
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Miriam B. (miriam11) ID 3686 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Bravčové rezne s jablkami[ recept č. 11600 zo dňa 26.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 4 rezne, olej, soľ, čierne korenie, 1 väčšie jablko, 4 plátky šunky, 4 plátky syra, estragón POSTUP PRÍPRAVY Ako na to: Rezne vyklepeme, na okrajoch nadrežeme a po oboch stranách opečieme. Potom ich osolíme a okoreníme. Jablko zbavíme jadra, olúpeme a nakrájame na kolieska. Rezne vložíme do zapekacej misy, prekryjeme plátkami šunky, kolieskami jabĺk, plátkami syra, estragónom a v predhriatom grile alebo rúre zapečieme. |
Petra F. (Petra F.) ID 14080 (28.2.2009, 22:44) |
Vyskúšala som ich, sú super ![]() nemala som síce estragón, ale chutili výborne ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |