. .. .. .. .. .. .
. .

Tarhoňové rizoto s bravčovým masom - RECEPT 20541

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 48300 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 37 návštěvníkov)


Tarhoňové rizoto s bravčovým masom


[ recept č. 20541 zo dňa  ]


Tarhoňové rizoto s bravčovým masom


POTREBNÉ PRÍSADY

* 1 bal tarhoňa * 300g br.masa /pliecko / * 150g mraz.kukurica * 1 cibuľa * 1 lečo /3dcl/ * 3 vajíčka * ... * soľ * MČK * vegeta * olej * 2 strúčiky cesnaku *

POSTUP PRÍPRAVY

- jednoduché a rýchle

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

- na trošičke oleja si tarhoňu opražíme
- zalejeme vodou, ochutíme soľou, vegetou a uvaríme
- tarhoňa hotová
- cibuľu nakrájame na drobno, ošmahneme na troške oleja a pridáme na pásiky nakrájané masko
- poopekáme ho, posypeme ml.č.korením, podlejeme troškou vody a dusíme do polomakka
- potom pridáme lečo, kukuricu a pretlačený cesnak a dodusíme do makúčka
- udusené ochutíme soľou a vegetou a premiešame s uvarenou tarhoňou
- na tej istej panvici kde sme robili maso /netreba dávať ani ďalší olej/ urobíme praženicu z 3 vajíčok a primiešame k masovej tarhoni
- hotovo
a možeme papkať so šalátikom ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Sladky Mikulaš | Tarhoňové rizoto s bravčovým masom | moje prvé ružičky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Tatiana V. (tanaalexdenis) ID 66606 (9.12.2020, 12:34)
(Y) tarhina fajna,mäso fajbe,leco fajne,prazenica fajna.No vsetko dokopy?Mala som obavy hlavne koli tej prazenici,ale je to fajneeee mnam.Aj nasmu (child7) chutilo.Hned som poslala link aj kamoskam.Ja som si to este posypala parmezano k tomu domace kysle uhorky
ODPOVEDAŤ
Natalia M. (nadenam) ID 145963 (12.12.2011, 12:47)
Skvely receptik,velmi nam to chutilo aj s tou prazenicou-mozno nezvycajne,ale velmi chutne
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (14.12.2011, 19:48)
tak to ma teší Natalí (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Slávka K. (rosetattoo) ID 172026 (19.10.2011, 16:03)
Dnes som sa inšpirovala, som vegetariánka a použila som sójové rezance, ale výsledok bol skvelý (clamp) veľmi pekne ďakujem, recept je už vytlačený a myslím, že sa stane veľmi častým (Y) (F)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (19.10.2011, 19:15)
tak to ma veľmi teší Slávka, ďakujem (L)
ODPOVEDAŤ
Helena G. (popoluska340) ID 56630 (29.10.2010, 17:58)
No ryzoto z tarhone som uz robila,ale bez toho vajicka.mabuduci tyzden uvarim,diky za inspiraciu.
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (30.10.2010, 19:11)
áno rizoto z tarhone je taká klasika tiež u nás - s tým vajíčkom je to super, aspoň nám to tak veľmi chutí (Y) (Y) (Y) Tak dúfam, že bude aj u Vás Heli (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Ivana D. (ANDY35) ID 21029 (28.10.2010, 17:09)
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)je vynikajúce,včera som ho robila a všetkým nám velmi chutilo (pl) (pl) (pl) (pl) (pl) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (29.10.2010, 9:08)
tak to som rada Ivka |:o) |:o) (L)
ODPOVEDAŤ
Andrea KOLLEROVÁ (andreakoller) ID 3657, mimibazar.sk/andreakoller (27.1.2010, 20:41)
(F)aj ked rizoto moc nemusím toto sa dalo odporučam,chutilo aj mangelovi a svokrovi (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (27.1.2010, 20:44)
Ďakujem Andrejka (L)- som rada, že chutilo (L) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Janka P. (Joanne) ID 6922 (27.1.2010, 9:36)
(Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (27.1.2010, 19:58)
|:o) |:o) |:o) (L)
ODPOVEDAŤ
Saša F. (drobcek28) ID 131432 (9.1.2010, 18:47)
Zajtra sa naňho chystám, tak som zvedavá...dám vedieť či sa mi podarilo ;-) ;-)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (9.1.2010, 20:19)
- ok , tak budem čakať ako to dopadne Saška (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Saša F. (drobcek28) ID 131432 (9.1.2010, 2:23)
Ahojte (L) (L) (L), receptík vyzerá super, určite vyskúšam, ja robievam tarhoňu v rúre, opražím ju na oleji, zalejem vodou a dám do rúry, zaručene sa vždy urobí a je supeeeeer.... (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (9.1.2010, 8:07)
Ahoj Saška - ďakujem moc za komentárik (L) - každý máme svoj sposob prípravy tarhone - tak už si to len treba prisposobiť podľa seba (Y) (Y) (Y) - niekedy vyskúšaj , rizotko je dobručké (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Marcela B. (padinishop) ID 629, mimibazar.sk/padinishop (8.1.2010, 23:23)
vynikajuceee (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (9.1.2010, 8:05)
Ďakujeeem Marcelka (L) (L) - veľmi ma teší (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Anna Š. (anka2106) ID 80936 (28.12.2009, 10:48)
(Y) :-) (Y) :-) (Y) :-) (Y) :-) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (28.12.2009, 20:33)
Ďakujem (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (22.12.2009, 12:14)
Martinka, prave som dopapala tvoje tarhonove rizoto (pl) :-)...vlastne moje ;-) Je vyborne, skvela obmena klasiceko rizota z ryze (Y) Trosku som si ho upravila - nedala som leco, ale trosku kecupu, a pridala som aj mraz. zeleninku a kukuricu som dala nakoniec ako prilohu, sterilizovanu :-) Priznam sa, ani ja som donedavna o tarhonu velky zaujem nemala, doteraz som ju robila asi 3x, ale vzdy sa podarila (Y) Tarhonu kupujem v Jednote IDEAL. papa a krasne sviatky (stromecek) (L)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (22.12.2009, 14:34)
- ja mám rada tarhoňu asi na všetky sposoby, sme si ju veľmi obľúbili , tak ju mám trvale zaradenú v jedálničku (Y) (Y) (Y) - I keď si si upravila trošku podľa seba - v pohodke (H) (H) - hlavne, že chutilo, ja takto spotrebúvam lečo, lebo ani neviem čo už s ním koľkokrát ;-) ;-) ;-) papa i Tebe Gabika pekné sviatky (banky) (novy rok)
ODPOVEDAŤ
Zuzana C. (zuzkadorka) ID 108409, mimibazar.sk/zuzkadorka (5.12.2009, 15:01)
Kočky s tarhoňou nemám veľké skúsensti, poraďte... prečo keď ju varím podobne ako ryžu (osmahnem na oleji, zalejem vodou 1:2 a dusím) mi zostane tarhoňa skôr ako taká guličková kaša s "mazľavým voľačím medzi" a nie pekne sypká, ako má Maťka na obrázku? (6)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (5.12.2009, 16:21)
Zuzka ja mám rozne skúsenosti s tarhoňou - záleží aj od výrobcu - ja podľa skúseností - dávam vodu od oka - tak aby bola voda asi na prst od tarhone / radšej menej ako viac/ sledujem aká je keď sa voda vyparí, ochutnám, a keď sa mi zdá, že jej ešte trochu chýba do makkosti, tak prilejem trošku , premiešam a vypnem oheň - ona už dojde sama :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Zuzana C. (zuzkadorka) ID 108409, mimibazar.sk/zuzkadorka (5.12.2009, 21:38)
Ďakujem Maťka... presne tak som o robila, ale teraz zase raz ukázalo že "keď dvaja robia to isté - nikdy to nie je to isté" ;-) ale ja sa časom vypracujem [A] Mimochodom...rizotko bolo aj tak výborné, moji papkáči ho zlupli raz dva :-)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (6.12.2009, 8:09)
To máš Zuzka svatú pravdu (Y) - každý sa učíme ... Ja tiež nedávam tarhoňu do MW, nejak radšej klasicky na sporáku, tú MW radšej vo varení obchádzam .... A ako som už povedala aj jej príprava záleží podľa toho akú kúpime, tak je ťažko radiť, ja kopu vecí robím od oka ... niekedy sa podarí a niekedy to nie je až také dokonalé ... tak ale nevadí, hlavne, že Ti chutilo (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Emilia D. (filmuska) ID 25200 (5.12.2009, 16:28)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5070 :-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Zuzana C. (zuzkadorka) ID 108409, mimibazar.sk/zuzkadorka (5.12.2009, 21:41)
ďakujem za tip...priznávam, že ja pri príprave jedla mikrovlnku veľmi "nemusím", ale jeden nikdy nevie, možno raz vyskúšam (K)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (5.12.2009, 17:45)
ďakujem Emi za link (L) - ale ja nemám problém urobiť tarhoňu i na sporáku - mám to už v oku - jasne, že sa stane, že nie je niekedy úplne super, ale v pohode málokedy s ňou robím nejaké experimenty s dolievaním vody - to som písala Zuzanke, že i tak sa dá - ak je problém (Y) (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Darina B. (danda3) ID 104195 (29.11.2009, 9:58)
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)...určite vyskúšam, ale s kuracím mäsom, snáď s tým nič nepokazím...papa
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (29.11.2009, 15:29)
vobec nič nepokazíš ani kuracím maskom, dá sa všeličo (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Jarmila M. (Jarmila50) ID 61703 (28.11.2009, 10:38)
Martinka, zaujímavá kombinácia, tiež som rozmýšľala prečo praženica a napadlo ma, že jedlo môže byť trochu šťavnatejšie. Tiež som niekde čítala recept, kde bola ryža s praženicou. Ďakujem za recept (L).
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (28.11.2009, 11:28)
Ďakujem Jarmilka (L) - áno presne - je to pražená ryža s praženicou a skutočne je to dobré, variácií je množstvo taktiež - pochádza to tiež z východnej kuchyne, oni majú také jednoduché , ale zároveň prekvapujúce recepty, čo by nás v živote nenapadlo :-$ Mne chutí tá ich kuchyňa a tiež sa ňou rada nechávam inšpirovať |:o) |:o)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (27.11.2009, 20:33)
prazenicu do rizota?tak to som este nevidela.zaujimave (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (27.11.2009, 20:43)
No áno Ľubi - inak praženica sa bežne dáva aj do ryže (pl) - možno mne to nie je divné, lebo manželova teta žila dlhé roky v Indonézii a keď ona navarí ... priam božské jedlo ^o) (zajic) (zajic) (zajic) - tiež otváram :-o čo všetko možné skombinuje a chutí to úžasne (Y) (Y) (Y) a u nich je to normálka :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (27.11.2009, 20:50)
ja sa rada poducim.Ale fakt som to este nevidela a ani nepocula :-$
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (27.11.2009, 20:52)
- si predstav, že konkrétne tá praženica to tam úplne zjemnila a pritom jej tam je ozaj trošičku, ani nie je cítiť, ale chuť urobila inú (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (28.11.2009, 10:10)
martinka,tak ked mas take skvele receptiky.................rada sa u Teba inspirujem,sem s nimi.A nahod vseeeeetky (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (28.11.2009, 11:24)
podarená (L) - postupne to sem podávam ako to budem robiť :-$ :-$ (Y)
ODPOVEDAŤ
Marta G. (Egreska) ID 53992, mimibazar.sk/egreska (27.11.2009, 20:01)
Aj my robievame guličky-tak to volaju deti,robievame aj takto podobne a ešte zapekam s mletym maskom a so smotanou (mam v receptoch),tiež vyborne . (Y) (Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (27.11.2009, 20:40)
presne - ;-) ;-) - aj pre moje (X) (X) sú to guličky .. och veru variácií na tarhoňu je neskutočne veľa .. a u nás sa aj všetko zje, lebo tú veru možeme, čo som rada |:o) |:o) - vidíš - to som ešte nezapekala - musím pozrieť ako to vyzerá :-$ :-$ :-$
ODPOVEDAŤ
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (27.11.2009, 19:43)
:-p hej tu mi zase ktosi trafil na moju notu (Y) urcite vyskusam.tarhonu milujem,aj rizoto z nej a kedze je tam masko,tak snad nebude protestovat ani Matko ;-) (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina P. (Mata406) ID 48300 (27.11.2009, 20:37)
;-) ;-) - inak som mala na pláne zasa tie Tvoje - ale musela som spotrebovať kúsok masa, / som vybrala z mraziaku viacej ako bolo treba/ .. no a tarhoňa je tiež moja srdcovka veď vieš (pl) (pl) - a snáď aj Maťkovi zachutí s maskom (jidlo) - šalát sme nechali šalátom a otvorili kompótik hruškový ... no mňam (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu