končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 691-700) | << predošlé 1,.,65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
**ČÍNA S LEČOM**POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé /stehno/ al kuracie mäso, soľ, korenie, papriku, čína korenie, orient, olej, majzenu, vegetu, cukor, sójová omačka, cibuľa, kečup, lečo, feferón POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrájame na rezance, pridáme soľ, korenie, papriku, čína korenie, orient, olej, majzenu, vegetu a necháme odstáť. Keď je odstáte dáme trocha cukru a sójovú omáčku. V hrnci opečieme pokrájanú cibuľu, pridáme lečo, kečup, feferón. na panvici rozpálime olej a poi kúskoch za stáleho miešania opečieme mäso.Potom ho dáme k cibuli a spolu podusíme. Hotové môžeme ochutiť lyž. octu, al bielym vínom Dobrú chuť! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Diana Š. (Dia30) ID 62971 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Udené s póromPOTREBNÉ PRÍSADY 1 pór, 2 jablká, 2 Pl olivového oleja, 1 Čl majoránky, 40 g strúhanky, soľ, korenie, 1 1/2 udeného rolovaného pleca, 1 citrón, 1 Čl chrenu, 200 g kyslej smotany. POSTUP PRÍPRAVY Pór nakrájame na kolieska, jablká zbavíme jadrovníkov a nakrájame na plátky. Na panvici rozohrejeme olej, krátko na ňom opečieme pór, jablká, majoránku a strúhanku. Zms okoreníme a osolíme. Rúru predhrejeme na 150 °C. uUduné plece vložíme do pekáča, nanesieme naň pripravenú zmes a k mäsu ju pritisneme. Zvoľna pečieme v rúre asi 2 hod. Z citróna vylisujeme šťavu a rozmiešame ju v kyslej smotane s chrenom. Osolíme a okorením. Udené plece necháme celkom vychladnúť, potom ho nakrájame asi na 1 cm hrubé plátky. Podávame s pripravenou chrenovou omáčkou a zemiakmi. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Výborný gulášikPOTREBNÉ PRÍSADY 300 g bravčového pleca, 300 g udeného bôčku, 300 g cibule, 1 plechovka fazulí, 1 plechovka krájaných paradajok, 1 bal. guľašového korenia, olej, soľ, korenie, 5 Pl hlad. múky, 1 masox, chilli omáčka. POSTUP PRÍPRAVY Mäso a bôčik nakrájame na rovnaké kocky, mäso osolíme a okoreníme. Nakrájanú cibuľu orestujeme, pridáme mäso, guľášové korenie a masox, zalejeme vodou a dusíme do mäkka. Pridáme orestovaný bôčik a spoločne dusíme 10 min. Potom pridáme fazule a paradajky /bez nálevu/. Necháme prejsť varom a potom zahustíme múkou rozmiešanou vo vode do hladka. Varíme ešte 15 min. Hotový guľáš na tanieri ozdobíme kolieskami cibule a kyslou uhorkou. podávame s chlebom, zemiakmi alebo haluškami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | lucia p. (Ajfelovka) ID 60738 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Povidlová omáčka s údeným mäskom:)))POTREBNÉ PRÍSADY údené mäsko, knedlík, na omáčku: 1 balíček mandlí, 1 bal. hrozienok, 1 veľký slivkový lekvár/povidlo/, cca2 lyžice hl. múky, troška vody, soľ, 1 lyžička ml.škorice, príp. cukor na dochutenie, cca 2 lyžice masla POSTUP PRÍPRAVY viď. obrázkový postup... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Alexandra R. (sasenka) ID 4403 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
RillonsPOTREBNÉ PRÍSADY 1-2 kg bôčika, 2 dl bieleho vína POSTUP PRÍPRAVY Bôčik by nemal byť veľmi tučný a mal by byť pekne prerastený.Rozrežeme ho na malé kúsky - asi 4 cm. Posolíme, pokoreníme a dáme odležať na 24 hodín. Na druhý deň nalejeme do pekáča víno, vložíme kúsky bôčika a dáme variť. Ked víno zovrie a mäso sa začne pražiť, zmiernime oheň. Takto ho pekáme za občasného obracania asi pol hodiny. Potom mäso z masti vyberieme , necháme vychladnúť a podávame s chlebom.Masť si odložte nabudúce,ked budete recept opakovať. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jarmila V. (Božolé) ID 30389 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Moje prekvapeniePOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové stehno alebo pliecko (kocky cca 1,5x 1,5cm ) Paradajka (nemusí byť) Cibuľa Olej MČP MČK Soľ Vegeta Ryža POSTUP PRÍPRAVY ošúpanú cibuľu si popražíme na oleji, pridáme na kocky nakrájané mäso, necháme ho zatiahnuť podusíme ho cca 5min, zalejeme vodou a pridáme paradajku pokrájanú na kocky. Necháme variť za občasného miešania. Zhruba po pol hodine ochutnáme mäso ak je mäkké okoreníme to.ku koncu to zahustíme. ako prílohu môžte použiť ryžu a hranolky alebo len samotnú ryžu. Dobrú chuť ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Ľubomíra K. (bubacik25) ID 310451 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäso na cesnaku a cibuliPOTREBNÉ PRÍSADY 2 strúčiky cesnaku, 2 cibule, 600 g bravčového mäsa zo stehna, čili paprička, olej, 2 lyžice sójovej omáčky, soľ POSTUP PRÍPRAVY Cesnak a cibuľu očistíme a nakrájame na tenké plátky. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na tenké rezance, čili papričku očistíme, vyberieme žilky aj jadierka, no necháme v celku. V panvici zohrejeme olej, pridáme čili papričku, cesnak, cibuľu a mäso a za stáleho miešania opekáme asi 10 minút. Pridáme sójovú omáčku a premiešame. Z panvice vyberieme čili papričku a podľa potreby dosolíme. Podávame s ryžou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Marcela B. (cela) ID 75552 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové rezne s jablkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 4 rezne, olej, soľ, čierne korenie, 1 väčšie jablko, 4 plátky šunky, 4 plátky syra, estragón POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Rezne vyklepeme, na okrajoch nadrežeme a po oboch stranách opečieme. Potom ich osolíme a okoreníme. Jablko zbavíme jadra, olúpeme a nakrájame na kolieska. Rezne vložíme do zapekacej misy, prekryjeme plátkami šunky, kolieskami jabĺk, plátkami syra, estragónom a v predhriatom grile alebo rúre zapečieme. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Miriam B. (miriam11) ID 3686 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 28.2.2009, 22:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
BRAVČOVÁ KAVARMAPOTREBNÉ PRÍSADY 200g bravčovej krkovičky, 20 g oleja, 5 g čerstvého masla, 250 g cibule, 4 g rajčinového pretlaku, 5 g bieleho vína, 8 g zelenej petržlenovej vňate, 5 g feferónok, šampiňóny čierne korenie, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Bravčové mäso nakrájame na kocky a pražíme na horúcom oleji. Postupne pridávane rajčinový pretlak. Premiešame. Ochutíme vínom, soľou a čiernym korením. Jedlo dusíme na miernom ohni pokým nevyvrie všetká šťava. Pred podávaním posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou, pridáme feferónky. Ozdobíme šampiňónmi a rajčinami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Jana P. (kojban) ID 22009 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
*♥*Zapekané rezne so šampiňónmi / alebo s ananásom*♥*POTREBNÉ PRÍSADY vykostené bravčové karé, tvrdý syr ( gouda, ementál, eidam ), šampiňóny, pohár bieleho vína, 2 cibule, slaninka, (alebo ananásový kompót), mčk, paprika, soľ, šľahačková smotana, olej, maslo POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 691-700) | << predošlé 1,.,65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ďalšie >> |