končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Maďarský guľáš s karlovarskou knedľouPOTREBNÉ PRÍSADY Guľáš: hovädzie mäso 800g, cibuľa, bravčová masť, soľ, mleté čierne korenie, korenie na maďarský guľáš , štipľavá paprika, zelená paprika 3 ks, paradajky 3 - 4ks. POSTUP PRÍPRAVY Guľáš: Cibuľu osmažíme na masti, pridáme hovädzie mäso, necháme zatiahnuť, osolíme, okoreníme, pridáme korenie na madarský guľáš, zalejeme horúcou vodou a necháme dusiť cca hodinu a pol, zároveň kontrolujeme a dolievame vodu podľa potreby. Po hodine a pol pridáme nakrájanú zelenú papriku a ošupané nakrájané paradajky a necháme dusiť dalšiu hodinu až hodinu a pol na miernom ohni. Ku koncu pridáme štipľavú papriku, prípadne dochutíme soľou. Karlovarský knedlík: použila som 5 starších rožkov, pridala 3 žltka, 2 dcl mlieka do ktorého som pridala cca štvrťku rozpusteného masla, osolila, okorenila, pridala pažítku, sušenú petržlenovú vňať, vyšľahala sneh z bielkov a všetko premiešala. Vytvarovala som na potravinovej fólii 2 knedle a vložila do vriacej vody. Varila som 10 min z jednej a 10 min z druhej strany. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Monika S. (MoniSemi) ID 333063 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 15.1.2021, 11:31 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
hovädzie na hráškuPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso, hrášok, soľ, červená paprika, hladká múka, cibuľa POSTUP PRÍPRAVY hovädzie mäsko ako robím ja, ak tu niečo je podobné, tak sa ospravedlňujem. . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 17 návštěvníkov) Martina Š. (avivazka) ID 137431 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 4.7.2014, 22:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
rezníky, ktoré netreba žuť :-)POTREBNÉ PRÍSADY hovädzie rezne, soľ, korenie, strúhanka, mlieko, vajíčka, zemiačky ako príloha POSTUP PRÍPRAVY ...s obrázkami... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) Zuzana Č. (zuzulyk) ID 75504 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 20.1.2012, 12:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
*♥*Hovädzie so šunkou na šampiňónoch*♥* - v tlakáčiPOTREBNÉ PRÍSADY 750 g hovädzieho mäsa (roštenka, stehno, pierko), hladká múka, mleté čierne korenie, soľ, horčica plnotučná, 50 g údenej slaniny (oravská, gazdovská), 100 g pražskej šunky , 1 veľká cibuľa, 75 - 100 ml červeného vína (nemusí byť), 1 - 2 cesnakové strúčiky, 2 - 3 PL oleja, vývar (môže byť z bujónovej kocky), 150 g šampiňónov, mletá rasca POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 29.9.2015, 19:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovadzie na zelenine a zemiaky nakyslo podľa pani majstrovejPOTREBNÉ PRÍSADY zadné hovadzie maso*mrkva*petržlen*zeler*cibuľa*maslo*olej*ocot*vegeta*mčk*soľ*voda*mletá červená paprikana zemiaky nakyslo potrebujeme :zemiaky*bobkový list*nové korenie*celé čierne korenie*soľ*kyslá smotana*hladká múka*voda POSTUP PRÍPRAVY Ďalší recept,ktorý som sa snažila naučiť od mojej nebohej babky.Ona sa ho zasa naučila u svojej pani majstrovej p.Kapustovej keď sa učila za krajčírku v Prešove.Takže osvedčený a asi aj 100 ročný :)). OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Lubica L. (lubica007) ID 19881 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (16) posledné: 11.5.2010, 10:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Staročeská sviečková na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg falošnej sviečkovice, alebo rovnaké množstvo pekného hovädzieho stehna, 2-3 mrkvy, 2 petržleny, poriadny kúsok zeleru, menšiu cibuľu, olej, 1 sladkú šľahačkovú a 1 kyslú smotanu, 2-3 lyžice hladkej múky a 3-4 lyžice kryštálového cukru, citrón. Ochucovať budeme celým novým korením, bobkovým listom, mletým čiernym korením, vegetou a plnotučnou horčicou a citróm, či octom. Ďalej potrebujeme zaváraný brusnicový kompót, alebo džem. Citrón môžeme nahradiť octom. POSTUP PRÍPRAVY Tak sa pusťme do toho. Čo sa týka množstva mäsa, je to na vás a podobne je to aj s ostatnými surovinami. Mäso si nakrájame na plátky, jemne naklepeme, potrieme horčicou a zprudka opečieme na rozpálenom oleji. Opečené mäso preložíme do