
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 76 návštěvníkov) Domáci syr a vedľajšie produkty pri jeho výrobe[ recept č. 24875 zo dňa 21.3.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY surové kravské (alebo iné ) mlieko, syridlo POSTUP PRÍPRAVY Cely postup je pisany tak ako sa ma postupovat pri pouzivani syridlových tyciniek Chr. Hansen. Ak mate ine syridlo, treba sa riadit pribalenym letakom. Mlieko sa zohreje na teplotu 40-45 stupnov Celzia. Prida sa syridlo. Zrazanie trva 40-45 min. Syrenina sa rozkraja na kocky, rukami sa zospodu "prevzdusnuje", zo syreniny (hrudiek) sa uvolnuje srvatka (tekutina). Potom sa to preleje cez platenko, vyzmyka sa prebytocna srvatka a syr sa v platenku necha v chladnicke odkvapkat cez noc. Rano sa nakraja na platky a nalozi do solneho roztoku 3cl soli/1l vody. Na dalsi den je super na jedenie. Z nepasterizovaneho mlieka vydrzi v solnom roztoku v chladnicke cca tyzden. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Celkom: 56 (zobrazuje sa 21-40) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |
![]() | Katarína C. (katkazm) ID 116402 (25.5.2010, 18:06) |
michal nevaris dnes (v utorok) nahodou v relacii Bez servitky? nejaka znama tvar | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (25.5.2010, 18:07) |
vari,vari ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
anastázia m. (steizam) ID 142155 (20.5.2010, 10:09) |
Vcera som robila s tym istym syridlom z mlieka z mliecneho automatu a syrik je fantasticky. Ja som ale nenechala odkvapkavanie na nahodu (chcela som ho mat riadny tvrdy), preto som to asi po 3-4 hodinach odkvapkavania dala zabalene v plachticke do cednika a celu noc som to nechala zatazene (spravila som tomu domaci lis). Syr je perfektny, este aj susedia sa zalizovali. Casom skusim aj korbaciky, pripadne parenicu. ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (24.5.2010, 12:37) |
OOO, vyborne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | anastázia m. (steizam) ID 142155 (26.5.2010, 21:48) | |
vsak si bol v bez servitky??? | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 (19.5.2010, 14:33) |
michal, pozeram, ze si sa riadne "rozmliekoval" skvele vyrobky ti vysli, gratulujem, len tak dalej ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (24.5.2010, 12:34) |
Dakujem Zuzi, teraz som mal este aj 2 tyzdne stredoskolskej odbornej praxe, tak som sa vybral do biochemických labákov Senickej mliekarne a porobil som si rôzne rozbori a podozvedal som sa veeela veci o vyrobe syra, jeho zreni, bol som aj na druzstve a tam som si to vsetko zdokumentoval a tak. ![]() Z rozborov som teda zistil ze takto vyrobený syr má obsah susiny 35,8%, tuk v susine 32,09%, z toho vypliva ze celkovo ma 11,5% tuku v sebe. Takze napriklad smotanovy jogurt je tucnejsi nez takyto syr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zuzana M. (anaxamon) ID 18400 (24.5.2010, 13:33) | |
ty by si mal casom vydat nejaku spezializovanu publikaciu, urcite by som si ju zaobstarala a nebola by som sama ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Michaela S. (michsamant) ID 152011 (19.5.2010, 14:17) |
Perfektny postup ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (24.5.2010, 12:26) |
Dakujem miska, mne sa zase pacil tvoj napad s vyzrazanim mliecneho proteinu pomocou kyseliny citronovej, urcite to cez vykend vyskusam | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Mária M. (majkatorka) ID 10016, mimibazar.sk/majkatorka (29.5.2010, 11:17) | |
kyslym vyzrazanim vznikaju syry typu zerve - tvarohove ako lucina ap. | ||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Michaela S. (michsamant) ID 152011 (24.5.2010, 13:01) | |
![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Petra P. (Petronelka) ID 73339 (6.5.2010, 12:47) |
Ahoj Miško, sýr se mi už daří udělat, ale co se mi nějak nedaří, tak to je nasolení. Jak dlouho necháváš sýr v solném roztoku? Já nakonec nevydržím, rozkrojím sýr a posolím ho ještě zevnitř ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (6.5.2010, 20:42) |
Peti, syr nakrájam na plátky a tak ho nalozim do solneho roztoku, v chladnicke ho skladujem asi tyzden, dlhsie este nevidrzal. Vzdy sa zjdedol ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Mária M. (majkatorka) ID 10016, mimibazar.sk/majkatorka (4.5.2010, 18:40) |
Michal, no ja kukám ako puk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | alena h. (ajka.ch) ID 110271 (14.4.2010, 11:53) |
Tak dnes som mrkala Miško nad tvojími výtvormi! Neviem síce, koľko máš rokov, ale taký mladý a zapálený do varenia a všelijakých takýchto vecičiek... ![]() ![]() ![]() Tvoja rodinka musí mať z teba radosť! Želám Ti strááášne veľa šťastíčka, more nápadov a hlavne ochoty sa s nami všetkými sa o ne podeliť!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (14.4.2010, 15:24) |
Dakujem Ali, mam 17. ![]() ![]() No rodinka ma radost, ![]() ![]() ![]() Uz chystam dalsie postupy na pochutky, ktore by si mozno ani netusila ze sa daju urobit doma. ![]() ![]() Len musim pockat nez pride prilezitost, nejaka rodinna oslava alebo tak, nech mam veeeela ochutnavacov ![]() ![]() A ked sa pokus podari a budu dobre ohlasy, moje prispevky receptikom urcite obohatim ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (11.4.2010, 10:48) |
No teda, Miško, som jednoducho unesená !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (11.4.2010, 11:21) |
Tvaroh je hrudkovity a hrudky vytvara bakteria Streptococcus lactis zrazanim mliecnych bielkovin pri skysnuti mlieka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (11.4.2010, 12:46) | |
No teda takto odborne som to nečakala, no jednoducho, si jednička !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (10.4.2010, 10:02) |
JA nemam slov!!!! KEd napisem, ze je to uzasne, je to strasne malo a vobec to nevystihuje moje nadsenie z teba Misko a z tvojich receptov!! Tymto syrom si ma dostal, milujem kravsku hrudku, za svojho mládí na dedine u babky som sa jej nevedela dojesť!! ![]() ![]() ![]() A vdaka za info o firme climax, nad syridlom uz dlhsie rozmyslam, zatial som ho nehladala, ale mam odlozeny recept na domacu vyrobu mozzarelly, chcela by som to skusit ![]() Este raz vuav vuav vuav!! ![]() uz len automat na mlieko mi chyba v bratislave ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (11.4.2010, 10:27) |
Adi, zostava nam len dufat ze aj do Bratislavi sa coskoro nejaky dostane. Ja som nad tym minule rozmyslal ze v Bratislave je RAJO. Vyraba vecsinu mliecnych vyrobkou na slovenku. Aj tesco mliecne vyrobky vyraba RAJO. Aj Lidlove Pilos vyrobky vyraba bud Rajo, alebo tusim niektore Humenska mliekaren sa mi zda. ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (11.4.2010, 21:40) | |
Misko, veru veru...snad sa dockam, lebo tu mozarellku naozaj chcem vyskusat. KEby si mal zaujem, mozem dohodit recept a vyskusas ju ty ![]() Musim zistit ci niekde v blizkom okoli nie je niekde automat na mlieko... Inak, co stoji liter mlieka z mliekomatu? |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (11.4.2010, 22:42) | ||
Dakujem Adi, recept mam tiez, ale zatial som ju este nerobil, pretoze u nas by som ju jedol iba ja. Nasim mozarella nechuti. ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (12.4.2010, 15:33) | |||
![]() ![]() |
|||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (12.4.2010, 18:41) | ||||
A vies co Adi, zrovna mi ho skus prosimta poslat na Mifo244@azet.sk Nech ich porovnam, som zvedavi ci tam bude nejaky rozdiel ![]() ![]() ![]() |
||||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (12.4.2010, 21:57) | |||||
oki, idem ho pohladat ![]() |
|||||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Andrea D. (Adusha22) ID 135731 (22.5.2010, 21:35) | ||||||
Misko, tak si predstav, v bratislave su uz minimalne dva mliekomaty, o viacej zatial neviem. Takze musim objednat syridlo a pustit sa konecne do toho syru ako aj do mozarely ![]() |
||||||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | alena č. (alustek) ID 39585 (6.4.2010, 15:18) |
Milý Miško, aj ja ti ďakujem za postup...je úžasný. Zohnala som aj čerstvé mliečko aj syridlo z climaxu, aj syrček som urobila... Ale! Nikde nie je uvedené-ani v pokeci od predajcu, v akom množstve destilovanej vody sa má syridlo rozpustiť? Prvý krát som rozpustila primeranú dávku na 5l mlieka v množstve vody "bajočko" ![]() ![]() Potom som pridala viac syridla do menej vody-prebehlo to čo malo, ale už to nebolo až tak ono... Ak by to nebol pre teba problém, daj nejakú pribl. mierku vody...aj pre ostatné šikulky na mimibazare, aby sa im lepšie darilo... ![]() Vďaka... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (7.4.2010, 18:43) |
Alenka, trosku si ma zaskocila, takouto presnou otazkou, ja som daval do polky takeho maleho skleneneho poharika, moze to byt necele deci, nejsom teraz v doma, tak to neviem presne odmerat, ale urcite som nepouzil viac ako deci. Dufam ze som pomohol ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | alena č. (alustek) ID 39585 (9.4.2010, 9:09) | |
Ďakujem za odpoveď Miško - to ja som dala rozhodne menej vody, žeby to bolo preto??? ![]() ![]() ![]() Tak skúsim nabudúce pridať uvidíme, či to bolo ono... Ešte raz vďaka Miško a nech sa ti darí v ďalších skvelých receptíkoch... ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Lubica M. (Bodylubi) ID 131217 (5.4.2010, 12:17) |
tak tento receptík ma vážne zaujal, automat máme za rohom, síce 18 kilometrovým rohom ![]() ![]() ![]() no a na srvátku sa tiež veľmi teším, pretože som sa rozhodla trošku liečiť telo aj zdravou stravou a píšeš, že je veľmi prospešná, takže tak ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (5.4.2010, 15:44) |
Ale Lubi, ten syr zmaknes aj sama, nemas sa coho bat. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Lubica M. (Bodylubi) ID 131217 (27.4.2010, 15:33) | |
vieš, že sama neviem? možno v tom množstve prášku do pečiva - my lievance nerobíme, robievame iba americké palacinky, aj ten recept je upravený podľa amerického na tie ich megapalacinky ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Daniela H. (kikahu) ID 85238 (23.3.2010, 14:45) |
Ahoj Miško, no niečo úžasné - presný postup výroby, rady, kde čo kúpiť a ešte aj odborný výklad k chemickým reakciám ..........si zlatýýýýýýýýýý, dobre som sa zabavila, čosi nové dozvedela a dostala aj chuť na výrobu syrika. Ďakujeeeem, teším sa na ďalšie inšpirácie. Daniela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (26.3.2010, 14:37) |
dakujem Dani za pekne ohodnotenie, ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (upravené 26.3.2010, 15:00) |
![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | gabriela z. (gabca2408) ID 36679 (23.3.2010, 8:57) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (25.3.2010, 21:31) |
No to mas stastie Gabi, nez som objavil Climax tak som obehal vsetky drogerie, farby-laky, lekarne ktore som objavil a vsade na mna pozerali ze ci som sa s konom zrazil ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | katka s. (mischa) ID 7257 (22.3.2010, 22:02) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (24.3.2010, 19:34) |
Kati, no vies co ine ti teraz zostava nez si ho sama vyrobit ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Monika P. (MoňaP) ID 8172, mimibazar.sk/bumba (22.3.2010, 15:50) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (24.3.2010, 18:45) |
Ahoj Moni, no verim ze syrecek sa ti podari, ak by si nevedela zohnat syridlo, cez Bure jazdim vlakom, tak by som ti ho mohol priviest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Monika P. (MoňaP) ID 8172, mimibazar.sk/bumba (25.3.2010, 22:06) | |
Jeej, uz aby som mala na to cas, dakujem za ochotu, teraz sa venujem mojmu malemu bobrovi ![]() ![]() Tak hadam Ta stihnem do prazdnin a potom vyhodis z okna vlaku balicek syridla, len aby som ho v trave nasla ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (25.3.2010, 22:19) | ||
Juuuj, tak to malemu ozaj nezavidim, nastastie som nic takehoto nikdy absolvovat nemusel. Verim ze tvoj bobrik to cele precka lepsie ako ty ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (24.3.2010, 19:37) | |
Ja mam rodinu na Humencoch,sem- tam tam aj jazdíme ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Jana C. (Naja) ID 3566, mimibazar.sk/najaa (22.3.2010, 15:00) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (24.3.2010, 17:09) |
Jani, potom daj vediet, ako chutil ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Mária V. (frezia) ID 904 (22.3.2010, 14:49) |
Michal ![]() ![]() ![]() Presne takto to robieva aj moja mama, dokonca i z kozieho mlieka ![]() ![]() Inak som prekvapená, že je problém zohnať syridlo ![]() ![]() Nedávno som bola v jednom obchodíku so syrmi a bryndzou, tak som sa opýtala aj na syridlo a veľmi ochotne mi ho predali na rôzne druhy mlieka. U nás má aj bryndziareň malú predajňu, tak možno aj na takých miestach by sa niečo našlo ![]() ![]() ![]() Držím palce pri experimentoch a teším sa na receptíky ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (22.3.2010, 19:10) |
majka ,ani nevieš ako si mi pomohla,akurat som dnes rozmyšlala ze kde by ho v rk mohli mat..a mlieko predavaju zevraj v ludrovej na družstve,tak skusime aj my niečo vyrobit ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Mária V. (frezia) ID 904 (19.5.2010, 14:12) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (19.5.2010, 18:47) | ||
Dakujem Majka,ale mala som info o nom skor ako ho tam namontovali,lebo mi v tej predajni robí ujo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Mária V. (frezia) ID 904 (22.3.2010, 19:42) | |
![]() ![]() ![]() Dúfam, že si pomaškrtíte ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Marika S. (finka) ID 64179 (22.3.2010, 14:22) |
Teda Michal ![]() Kurz chémie za mnou, super postup ![]() Klobúk dole ![]() ![]() ![]() ![]() Diky ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (23.3.2010, 22:22) |
Vidis Marti, akurat si mi padla pod ruku, cez vykend budem robit tvarohac- kolac. Tvaroh som este neskusal robit, postup viem, len ma zaujima kolko tvarohu vznikne z 1l mlieka aby som ho nemal malo alebo moc. ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Marika S. (finka) ID 64179 (29.3.2010, 11:59) | |
Neskoro, ale predsa ![]() Ja robím z 2l mlieka a mávam okolo 600g tvarohu ![]() ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (29.3.2010, 16:54) | ||
No neskoro, ale predsa, ![]() Robil som zo 4l bolo toho okolo 1kg, ale nic som nemrazil, rovno som z neho urobil tvaroznik a bol tak peeeekne stedry ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (22.3.2010, 10:33) |
teda Michal klobúk dole pred tvojimi šikovnými ručičkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (23.3.2010, 20:18) |
Ivet a hlavne sikovne dievcata, ved si toho dokazom, ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (23.3.2010, 20:21) | |
A vieš, že by som aj vyskúšala? Ak môžeš, tak mi ho prines. Napíš mi na iveta.svatikova@vszp.sk, alebo iveta.svatikova@gmail.com a dohodneme sa. Ozaj, kde je ten mliekomat? |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (23.3.2010, 21:24) | ||
Mliekomat v Senici je v mesiarstve- vo vnutri, cez cestu oproti papiernictvu Fax Copy. 1l stoji 50 centov, mozes si priniest akukolvek flasu, povies tete a ona ti to nacapuje aby si neporozlievala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zuzana D. (avanka) ID 14337 (21.3.2010, 20:17) |
Perfektne.....Michal prosim ta, kde je v Senici mliecny automat? ja som Senicanka ako lusk, ale automat som nepostrehla ![]() ![]() ![]() je z teba sikovny mlady muz... ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (21.3.2010, 20:33) |
Zuzka, je trosku schovany, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Zuzana D. (avanka) ID 14337 (21.3.2010, 21:46) | |
Misko, jeeeej, dakujem, zajtra rano v ramci prechadzky pohladame.... a on je priamo v masiarstve?? ![]() ![]() |
|||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Michal L. (MIHAELKO) ID 124102 (21.3.2010, 21:52) | ||
JO JO, v nutri, prines si hocijaku pet flasu aj 2l sa tam vleze, povies pri pulte tete a ona ti to nacapuje aby si neporozlievala ![]() ![]() |
||||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Celkom: 56 (zobrazuje sa 21-40) | << predošlé 1, 2, 3 ďalšie >> |