Zobraziť přihlasovací formulár

Učenie hravou formou v zostaviteľnom LEGO® DUPLO® rodinnom dome 3 v 1

  • Publikované:
Učenie hravou formou v zostaviteľnom LEGO® DUPLO® rodinnom dome 3 v 1

Pestrofarebná stavebnica je navrhnuté tak, aby sa s ňou malé deti mohli hrať a poznávať svet okolo seba. Počas hry sa detičky nielen naučia veľa nových vecí, ale precvičia si aj jemnú motoriku a rozprávanie príbehov. Stavebnica je skvelou voľbou pre deti od 3 rokov. Spoznajte s nami veľké kocky pre malé detské rúčky a pre hlavičky plné veľkých nápadov!

Vstúpte do rodinného domu, kde sa malé deti môžu hrať a prehrávať si každodenné činnosti!

Vydajte sa na vzrušujúcu cestu so stavebnicou LEGO® DUPLO® Rodinny dom 3 v 1 (10994), navrhnutou tak, aby podnietila kreativitu vášho dieťaťa a podporila kreativitu vášho dieťaťa a podporila jeho sociálny rozvoj. Vďaka 7 figúrkam, ktoré sú súčasťou balenia, sa môžu rodičia venovať svojim deťom a zároveň podporovať ich sebavyjadrenie.

Vstúpte do tohto očarujúceho domu, kde na vás čaká svet zázrakov. Čas spánku sa zmení na čarovné dobrodružstvo, keď sa deti venujú základným činnostiam, ako je umývanie zubov a ukladanie postavičiek pod teplú hviezdnu lampu. Tieto chvíle nie sú len hrou, ale aj neoceniteľnými výučbovými momentmi, ktoré pomáhajú deťom rozvíjať základné životné zručnosti a zároveň vytvárajú cenné spomienky.

V kuchyni a záhrade objavujú začínajúci kuchári radosť zo zdravého stravovania, zbierajú paradajky a mrkvu a pripravujú chutné imaginárne jedlá. Ale tým zábava nekončí! Skutočné vzrušenie sa však ukrýva v garáži, kde čaká elektrické auto na solárny pohon! Toto ekologické vozidlo s pútavými funkciami sľubuje dobrodružstvá plné akcie a bezhraničnú zábavu.

Stavebnica LEGO® DUPLO® Rodinný dom 3 v 1 (10994) nie je len hračka, je to vzdelávacia pomôcka, ktorá mení učenie na pútavý zážitok pre deti aj rodičov. Pripravte sa na svet hry, tvorivosti a spoločných chvíľ s vaším dieťatkom, kde sa spoločne budujú cenné spomienky.


Ako detská hra vyzerá?

Deti v ranom veku sú prirodzene zvedavé a otvorené učeniu sa nových vecí. Chcú objavovať svet a zisťovať, ako všetko okolo nich funguje. Neexistuje jediný správny spôsob hrania alebo stavania kociek. V každom veku má hra inú podobu a deti pri nej objavujú a spoznávajú niečo iné. Najprv kocky lietajú po celej miestnosti. Rodičom sa to môže zdať ako neporiadok, ale aj to je fáza hry a poznávania sveta. Hádzanie kociek okolo seba pomáha deťom objaviť priestor okolo nich, nacvičiť úchop alebo vytrénovať jemnú motoriku.

Motorické zručnosti si zlepšujú aj neskôr, keď sa pomaly učia kocky spájať a rozkladať. Viete, že fáza rozkladania je tá prvá? Až neskôr deti zvládnu kocky skladať na seba a vytvárať jednoduché stavby. Jemnú motoriku potom precvičí aj otváranie dverí a okienok alebo posielanie autíčka po podlahe k nohám rodičov.

Samotné spájanie kociek začína vo veku roku a pol a každým rokom sa v ňom deti zlepšujú. Od veží sa za niekoľko mesiacov dostanú až k zložitým konštrukciám. Okrem jemnej motoriky si tak osvoja aj pocit hrdosti na svoj výtvor aj radosť z jeho dokončenia.

Stavebnice LEGO® DUPLO® sú skvelé pre všetkých malých objaviteľov. S kockami sa deti vydržia hrať celé detstvo a stále sa s nimi budú učiť niečo nové. Precestujte celý svet – naozajstný aj ten, ktorý sa ukrýva vo vnútri hlavičiek vašich najmenších.

Objavujte svet spolu s deťmi a stavebnicami LEGO® DUPLO®

Kocky LEGO® DUPLO® sú dvakrát väčšie ako štandardné kocky LEGO a skvele tak padnú do malých detských rúčok. Taktiež spĺňajú všetky bezpečnostné štandardy. Vieme, že si rodičia potrebujú byť istí, že hra je pre deti bezpečná. Spoločnosť LEGO robí všetko pre to, aby kocky prežili detskú zvedavosť bez ujmy a aby všetky deti zostali v bezpečí.

V stavebniciach nájdete aj iné prvky, ako sú kocky. Tie tvoria stabilný základ každej hry. Sú však doplnené ďalšími zábavnými elementmi ako sú autíčka, zvieratká, číslice, písmená alebo figúrky. Všetky sady sú navyše medzi sebou kompatibilné a detská fantázia sa s nimi môže rozbehnúť na plné obrátky.

So stavebnicou môžu deti objaviť úplne nový svet. Zistia, ako to chodí na farme, u hasičov, na pretekoch športových áut alebo ako vyzerá deň vo veľkom rodinnom dome. Na svoje si prídu chlapci aj dievčatá. Svet kociek LEGO DUPLO privíta s otvorenou náručou každého malého prieskumníka. Stavebnice navyše porastú spolu s nimi – v každom veku alebo fáze vývoja s nimi budú vaši najmenší objavovať niečo nové – spôsob hry alebo nové kocky.

 

Reklamné oznámenie

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku