končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 194 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,20 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzí steak z roštenky so syrovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY hovädzia roštenka * olej * korenie na steaky _____ zemiaky * olej * vegeta * sušený cesnak _____ olej * hladká múka * mlieko * tavený syr * bylinková soľ * bazalka POSTUP PRÍPRAVY ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 22.4.2012, 19:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Roastbeef - rozbífPOTREBNÉ PRÍSADY mäso z nízkej roštenky bez kosti, mleté čierne korenie , soľ, rozmarín, majorán, olej POSTUP PRÍPRAVY Mäso osolíme, okoreníme a necháme 2 hodiny odstáť, potom opekáme v horúcom oleji zo všetkých strán asi 10 minút. Pri obracaní dbáme na to, aby sme doň nepichli. Opražené mäso potrieme maslom. Do pekáča vložíme mäso spolu s bylinkami, podlejeme horúcou vodou a dáme do vyhriatej rúry. za občasného polievania výpekom pečieme (0,5 kg mäsa 20-30 minút, 1 kg mäsa 45minút). Mäso má ostať vo vnútri neprepečené, ružové, šťavnaté. Či je hotové zistíme stlačením mäsa palcom. Správne upečené mäso má byť pružné, polotuhé. Po upečení zabalíme do alobalu a necháme mäso 5 -10 minút odpočívať, potom ho nakrájame na plátky. Podávame s rôzne upravenými zemiakmi a zeleninou a bylinkovým maslom. Studené mäso môžeme použiť do sendvičov. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Martina M. (mmj) ID 19672 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 21.8.2011, 11:21 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Výborný gulášPOTREBNÉ PRÍSADY na 5 porcií: hov.mäso na guláš asi 700 g, 2-3 stredné cibuľe,5 stredne veľkých zemiakov, 5-6 strúčikov cesnaku/podľa chuti aj viac/, 2 paradajky +1 paprika / môžeme nahradiť lečom/,1 pretlak, soľ, čierne korenie, majoránka, ml.razca, petržl.vňať , masť POSTUP PRÍPRAVY Skúšala som množstvo receptov na guláše a ani jeden nebol "ten pravý" . Ochutnala som guláš mojej svokry a už iný ani nechcem jesť. Je proste dokonalý... Na masti spolu opražíme cibuľu + mäso + 1 nastrúhaný zemiak na hrubo.Pridáme celý pretlak,soľ, červ.papriku a asi 3 strúčiky prelisovaného cesnaku.Spolu ešte krátko posmažíme a zalejeme vodou.Osolíme, okoreníme. Vodu dávame len niečo viac ako je mäso. Ak treba mierne dolievame vodu. Dusíme až je mäso na 3/4 uvarené. Dolejeme vodu, pridáme na kocky nakrájané zemiaky + na jemné kocočky nakrájanú paradajku / bez kože/ a papriku.Varíme. Pred koncom dáme majoránku, petržl. vňať, mletú razcu, prelisovaný cesnak a podľa chuti dosolíme. Ešte trochu povaríme. Podávame s knedľou alebo chlebom. Tí čo majú radi si môžu do gulášu ešte pridať halušky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Nadežda K. (nadiatko) ID 26927 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 4.6.2014, 12:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Steak s burgundskými šampiónmi a zlatými zemiakmiPOTREBNÉ PRÍSADY NA STEAKY: 4 steaky z hovädzej sviečkovej,sol,korenie,sojova omačka,rozmarín BURGUNDSKE ŠAMPIONY: šampiony,1 PL masla,4 stručky cesnaku,jarna cubulka alebo por,1 dcl červeneho vína,sol,korenie,kusok masla na koniec,petržl.vnat ZLATE ZEMIAKY:zemiaky nakrajane a uvarene,20 g masla, 3-4 cibule,tymian,2 bobkove listy,olej,petrž.vnat POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Marta G. (Egreska) ID 53992 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 4.7.2012, 0:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Český hovädzí guláš na pive :-)POTREBNÉ PRÍSADY hovädzie mäso (predné,zadné,kliška) - podľa počtu hladošov asi 1 kg, 3 - 4 cibule, 3-4 PL rajč.pretlaku, 3 str.cesnaku, 0,5 l hov.vývaru, asi 1,5 svetlého piva, bravč.masť a podľa chuti:červená paprika, drvená racsa, majoránka, čierne korenie a soľ POSTUP PRÍPRAVY Hovädzie mäso si nakrájame na približne rovnaké kúsky.Cibuľu pokrájame na drobno a asi toľko,koľko je mäsa.Nie na gramáž ale na objem.Na bravč.masti orestujeme cibuľu,pekne do hneda.Pridáme mäso a opekáme zo všetkých strán,pokiaľ sa všetky kúsky nezatiahnú.Ostavíme z ohňa a pridáme asi 2 ML červenej papriky a rajčinový pretlak.Ja radšej papriku miešam mimo ohňa,aby nezhorkla.Poriadne premiešame,zalejeme horúcim vývarom a vrátime späť na oheň.Dusíme domäkka hodinku aj hod. a 1/2,podľa potreby dolievame vývarom.Pred koncom varenia zalejem pivom- POZOR nie chladeným a ochutíme:posolíme,pokoreníme,pridáme prelisovaný cesnak a medzi prsty majoránku.Podľa chuti a odvahy :-) môžme pridať aj čili papričku alebo čili korenie.Keď je guláš riedky,tak ho zahustíme chlebom,ktorý sme si dopredu namočili a prepasírujeme ho do gulášu,alebo postrúhame surový zemiak a povaríme. Podávame s chlebíkom alebo knedlou,tu je link na moju: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35898&user=177553 Ozdobíme podľa chuti a fantázie:cibuľkou,chrenom...... Obľúbený gulášik môjho manžela,varený podľa: http://www.youtube.com/watch?v=Fv9PX6EkrXc Prajem dobrú chuť :-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Mária K. (konteska) ID 177553 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 15.4.2014, 14:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovädzie Stroganov / Jamie Oliver / ♥ ♥ ♥POTREBNÉ PRÍSADY červená cibuľa * zavárané uhorky malé * petržlenová vňať * čerstvé huby * cesnak * 1 KL červenej papriky * biely jogurt *........2 plátky hovädzej sviečkovice *....soľ * olivový olej * POSTUP PRÍPRAVY Všetko sa pripravuje na jednej panvici. Jedlo je hotové za 15 - 20 minút a je skvelé. Vyskúšajte. Inšpirácia z relácie TV PAPRIKA. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov) Zlatica K. (kelka23) ID 44449 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 20.1.2017, 19:57 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Grécke - kokkinisto dusené teľacie s penne malé rúročkyPOTREBNÉ PRÍSADY 1kg teľacieho mäsa, 2 cibule, 1 rajčinový pretlak alebo 500g rajčinovej šťavy, 500g penne rúročkové cestoviny, soľ, čierne korenie, trochu kryštálového cukru, slaný tvrdý syr nastrúhaný, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY 1, pokrájanú cibuľu udusíme na olivovom oleji, pridáme na kocky pokrájené mäsko, osmahneme,aby sa zatiahlo a pridáme pretlak alebo rajčinovú šťavu, osolíme, okoreníme, ocukrujeme, pridáme trochu vody a prikryté dusíme dve hodiny 2, pridáme 1Lvody , počkáme kým voda začne vrieť, potom pridáme cestoviny, stiahneme teplotu a dovarime cestoviny, občas ich premiešame 3, podávame posypané nastrúhaným syrom 4, dobrú chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Jana M. (kardula) ID 98254 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 18.1.2014, 17:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Masové šiškyPOTREBNÉ PRÍSADY Na 4 porce potřebujeme: 700 g mletého hovězího masa, 1 vejce, 50g strouhanky, 4 lžíce nasekané petrželové natě, sůl,pepř,olej na smažení. POSTUP PRÍPRAVY Do mísy vložíme mleté maso, předem rozšlehané vejce, strouhanku, asi 2 lžíce petrželové natě a podle chuti osolíme a opepříme. Důkladně promícháme, případně přidáme trochu strouhanky. Hmotu rozdělíme na 24 kousků a navlhčenýma rukama z nich vytvarujeme pravidelně malé šišky. Na pánvi rozehřejeme olej a šišky smažíme za stálého obracení asi 10 minut. Pak je vyjmeme, necháme na sítu okapat a v mírně rozehřáté troubě uchováme teplé.Podáváme s vařenými brambory, zeleninovou oblohou a doplníme tatarskou omáčkou nebo hořčicí. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) tereza M. (Terujaja) ID 52420 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 9.11.2010, 22:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Sviečková na smotanePOTREBNÉ PRÍSADY hovädzie zadné * slanina * olej * koreňová zelenina (mrkva, petržlen, kaleráb, zeler) * bobkový list * nové korenie * čierne celé korenie * cibuľu * horčicu * hovädzí vývar * solamyl/hladká múka * smotana na varenie POSTUP PRÍPRAVY Kus hovädzieho zadného prešpikujeme slaninou. Kto nemá rad nemusí. Na oleji podusíme pokrájanú zeleninu, pridáme bobkový list, nové korenie, čierne celé korenie, po chvíľke pridáme nakrájanú cibuľu a potom horčicu, dusíme. Keď sa horčica spojí so zeleninou podlejeme vývarom. Dusíme kým nie je mäkké mäso. Mäso vyberieme, zeleninu rozmixujeme a zahustíme múkou rozmiešanou v smotane. Mierne prevaríme, dochutíme soľou, citrónom. Šťava má mať sladkokyslú chuť. Mäso nakrájame na plátky, na tanier dáme knedlík, omáčku a plátok mäsa. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 13.10.2010, 15:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Maďarský guláš s domácou knedľouPOTREBNÉ PRÍSADY 500g hovadzieho masa, cibula, paradajka, paprika, mleta cerv. paprika, cierne korenie, tymian, majoranka, rasca, sol, vegeta, olej, zemiakovy skrob. A ak mame, mozeme pouzit aj gulasove korenie, ci gulasovy bujon.Ale ak nie je, vobec nebude chybat POSTUP PRÍPRAVY v obrazkovom postupe. Ale ako prve si zacneme pripravovat knedlik http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17921&user=21747. Kym kysne, tak sa pustime do gulasu OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Zuzana C. (zch) ID 21747 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 22.9.2009, 12:39 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 194 (zobrazuje sa 61-70) | << predošlé 1,.,2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,.,20 ďalšie >> |