končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Darina B. (danda3) ID 104195 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Zeleninová ryža s tempehom[ recept č. 59961 zo dňa 23.11.2016 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 ks pór, 1 ks tempeh údený,1 hrnček ryže, olej, soľ, kurkuma, čili,1/2 hrnčeka hrášku ( mrazený, čerstvý), 1 PL sójová omáčka tamari POSTUP PRÍPRAVY Recept inšpirovaný Kuchařkou ze Svatojánu, zmenila som kukuricu na hrášok, niektoré ochucovadlá a technologický postup. POSTUP v obrázkoch : OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Tempeh a pór nakrájame na menšie kúsky, póru som mala zbytok, kľudne dajte celý. Dáme variť ryžu. Pridáme na rozohriaty olej a opekáme cca 5 minút. Pridáme hrášok, premiešame. Dochutíme soľou, kurkumou, sójovou omáčkou a čili podľa chuti, ja mám čerstvé karí (tak to predávajú, ale chuť má skôr ako ligurček), tak som pridala za vetvičku a dusila domäkka. Hotová ryža, keďže doma nemám guľatú, dala som jazmínovú. Do hotovej zeleninovej zmesi pridáme ryžu, dobre premiešame a môžeme podávať. Tak toto je karí, alebo po česky smil italský, používam ho aj do polievok a pod. http://abecedazahrady.dama.cz/clanek/smil-italsky-odhalte-tajemstvi-dobre-kuchyne OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |