Zobraziť přihlasovací formulár

Ste pripravení na rodičovstvo? Otestujte sa!

  • Publikované:
Ste pripravení na rodičovstvo? Otestujte sa!

Myslíte si, že byť rodičom je hračka? Už sa nemôžete dočkať potomkov? Práve pre vás je určený tréningový program, ktorý koluje po internete. Keď zvládnete všetky kroky tohto výcviku, budete mať istotu, že budete dokonalým rodičom.

Individuálna príprava

Ženy: Noste pod tričkom vrece fazúľ po dobu deviatich mesiacov. Po ich uplynutí môžete 30 fazúľ odstrániť.

Muži: V práci sa dohodnite, že polovicu vašej výplaty budú zasielať do supermarketu a druhú do drogérie. Zostali vám drobné? Kúpte si za ne posledné varené vínko svojho života.

Test psychickej odolnosti

Navštívte pár, ktorý už deti má. Vyčítajte im, že ich drobcom chýba disciplína a sú zvlčené. Potom im povedzte, že sú moc prísni a nemajú s deťmi žiadnu trpezlivosť. Zahrňte ich radami o výchove, slušnom správaní a dobrých návykoch. Potom si vymeňte úlohy.

Prídel potravín

Vydlabte melón a urobte doňho dierku. Zaveste ho k stropu a rozhojdajte. Snažte sa lyžičkou do otvoru umiestniť čo najväčšie množstvo detské výživy. Vydávajte pri tom zvuky lietadla. Keď bude polovica porcie vnútri melónu, zvyšok si vyklopte do lona.

Príprava vozového parku

Vymeňte športiak za rodinné combi. To upravte nasledovne: do CD prehrávača napchajte mincu. Do kastlíku uložte čokoládovú zmrzlinu. Do zadného sedadla dôkladne vpracujte sušienky s náplňou. Nakoniec auto obíďte hrabľami.

Nočná hliadka

Dodržte tento časový rozvrh:

17:00 - 22:00 chôdza po obývačke s päťkilovým balíčkom v ruke

22:00 - 23:00 spánok

23:00 - 01:00 chôdza po obývačke s balíčkom

01:00 - 02:00 márna snaha zaspať

02:00 - 02:45 varenie a pitie čaju

02:45 - 03:00 spánok

03:00 - 04:00 spev v tme

04:00 - 05:00 spánok

05:00 príprava raňajok s úsmevom na tvári

Opakujte každú noc po dobu piatich rokov.

Obliekanie mundúrov

Zožeňte živú chobotnicu a sieťovku. Máte päť minút na umiestnenie chobotnice do sieťovky. Pozor! Nesmie trčať žiadne chápadlo.

Upratovacia jednotka

Pohovku potrite lekvárom. Za televíziu strčte rybu. Naberte rukami hlinu a rozmažte ju po stene. Vzniknuté škvrny zamaľujte pastelkou. Svoje obľúbené kúsky odevu polejte limonádou. Drobnosti zo zásuviek rozmiestnite náhodne po byte.

Nácvik komunikácie

Všetko, čo poviete, päťkrát zopakujte. S každým opakovaním zároveň zvyšujte hlasitosť.

Výjazdová politika

Vytvorte nahrávku, na ktoré niekto kričí „mamíííí“ v intervaloch niekoľkých sekúnd. Pre oživenie môžete pridať „tatíííí“ alebo prosté „uááá“. Počúvajte ju pri každej jazde autom. (Najprv treba vyprostiť mincu z CD prehrávača.)

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku