končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
NÁTIERKY |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) SMIRKAS_BRYNDZOVA POMAZANKA*****[ recept č. 27130 zo dňa 17.5.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY Bryndza,obyčajné maslo-nie umeliny,červená paprika,mladá cibuľka POSTUP PRÍPRAVY Bryndzu poriadne vymiešame s mäkkým maslom,pridáme červenú papriku a cibuľku,ktorú sme nakrájali na drobno,pridáme aj pierka,potom je šmirkas taký veselý.Soľ nepotrebujeme,lebo bryndza je dosť slaná. Podávame s chlebíkom. DOBRU CHUT |
Veronika H. (nicool222) ID 131732 (29.12.2010, 19:06) |
ODPOVEDAŤ |
Eva S. (kao) ID 1893, mimibazar.sk/kao (18.5.2010, 13:33) |
Vesele su tie nazvy pre jedno jedlo.. v Stiavnici sa tejto natierke hovori birhund |
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (24.5.2010, 19:14) | ||
Zaujímavý názov,počujem prvýkrát | ||
ODPOVEDAŤ |
Diana S. (Lilidia) ID 14652, mimibazar.sk/lilidia (17.5.2010, 20:25) | |
Robievame je výborná , na juhu to voláme KóRoZET - neviem dať tie maďarské dve bodky na Očka |
|
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 22:05) | ||
nič si z toho nerob,ja neviem dať mäkčeň na d | ||
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (18.5.2010, 13:46) | |||
stlacis makcen a d. bez medzery. nic ine a zapojim sa, u nas sa to vola - bryndzova natierka ale milujem ju. je to asi najklasickejsia natierka aka sa u nas robi |
|||
ODPOVEDAŤ |
andrea o. (hillary) ID 61659 (17.5.2010, 20:12) | |
Jéj Melanka akurát dnes som ju robila moje dievčatá ju milujú | |
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 22:06) | ||
aj u nás letí | ||
ODPOVEDAŤ |
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (17.5.2010, 17:56) | |
potvrdzujem, aj ja dávam mletú rascu, a keď mám doma, tak aj tvaroh, potom je to ešte jemnejšie, nie je taká prenikavá chuť tej bryndze. | |
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 18:09) | ||
Ved vravím,že človek sa celý život učí,aby nakoniec zomrel sprostý. | ||
ODPOVEDAŤ |
Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (17.5.2010, 18:13) | |||
Nie sprostý, aj dobrý farár sa učí do smrti, ako sa hovorí. Ozja, pekná myšlienka v tejto súvislosti: Dala by som všetko čo viem, za polovicu toho, čo neviem. | |||
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (18.5.2010, 7:13) | ||||
Farárov nemusím,radšej dám chudákom ako na kostol.Ale poznámka o vedomostiach je excelentná. ,krásne ráno bez kvapky dážda | ||||
ODPOVEDAŤ |
Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (upravené 17.5.2010, 20:16) | |
Ahoj . Takú istú nátierku robievam aj ja. Ešte tam pridávam rascu./ drvenú / Robila som ju na oslavu, k tomu reďkovky a malé rajčinky....mňááám. |
|
ODPOVEDAŤ |
melania l. (lararuby) ID 130989 (17.5.2010, 17:51) | ||
To by šlo,rasca nič nepokazí,Zlatka | ||
ODPOVEDAŤ |