
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Tina G. (tinna333) ID 26976 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Fasirky s Camembert syrom (Hermelin/Encian/Brie)[ recept č. 47874 zo dňa 16.5.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY *250 g syra Camembert * 500g mleteho bravcoveho masa * 1 mensia cibula * 2 vajcia * 5 polievkovych lyzic struhanky * na dochutenie fasirok davam takyto pomer korenia (mozete vsak fasirky dochutit ´´po svojom´´ tak ako to robite pri obycajnych fasirkach) * 1 kavova lyzicka soli * 1 kavova lyzicka mletej papriky * 1/2 kavovej lyzicky stiplavej mletej papriky * 1/2 kavovej lyzicky cierneho korenia * 2 kavove lyzicky susenej majoranky *** budeme este potrebovat 2-3 vajicka a struhanku na obalenie POSTUP PRÍPRAVY Zacneme syrom, postruhame si ho do misky - tazsie sa struha lebo je makky ale da sa to zvladnut :)) Do misky si pridame vsetko ostatne, t.j.: maso, nadrobno nakrajanu cibulku, 2 vajcia, 5 polievkovych lyzic struhanky a korenie na dochutenie. Vsetko to najlepsie rucne miesame kym sa nam to pekne neprepoji a nevznikne hmota z ktorej sa budu dat tvarovat fasirky (ak je to prilis velmi lepkave tak pridame struhanku). Tvarujeme si gulky ktore obalime v struhanke a ´´pricapneme´´ ich aby vznikli fasirky, tie si potom este raz namocime do rozslahanych vajicok a este raz do struhanky (je to koli tomu syru inak by sa nam pri smazeni na oleji mohol vytekat). Takze smazime na oleji a dobru chut! My podavame z uvarenymi zemiakmi ktore si len popucime a zmiesame ich s preprazenou cibulkou. Ako priloha zavarane cibulky, uhorky a karfiol :) Ine fasirky sa u nas uz nejedia odkedy sme tento vylepseny recept oskusali prvy krat, velmi navykove este aj vecer za studena sa ide vyjedat z chladnicky :)) Zabudla som dodat v povodnom recepte bol Hermelin cize je uplne jedno aky z tychto syrov pouzijete :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
eva t. (mimi1968) ID 114154 (4.11.2021, 11:32) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |