končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 628 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,63 ďalšie >> |
NÁTIERKY |
Skvelá rybacia pomazánka! Veľmi rýchla =)POTREBNÉ PRÍSADY jedna kozerva sardiniek v oleji, asi tretina 125g masla, trošku pokrájanej cibuľky a 1-2 vajcia.. POSTUP PRÍPRAVY Postup uvedený v obrázkovom postupe... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 14 návštěvníkov) Slavka P. (slawik) ID 51904 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 26.11.2015, 14:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Domácí tavený sýr za 15 minut! -tento recept som našla na nete,skúste,isto lepšie ako kupovaný nezdravý tavený syrPOTREBNÉ PRÍSADY 1 tvaroh 1 rovná kávová lžička jedlé sody přísady podle chuti (bylinky, česnek, kmín, zelenina, salám…) 1 lžička másla POSTUP PRÍPRAVY Tvaroh dobře rozmícháme se sodou, případně dalšími přísadami a necháme 10 minut uležet. V kastrolku rozpustíme lžičku másla, přidáme tvaroh a zamícháme. Necháme vychladit v misce. To je vše. Nevím, k jaké reakci tam dochází, ale tvaroh během těch 10 minut úplně změní strukturu a přestane mít tvarohovou chuť. Stane se z něj OPRAVDU tavený, mazací sýr. Připadala jsem si jak kouzelník. Pokud ho nesníte hned, tak skladujte přikrytý nebo v alobalu, jinak z něj budete mít amarouna. Ale to dělají normální sýry taky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Zuzana Ž. (jacqueline) ID 62404 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (12) posledné: 25.10.2013, 8:43 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Maslo so sušenými paradajkamiPOTREBNÉ PRÍSADY Maslo alebo rama (ale odporúčam klasické maslo) cca 170 g, 3-4 sušené paradajky (podľa chuti), čerstvo drvené zelené korenie 3-4 guľôčky POSTUP PRÍPRAVY Veľmi jednoduchá príprava vás odmení skvelou chuťou... :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) andrea o. (hillary) ID 61659 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 1.9.2011, 23:08 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Tvarohová nátierka s bryndzouPOTREBNÉ PRÍSADY 125 g bryndze, 1 syr v črievku, 250 g nízkotučného tvarohu POSTUP PRÍPRAVY *** OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov) Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 6.10.2009, 22:30 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
SMIRKAS_BRYNDZOVA POMAZANKA*****POTREBNÉ PRÍSADY Bryndza,obyčajné maslo-nie umeliny,červená paprika,mladá cibuľka POSTUP PRÍPRAVY Bryndzu poriadne vymiešame s mäkkým maslom,pridáme červenú papriku a cibuľku,ktorú sme nakrájali na drobno,pridáme aj pierka,potom je šmirkas taký veselý.Soľ nepotrebujeme,lebo bryndza je dosť slaná. Podávame s chlebíkom. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 29.12.2010, 19:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Nátierka z TOFU - variant so sušenými paradajkamiPOTREBNÉ PRÍSADY cca 1/2 póru, 1 kocka bieleho TOFU, sušené paradajky,olivový olej, korenia: soľ, solčanka, sušený drvený rozmarín, mletý koriander, štipka chilli, zelená petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY K príprave nátierok z TOFU ma náhodne doviedol môj nepodarený žlčník, ktorý sa jedného dňa škaredo ozval, že ho mám a do troch týždňov som ho už nemala...Prišli časy nízkocholesterolovej diéty a keďže to je záležitosť aj po operácii, tak som trošku začala improvizovať, aby sa jedlá dali aj jesť a prípadne chutili celej rodine :-). Pri žlčníkovej diéte okrem tukov treba v strave eliminovať cibuľu, prepaľované oleje, nafukujúce druhy potravín, mastné mäso a iné (ak má niekto problém, mám nafotené odporúčania, ktoré mi dali pri prepúšťaí z nemocky :-) a rada Vám ju poslem). Bylinky radšej používam čerstvé, ale keď nemám, používam aj susšené - hlavne pre ich účinky. Rozmarín - má výrazný antioxidačný a tiež detoxikačný účinok. Koriander - je aromatický, dobre pôsobí na zažívacie problémy. 1. Pór nakrájame na kolieska a osmahneme na cca 2 PL olivového oleja, len aby trošku zmäkol a nebol štipľavý :-). Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Dagmar H. (dasula) ID 6034 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 3.3.2011, 18:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Francúzska drožďová nátierka z TOFUPOTREBNÉ PRÍSADY 1 cibuľa, cca 1/3 póru, 2 kocky tofu natural syra, 4 kocky droždia, bylinky: koriander, rozmarín, bazalka, chilli, 3 PL olivového oleja, 2-3 PL sójovej omáčky, morská soľ Množstvo je dvojnásobné, pretože túto nátierku máme radi všetci, deťom pred dokončením odoberiem polovicu a potom pridám chilli. POSTUP PRÍPRAVY Základ na tofu nátierku už tu mám, ale nebudem vás nútiť prehľadávať tých mojich pár receptov, dám to sem znova :) Mám veľmi rada sójové nátierky, ale nerada ich kupujem, keďže sú konzervované a dochucované. Tak som sa dopracovala k vlastnému receptu chuťovo veľmi blížiacemu sa francúzskej sójovej nátierke v črievku, možno ju má tiež niekto rád a uvíta tento recept-návod na jej domácu verziu. Koreniny a bylinky, ktoré používam - môžte nahradiť svojimi obľúbenými, základom je tofu, droždie, cibuľa a pór alebo jedna z nich, soľ a korenie. Klasické čierne mleté korenie takmer nepoužívam kvôli jeho dráždivosti žalúdka. Nahrádzam ho koriandrom a rozmarínom. Kto má rád, môže použiť kari korenie, u nás toto jedno korenie nie je obľúbené. Ak Vás to zaujíma, tak pri koreniach sa trošku pozastavím - kto má záujem, môže si prečítať, kto nie, stačí to preskočiť. Na nete som náhodou našla článok, kde autor predstavuje korenia, ktoré dochutia jedlo a súčasne fungujú ako prevencia proti rakovine. Koľko je na tom pravdy, netuším, no keďže ma táto choroba desí, prikladám link, kde si môžte článok prečítať: ona.idnes.cz/sedm-koreni-ktera-pomohou-i-v-boji-s-rakovinou-f4c-/zdravi.aspx?c=A101102_124514_zdravi_bad OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 18 návštěvníkov) Dagmar H. (dasula) ID 6034 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 23.1.2014, 14:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
DOMACE KAISERKYPOTREBNÉ PRÍSADY 550 g múka hladká, 21 g droždie čerstvé, 1 čajová lyžička cukor kryštál, 1 čajová lyžička soľ , 3-4 deci voda ,vlažná , 3 PL olej slnečnicový, rasca mletá,semená-slnečnica,sezam POSTUP PRÍPRAVY vypracujeme cesto ,ktoré necháme kysnúž aspon pol hodiny-Cesto v mise znovu prepracujeme, odoberáme z neho kúsky, z ktorých dlaňami vytvarujeme guľky, sploštíme a uložíme na plech s pečiacim papierom, necháme znovu 20 minút podkysnúť pokrpíme vodou ,posypeme semenamy-každy podla chuti. ...a pecieme na 180 st do zlatista 15-20 minút ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Michaela s. (misela34) ID 265367 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 8.1.2013, 9:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Drožďová nátierka bez vajíčkaPOTREBNÉ PRÍSADY droždie*cibuľa*olej*maslo*soľ POSTUP PRÍPRAVY Postup som nefotila,je to brutálne jednoduché. Na troške oleja si orestujeme jednu menšiu cibuľu do sklovita -alebo podľa počtu stravníkov- a následne na nej orestujeme kocku droždia.Necháme vychladnúť. Vyšľaháme si do peny maslo a postupne pridávame vychladnutú zmes droždia a cibule.Šlaháme.Osolíme podľa chuti.Hotovo :)). ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 19.5.2012, 21:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
NÁTIERKY |
Sójová nátierka s droždímPOTREBNÉ PRÍSADY 150g uvarených sójových bôbov, olej, 1 menšia cibuľa, môže byť aj mladá, 2 kocky droždia, mleté čierne korenie, soľ, petržlenová vňať, olivový olej, 1 KL horčice POSTUP PRÍPRAVY Na túto nátierku som sa chystala už veľmi dlho, ale vždy som si zabudla uvariť sójové bôby, ale konečne tento týždeň sa mi to podarilo, je ozaj výborná, to droždie jej dodalo veľmi lahodnú chuť. Postup je veľmi jednoduchý: Na oleji opražíme nadrobno nasekanú cibuľu, pridáme droždie a pražíme, kým nezačne voňať. Potom odstavíme, osolíme, okoreníme a zmiešame s rozmixovanými sójovými bôbami. Dochutíme horčicou, petržlenovou vňaťou a olivovým olejom. Podávame s čerstvým pečivom. Dobrú chuť!. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Darina B. (danda3) ID 104195 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (13) posledné: 12.2.2011, 18:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 628 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,63 ďalšie >> |