hrnca, zalejeme výpekom, pridáme na kocky nakrájanú zeleninu, posolíme, pridáme vegetu, na polovicu rozkrojenú cibuľu, nové korenie 8-10 ks, bobkový list 4-5 ks, na kolieska nakrájaný citrón. Takto pripravené mäso zalejeme karamelom. Pripravíme si ho z 3-4 lyžíc kryštálového cukru, dáme pozor, aby nám nezhorel, zalejeme 500 ml vody a necháme karamel rozpustiť. Prelejeme mäso a šup na sporák, kde pomaly dusíme až do mäkka. Počas dusenia podlievame vodou podľa potreby. Keď je mäsko hotové, vyberieme ho, spolu s ním bobkový list, nové korenie, cibuľu a citrón. Zeleninu rozmixujeme, dáme späť na sporák a zahustíme zátrepkou z oboch smotán a hladkej múky. Povaríme asi 10 min a je to hotové. Samozrejme dochutíme podľa potreby. Mäsko vložíme do omáčky , aby nám neoschlo. Podávame s knedľou a plátky mäsa ozdobíme brusnicami. Dúfam, že bude chutiť. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 62 návštěvníkov) Andrea S. (asanny) ID 1813 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 21.9.2014, 10:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzia roštenka na hríboch a smotanePOTREBNÉ PRÍSADY 750 g hovädzej roštenky, soľ, mleté čierne korenie, mletá rasca, horčica, hladká múka, olej, 1ks cibule, 250g kyslej smotany, kečup, sušené hríby, Podravka alebo Harmónia chuti POSTUP PRÍPRAVY Hovädziu roštenku umyjeme, nakrájame na rezne, narežeme okraje a vyklepeme. Rezne osolíme, okoreníme, posypeme mletou rascou a z jednej strany potrieme horčicou. Takto pripravené rezne obaľujeme zľahka v múke a prudko opečieme z oboch strán na oleji. Vo výpeku opražíme nadrobno pokrájanú cibuľku. Mäso vrátime naspäť, podlejeme vodou a prisypeme Podravku (približne 1 PL). Rezne dusíme, keď sú polomäkké, pridáme sušené hríby a kečup (stačí trošku pre farbu :D). Priebežne premiešavame aby sa nám neprilepili, prípadne podlievame teplou vodou. Pred koncom pridáme kyslú smotanu a necháme prejsť varom. Podávame s ryžou alebo zemiakovou kašou. Dobrú chuť :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 64 návštěvníkov) Marlenka M. (Marlenkaa) ID 186058 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 28.10.2014, 15:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Omamine natur šnicle (rezne)POTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso, trochu oleja, strúhanka, cibuľa, soľ POSTUP PRÍPRAVY Trošku naruším ten dlhý rad krásnych tortičiek nejakým mäskom:o) Príprava je úplne jednoduchá, do posoleného mäsa vklepeme strúhanku, opečieme ho na oleji, zasypeme cibuľou, podlejeme vodou a udusíme do mäkka. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Lucia H. (gupka) ID 9968 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 25.6.2012, 17:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Zasnežené hovädzie rezančekyPOTREBNÉ PRÍSADY Hovädzie mäsko,syr niva,čierne korenie,soľ,smotana na varenie,hl.múka,syr niva POSTUP PRÍPRAVY Receptík je úplne jednoduchý a hlavne veľmi chutný.Mäsko pokrájame na rezančeky,mierne osolíme,pridáme mleté č.korenie,prudko opražíme na oleji,pridáme vývar a podusíme do mäkka. V smotane vymiešame PL hl.múky,trochu nastrúhanej nivy a pridáme do mäska.Necháme tr.povariť.Podávame s opečenými zemiačikmi a na tanieri mäso dobre zasypeme strúhanou nivou.Dobrú chuť,) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 2.12.2012, 23:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Nebíčko v papuliPOTREBNÉ PRÍSADY Hovädzie rezne vyklepané a nasolené, cibulka, mrkvička, paprika, hrášok, rajčinový pretlak, krištálový cukor a ryža. POSTUP PRÍPRAVY Hovädzie sa udusí na cibulke s mrkvičkou a paprikou. Potom sa vytiahne a do toho čo ostane sa pridá rajč. pretlak, hrášok z konzervy a karamel. Karamel je roztopený krištálový cukor. Do vriaceho vývaru prilievať velmi pomaly, syčí to. Prevariť a mäsko vložiť naspäť. Super sladučká chuť ktorá chutí snáď každému. ..... odporúčam .... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 46 návštěvníkov) Iveta K. (Ivka31) ID 5961 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (14) posledné: 21.5.2016, 14:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 210 (zobrazuje sa 31-40) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,21 ďalšie >> |