Zobraziť přihlasovací formulár

Vyskúšali sme: Magnetky z vašich fotiek ľahko a rýchlo

  • Publikované:
Vyskúšali sme: Magnetky z vašich fotiek ľahko a rýchlo

Skvelý tip na darček pre babičku, dedka alebo napríklad len pre uchovanie tých najkrajších spomienok na očiach. To sú fotomagnetky vyrobené z vašich fotografií, ktorými môžete ozdobiť chladničku. Cez web https://mimibazar.vyvolej.to/ ich ľahko objednáte z domova.

Dlho som premýšľala, čím potešiť môjho otca a dedka. Obaja nadovšetko milujú moju dcéru, ich vnučku a pravnučku. Uvažovala som o fotoknihe, ale ako ich obidvoch poznám, založili by ju do knižnice a už si na ňu nespomenuli. Príliš vhodný by pre nich nebol ani plagát tvorený kolážou z desiatok malých fotiek, ktorý sa chystám si objednať ja. A do bytu sa ani jednému z nich nehodí ani veľký fotoobraz. Zvíťazili tak originálne fotomagnetky na chladničku, ktorú obaja počas dňa otvárajú často. Milovanú pravnučku tak budú mať stále na očiach.

Je to tak jednoduché! Na stránke mimibazar.vyvolej.to len odkliknete, že máte záujem o fotomagnetky, a vyberiete si z ponúkaných formátov. V ponuke nájdete buď štvorcové magnetky s veľkosťou 7x7 cm, okrúhle s priemerom 7 cm alebo skladačku z deviatich štvorcov o veľkosti 5 x 5 cm. Minimálna objednávka je buď desať samostatných fotomagnetiek, alebo dve skladačky.

Fotografie môžete nahrať z Instagramu, Facebooku, pevného disku alebo mobilného telefónu. Orez a farbu rámčeka si ľahko prispôsobíte podľa vašich predstáv priamo v editore. Skvelé je tiež to, že vás program pri výbere fotografií výrazným žltým trojuholníkom s výkričníkom upozorní, že má fotka napríklad malé rozlíšenie a nevyzerala by vo výsledku dobre. Potom už len odošlete objednávku a zaplatíte. Všetko nezaberie viac než pár minút. Zvládne to aj úplný počítačový antitalent.

Skvelý darček aj na poslednú chvíľu

Čo ma naozaj príjemne prekvapilo, bola neuveriteľná rýchlosť výroby a odoslania. Ľahko tak môžete vyriešiť napríklad darček na poslednú chvíľu.

Ocenila som nielen samotné magnetky, ale aj naozaj starostlivé zabalenie, ktoré zabezpečí, že vami objednaný tovar dorazí zaručene nepoškodený. Po rozbalení som v balíku našla štyri tematicky potlačené kartónové obaly so suchým zipsom, v ktorých sú fotomagnetky počas prepravy dokonale chránené a ktoré využijete tiež, ak magnetky chcete doma na nejakú dobu uložiť do šuplíka alebo niekam dopraviť.

Moje fotomagnetky už sú rozdané a robia radosť, pretože na mňa samotnú ale neostala ani jedna, určite si zase hneď, ako sa mi v telefóne nahromadia nejaké pekné momentky, objednám ďalšie. A myslím, že už mám jasno v tom, ako obom starým otcom priblížime zážitky z letných prázdnin.

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku