. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > HOVÄDZIE MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 210 (zobrazuje sa 51-60)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,21 ďalšie >>

HOVÄDZIE MÄSO

španielské vtáčiky s tarhonou na bratislavsky sposob



POTREBNÉ PRÍSADY

Takže..toto je moj prvy recept a mozno uz je ich tu viac ,ale ja prikladam ako ho robim ja.A ospravedlnte ma za moje 1 fotky:) Potrebujeme: *cca 1,kg (radsej mam z hovadzieho,ale nemali)* *vajec* *uhorky podla potreby * *slanina* *mleté cierne korenie* *horcica* *sol*

POSTUP PRÍPRAVY

Ako prve maso nakrajame na platky a poriadne vyklepeme.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov)

martina c. (chalupka) ID 89394 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 24.2.2017, 12:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Hovädzí steak z roštenky so syrovou omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

hovädzia roštenka * olej * korenie na steaky _____ zemiaky * olej * vegeta * sušený cesnak _____ olej * hladká múka * mlieko * tavený syr * bylinková soľ * bazalka

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 22.4.2012, 19:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Bolonska omacka



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/06/bolonska-omacka.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:100g slaniny
1 cervena cibula,nadrobno nakrajana
1 mrkva,nadrobno nakrajana
2 celerove stonky,nadrobno nakrajane
1 kg mleteho hovadzieho masa
1 poh cerveneho vina
140g rajcinoveho pretlaku
2 hovadzie bujony

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (5) posledné: 11.6.2014, 23:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Hovädzie kocky na horčici



POTREBNÉ PRÍSADY

500 g hovädzieho mäsa, 1 cibuľa, 1 PL horčice, ½ kocky hovädzieho bujónu, korenie, soľ, olej, voda, solamyl

POSTUP PRÍPRAVY

Cibuľku a mäso nakrájame na kocky. Mäso posolíme a okoreníme čiernym korením. Do tlakového hrnca ( kuchty) dáme asi 2 PL oleja na to dáme speniť cibuľku. Pridáme mäso a miešame kým si nepustí šťavu. Potom pridáme horčicu, bujón a vodu asi 3 - 4 dcl zavrieme a dáme variť. Keď začne syčať stiahneme plameň na minimum a necháme 30 min. variť. Kto nemá kuchtu môže to robiť v hrnci no musí variť kým nie je mäso mäkké. Po otvorení prelejeme všetko do hrnca a zahustíme 2 - 3 čl solamylu, ktoré zmiešame v troške vody. Povaríme ešte asi minútku dochutíme prípadne soľou a hotovo. Podávame s cestovinou a kyslými uhorkami.

Veľa ľudí sa bojí kuchty no je to super pomocník šetrí čas a mäso je naozaj mäkké a šťavnaté. A teraz už dostať krásne nie ako tá moja čo si pamätá ...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov)

Martina M. (mmj) ID 19672 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (8) posledné: 30.7.2009, 7:19 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Kastrólová roštenka



POTREBNÉ PRÍSADY

cca 750 g hovädzieho stehna, olej, 2 väčšie cibule, soľ, mleté čierne korenie, cca 1 kg zemiakov, mletá rasca, červená mletá paprika

POSTUP PRÍPRAVY

***

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 14.3.2013, 8:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Zamatové hovädzie...



POTREBNÉ PRÍSADY

1 kg hovädzieho mäska /stehno/, soľ, mleté čierne korenie, strúhanka, plnotučná horčica, cibuľa, huby - čerstvé dubáky (alebo mrazené, ak nemáme, môžu byť šampiňóny - aj z konzervy). Ak máme zvyšok vína, piva alebo šampanského - stačí 0,5 dl, môžeme ním podliať mäsko - ale nemusí byť. Alkohol sa vyparí pri varení, takže sa nemusíme báť, že to budú papať aj detičky.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko si nakrájame na rezne, oklepeme, narežeme na oboch koncoch, posolíme, okoreníme. Do taniera si nasypeme strúhanku a do každého rezníka ju jemne vklepeme prstami. Potom ich jemne natrieme plnotučnou horčicou, kto chce výraznejšiu a kyslejšiu chuť, môže jej dať viac. Na oleji každý rezník opečieme z oboch strán - odložíme do misy. Olej dolievame podľa potreby. Na zvyšnom oleji spražíme celú jednu cibuľu, podlejeme troškou vývaru alebo vodou, naukladáme mäsko, pridáme huby, dolejeme ešte do 3/4 obsahu vývarom alebo vodou a udusíme. V tlakovom stačí 15 min. - vypnúť a hotovo, v klasickom dlhšie, a zasa aj častejšie podlievať /pretože strúhanka dosť zahusťuje, aby to nechytilo). Nepotrebujeme už ničím zahusťovať.

Podávame ryžu, k nej oblohu. Výborne k tomu chutia aj zavárané hrušky, jablká. (Ryžu robím ju na dva spôsoby - v mikrovlnke, aj v elektrickej rúre - nelepí sa a nemusím sa ňou zaoberať - mám ju osobitne v receptoch.)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)

Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 4.2.2018, 10:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

VARENY UDENY JAZYK*****



POTREBNÉ PRÍSADY

Udený jazyk,voda,soľ,rasca,čierne korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Jazyk poumývame v letnej vode a so všetkými koreninami dáme variť do hrnca s vriacou vodou.Trvá to asi hodinu-hodinu a pol.Vyberieme ho do misy so studenou vodou a pomocou noža ošúpeme.Zostane nám čisté mäsko,ktoré nakrájame na plátky a podávame s chlebom a hrachovou kašou.

Môžeme k nemu podávať tiež chren.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 3.2.2010, 18:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Boeuf Bourguignon



POTREBNÉ PRÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/boeuf-bourguignon.html

POSTUP PRÍPRAVY

Potrebujeme:170g prerastenej slaniny
1.4kg hovadzieho zadneho (nakrajane na 2 cm kusky)
1 nakrajana mrkva
1 nakrajana cibula
sol
cierne korenie
1 PL muky
750 ml plneho mladeho cerveneho vinka (Beaujolais, Burgundske alebo Chianti)

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (4) posledné: 9.3.2015, 12:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Debrecínská roštěná



POTREBNÉ PRÍSADY

400 g hovězí roštěné, 50g šunky, 100g hub, 1 lžíce kysené lahůdkové smetany, 2 rajčata, 2 zeleninové papriky, 1 chilli papríčka, 1 cibule, 50 g sádla, 20g hl.mouky, masový vývar, sůl, pepř

POSTUP PRÍPRAVY

Maso nakrájíme na plátky, jemně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme, zaprášíme moukou a z obou stran opečeme na sádle. Potom odložíme do tepla. Na sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme šunku nakrájenou na nudličky, nakrájené houby a papriky bez jader. Osmahneme, podlijeme masovým vývarem, přidáme roštěnky, nakrájená rajčata a nasekanou pálivou papričku a dusíme doměkka. Hotové roštěnky podáváme s dušenou rýží, můžeme ozdobit čerstvými bylinkami.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

tereza M. (Terujaja) ID 52420 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 29.12.2013, 12:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR

HOVÄDZIE MÄSO

Grécke - giuvetsi teľacie mäso s cestovinovou ryžou



POTREBNÉ PRÍSADY

1kg teľacieho stehna, 2 cibule,2 strúčiky cesnaku, 5 paradajok vymixovaných alebo jedno 500g balenie paradajkovej šťavy, olivový olej, 2 celé kôry škorice ak nemáte, môžme použiť škoricový prášok, soľ, čierne korenie, trochu kryštálového cukru, slaný tvrdý syr

POSTUP PRÍPRAVY

1, nakrájanú cibuľu s cesnakom osmahneme, pridáme na väčšie kocky nakrájané mäso, opečieme a
pridáme rajčinovú šťavu, cukor,soľ, korenie, škoricu, podlejeme trochou vody a zakryté dusíme
1,5hodiny
2, potom do hlbšieho plechu alebo keramickej misy na dno nasypeme cestovinovú ryžu, na ktorú
nalejeme udusené mäso aj so šťavou, pridáme 1,5 L vody a zapekáme v rúre ešte 30 minút
3, pred podávaním každú porciu posypeme strúhaným syrom slanej, výraznej chuti
4, dobrú chuť,,,

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Jana M. (kardula) ID 98254 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (6) posledné: 12.6.2011, 21:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 210 (zobrazuje sa 51-60)<< predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11,.,21 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu