
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Maria P. (teleflex) ID 105501 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Rezne nakyslo...[ recept č. 60502 zo dňa 25.4.2018 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 800g bravčového mäsa na rezne, 1 cibuľa, 300ml mlieka, 2 PL hladkej múky, 1 PL kôpru, soľ, olej, 2 PL cukru, 1/2 PL octu ... POSTUP PRÍPRAVY Mäso naklepeme a osolíme. Na rozpálenom oleji sprudka opečieme z oboch strán a odložíme na tanier,. Cibuľu očistíme a nakrájame na drobno. Osmažíme vo výpeku, v ktorom sa opekalo mäso dozlata, zasypeme 1 PL cukru, ktorý necháme jemne skaramelizovať. Pridáme rezne, zalejeme vodou len toľko aby ich zakryla a podusíme do mäkka. V mlieku rozmiešame hladkú múku. K mäsu pridáme ocot, cukor /všetko si doladíme podľa vlastnej chuti :)/, nasekaný kôpor a mlieko s múkou, premiešame, necháme chvíľu povariť a podávame s varenými zemiakmi alebo s knedľou. |