
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
Dominika K. (Knespik) ID 327946 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Bylinková frittata s hráškom[ recept č. 60313 zo dňa 10.10.2017 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 lyžica masla 1 malá nadrobno nakrájaná šalotka 8 väčších vajec 1/3 pohára skyru natur soľ, korenie na dochutenie ½ pohára hrášku ¼ pohára nahrubo nasekaného čerstvého petržlenu ¼ pohára nahrubo nasekanej čerstvé mäty 60 g nahrubo nastrúhaného syru feta trochu byliniek na ozdobu POSTUP PRÍPRAVY Rúru si predhrejte na 200°C. V liatinovej panvici alebo zapekacej miske pri miernej teplote rozpusťte maslo a domäkka osmažte šalotku, asi 2–3 minúty. V miske dobre rozšľahajte vajce so skyrem. Dochuťte soľou a korením, pridajte pokrájané bylinky a syr feta. Zmes nalejte do horúcej panvice alebo zapekacej misky a miešajte. Akonáhle sa vajíčka začnú variť – tuhnúť, presuňte všetko do rozpálené rúry. Frittata je hotová, keď je spodok upečený, ale horná časť jemne vláčna. Nakoniec dozdobte bylinkami a nastrúhanou fetou. |