme, pridáme mäso, guľášové korenie a masox, zalejeme vodou a dusíme do mäkka. Pridáme orestovaný bôčik a spoločne dusíme 10 min. Potom pridáme fazule a paradajky /bez nálevu/. Necháme prejsť varom a potom zahustíme múkou rozmiešanou vo vode do hladka. Varíme ešte 15 min. Hotový guľáš na tanieri ozdobíme kolieskami cibule a kyslou uhorkou. podávame s chlebom, zemiakmi alebo haluškami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Povidlová omáčka s údeným mäskom:)))



POTREBNÉ PRÍSADY

údené mäsko, knedlík, na omáčku: 1 balíček mandlí, 1 bal. hrozienok, 1 veľký slivkový lekvár/povidlo/, cca2 lyžice hl. múky, troška vody, soľ, 1 lyžička ml.škorice, príp. cukor na dochutenie, cca 2 lyžice masla

POSTUP PRÍPRAVY

viď. obrázkový postup...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Alexandra R. (sasenka) ID 4403 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Rillons



POTREBNÉ PRÍSADY

1-2 kg bôčika, 2 dl bieleho vína

POSTUP PRÍPRAVY

Bôčik by nemal byť veľmi tučný a mal by byť pekne prerastený.Rozrežeme ho na malé kúsky - asi 4 cm. Posolíme, pokoreníme a dáme odležať na 24 hodín. Na druhý deň nalejeme do pekáča víno, vložíme kúsky bôčika a dáme variť. Ked víno zovrie a mäso sa začne pražiť, zmiernime oheň. Takto ho pekáme za občasného obracania asi pol hodiny. Potom mäso z masti vyberieme , necháme vychladnúť a podávame s chlebom.Masť si odložte nabudúce,ked budete recept opakovať.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Moje prekvapenie



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové stehno alebo pliecko (kocky cca 1,5x 1,5cm ) Paradajka (nemusí byť) Cibuľa Olej MČP MČK Soľ Vegeta Ryža

POSTUP PRÍPRAVY

ošúpanú cibuľu si popražíme na oleji, pridáme na kocky nakrájané mäso, necháme ho zatiahnuť podusíme ho cca 5min, zalejeme vodou a pridáme paradajku pokrájanú na kocky. Necháme variť za občasného miešania. Zhruba po pol hodine ochutnáme mäso ak je mäkké okoreníme to.ku koncu to zahustíme. ako prílohu môžte použiť ryžu a hranolky alebo len samotnú ryžu. Dobrú chuť

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Ľubomíra K. (bubacik25) ID 310451 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Mäso na cesnaku a cibuli



POTREBNÉ PRÍSADY

2 strúčiky cesnaku, 2 cibule, 600 g bravčového mäsa zo stehna, čili paprička, olej, 2 lyžice sójovej omáčky, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Cesnak a cibuľu očistíme a nakrájame na tenké plátky. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na tenké rezance, čili papričku očistíme, vyberieme žilky aj jadierka, no necháme v celku. V panvici zohrejeme olej, pridáme čili papričku, cesnak, cibuľu a mäso a za stáleho miešania opekáme asi 10 minút. Pridáme sójovú omáčku a premiešame. Z panvice vyberieme čili papričku a podľa potreby dosolíme. Podávame s ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Marcela B. (cela) ID 75552 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové rezne s jablkami



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: 4 rezne, olej, soľ, čierne korenie, 1 väčšie jablko, 4 plátky šunky, 4 plátky syra, estragón

POSTUP PRÍPRAVY

Ako na to:
Rezne vyklepeme, na okrajoch nadrežeme a po oboch stranách opečieme. Potom ich osolíme a okoreníme. Jablko zbavíme jadra, olúpeme a nakrájame na kolieska. Rezne vložíme do zapekacej misy, prekryjeme plátkami šunky, kolieskami jabĺk, plátkami syra, estragónom a v predhriatom grile alebo rúre zapečieme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Miriam B. (miriam11) ID 3686 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 28.2.2009, 22:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

BRAVČOVÁ KAVARMA



POTREBNÉ PRÍSADY

200g bravčovej krkovičky, 20 g oleja, 5 g čerstvého masla, 250 g cibule, 4 g rajčinového pretlaku, 5 g bieleho vína, 8 g zelenej petržlenovej vňate, 5 g feferónok, šampiňóny čierne korenie, soľ.

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové mäso nakrájame na kocky a pražíme na horúcom oleji. Postupne pridávane rajčinový pretlak. Premiešame. Ochutíme vínom, soľou a čiernym korením. Jedlo dusíme na miernom ohni pokým nevyvrie všetká šťava. Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou, pridáme feferónky. Ozdobíme šampiňónmi a rajčinami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Jana P. (kojban) ID 22009 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

*♥*Zapekané rezne so šampiňónmi / alebo s ananásom*♥*



POTREBNÉ PRÍSADY

vykostené bravčové karé, tvrdý syr ( gouda, ementál, eidam ), šampiňóny, pohár bieleho vína, 2 cibule, slaninka, (alebo ananásový kompót), mčk, paprika, soľ, šľahačková smotana, olej, maslo

POSTUP PRÍPRAVY

xxx

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 720 (zobrazuje sa 691-700)<< predošlé 1,.,65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu