končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Denisa S. (lenka1961) ID 323716 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Nátierka z pohánky[ recept č. 59864 zo dňa 25.9.2016 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 ks pretlačeného strúčiku cesnaku, 1 ks cibule nakrájanej na drobné kocky, 2 ks sterilizovanej uhorky nakrájanej na drobné kocky (postrúhanej), 150 g pohánky (napr. Lagris Podravka), 50 g zmäknutého masla, 1 polievková lyžica horčice, 2 polievkové lyžice nasekanej čerstvej petžlenovej vňate, soľ. POSTUP PRÍPRAVY Pohánku vysypeme do vriacej osolenej vody, necháme zovrieť a odstavíme. Asi po 30 minútach scedíme a necháme odkvapkať. K scedenej pohánke pridáme maslo, horčicu, cesnak, cibuľu, petržlenovú vňať a uhorku. Všetko poriadne premiešame a dochutíme soľou. Hotovú nátierku podávame s pečivom podľa vášho výberu. |
Eva B. (evikuk) ID 136451 (5.10.2016, 10:19) | |
ODPOVEDAŤ |