. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 792 (zobrazuje sa 571-580)<< predošlé 1,.,53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63,.,80 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

Dvojicky z krkovicky v bazalkovej omacke



POTREBNÉ PRÍSADY

kolko platkov udenej krkovicky, tolko platkov neudenej/surovej krkovicky * kremzska alebo dijonska horcica * cesnak * cibula * flasa kecupu * 250ml smotany na varenie * solamyl * sol * korenie * bazalka * sparadla

POSTUP PRÍPRAVY

v obrazkoch

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Maria I. (mucilienka) ID 47050 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 17.12.2008, 13:15 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Brašovská mojej mamky



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové stehno, alebo pliecko, veľká cibuľa, soľ, korenie, pálivá paprika, kyslé uhorky, 2-3 plátky slaniny, 1 malé lečo

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept so dostala od mojej mamky, neviem, či sa naozaj tak volá, alebo pod týmto názvom niekto má iný , alebo podobný recept, ja som to neskúmala, ja len viem že som mamke vďačná za recept a vlastne nie len ja ale aj moja rodinka. Tak poďme na postup.........

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov)

Eva T. (Evulqa) ID 33802 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (29) posledné: 6.10.2012, 18:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

KALIFORNSKÉ DÁŽDOVKY SUPROVÉ



POTREBNÉ PRÍSADY

500g bravčového mäska (môžme použiť aj kuracie prsíčka), trochu oleja, 1 cibuľa, 2PL paradajkového pretlaku, 2 ČL cukru, 1 kocka bujónu, 2 PL čerstvej alebo sušenej bazalky, 1-2 tavené syry v črievku (podľa toho koľko chceme omáčky my dávame dva), 250ml smotany na varenie

POSTUP PRÍPRAVY

V OBRÁZKOVOM POSTUPE

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 138 návštěvníkov)

Iveta P. (narcis26) ID 42855 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (81) posledné: 20.9.2013, 13:04 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Čiernohorský rezeň



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčové stehno * soľ * mčk * zemiaky * vajíčka * hladká múka * syr na posypanie

POSTUP PRÍPRAVY

Bravčové mäso narežeme na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Zemiaky olúpeme a našúchame ako na placky, pridáme vajíčka, soľ, mčk a dohustíme hladkou múkou. Rezne obalíme v hladkej múke, následne v cestíčku. Vyprážame v oleji. Ako príloha napríklad pečené zemiaky. Na tanieri rezeň posypeme strúhaným syrom. Na hlavnej fotke to chýba :))

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov)

Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (10) posledné: 24.3.2013, 13:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Zapekane rezne so syrom a zeleninou



POTREBNÉ PRÍSADY

4-5 reznov, sunka, slaninka, 2 vajicka, 2 cibule, struhanka, paradajky, papriky, tvrdy syr

POSTUP PRÍPRAVY

kuk do postupu....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 51 návštěvníkov)

Martina P. (Mata74) ID 9033 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (11) posledné: 9.7.2011, 19:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Benátske rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

400 g brav. mäsa zo stehna, soľ, mleté čierne korenie, 1 cibuľa, 40 g oleja, 40 g hladkej múky, mäsový vývar, 1 dl bieleho vína, 2 PL kečupu, zelená petržlenová vňať.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso pokrájame na rezne ktoré naklepeme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Cibuľu pokrájame na drobno, speníme na oleji, pridáme mäso a opražíme z obidvoch strán. Potom zaprášime múkou, opražíme, podlejeme mäsovým vývarom a vínom, prikryjeme a udusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, pridáme kečup a zohrejeme. Nakoniec ochutíme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou na drobno. Podávame s uvarenými cestovinami alebo ryžou.
S ryžou sme to ešte nejedli, ale s cestovinami to je super..

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)

Jana P. (kojban) ID 22009 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Pikantná zmes



POTREBNÉ PRÍSADY

600 g bravčového pliecka, 50 g tuku, 100 g cibule, mletá červená paprika, soľ, mleté čierne korenie, 4 PL kečupu, 200 g leča, 4 feferóny, vegeta, cibuľa, petržlenová vňať.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na väčšie rezance. Cibuľu očistíme, pokrájame na drobno a speníme na masti. Pridáme nakrájané mäso a prudko opečieme so všetkých strán. Ochutíme mletou červenou paprikou, osolíme, okoreníme a ešte podusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme kečup, lečo, posekané feferóny, posypeme vegetou a ešte chvíľu povaríme. Zmes ozdobíme krúžkami surovej cibule a posekanou petržlenovou vňaťou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Jana P. (kojban) ID 22009 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové rebierka



POTREBNÉ PRÍSADY

4 bravčové rebierka, 1 PL svetlého tekutého medu, 2 strúčiky cesnaku, 1 PL worčesterskej omáčky, 2 ČL ostrej horčice, 6 PL oleja, 1 PL kečupu, soľ, mleté čierne korenie.

POSTUP PRÍPRAVY

Pomiešame med, horčicu, kečup, worcesterskú omáčku, olej, osolíme, okoreníme, vmiešame pretlačený cesnak. Mäso za každým rebrom narežeme a dáme do marinády. V marináde necháme štyri hodiny, každú hodinu obrátime na druhú stranu. Mäso vyberieme z marinády a z každej strany grilujeme do mäkka. Počas grilovania polievame zvyšnou marinádou a necháme skaramelizovať, Namiesto grilu môžeme rebierka pripraviť aj v rúre. Podávame s varenými zemiakmi.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)

Jana P. (kojban) ID 22009 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 23.9.2014, 18:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové kapsičky podla tety Margit...



POTREBNÉ PRÍSADY

Bravčové karé (myslím, že aj kuracie prsia by neboli zlé) , suchá salama (ja som mala po ruke Gerlach), syr Eidam, údená slaninka, sol, mleté čierne korenie, sl. paprika, grill korenie, olej, špáradlá.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäsko si pokrájame na rezne, poriadne vyklepeme, osolíme, opepríme, ukladáme kúsok slaninku, kúsok syríka, koliesko salámky, prehneme na polovicu a zachytíme šparadlom. Takto si pripravíme všetky rezníky. Keď už sú pripravené, na dno pekáča nalejeme olej, nie vela, aby pokrylo dno, poukladáme rezníky, znova trocha zvrchu osolíme, opepríme, poprášime paprikou, grill korením, pekáč zakryjeme alobalom a šup s ním do rúry. Ja som piekla v teplovzdušnej rure pri 160st. asi 1 hod., potom som alobal odstránila a ešte kusok zapiekla zvrchu.Už nie moc, len aby bolo zvrchu pekne zlatkavé. Ako prílohu sme mali ryžu, hranolky, ale nevylučujem ani zemiakovú kašu......bruuuu chuť. Ešte chcem dodať, že u mna toho korenia je viac, lebo ja ho milujem....

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Irena K. (Iriska13) ID 14906 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Masko s hribikmi:)



POTREBNÉ PRÍSADY

bravčove maso, por, huby, hubovy bujon, olej, vegeta, mlety poper, voda

POSTUP PRÍPRAVY

masko si narezeme na rezne mensie, ktoreposypeme vegetou,ale setrne, sprudka opečieme na panvici. Na dno pekaca nakrajame por, na por ukladame opecene masko. Do vypeku dame bujon a zalejeme vodou. Varime kym sa bujon nerozpusti. Zalejem masko v pekaci. Na vrch dame huby mrazene, zavarane...Pokryjeme alobalom a na 160' počieme asi 35min az 40-podla hrubky masa,lepšie znizit teplo aby sa to pomalicky dusilo dobru chut. Ja som k tomu urobila široke rezance

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 15 návštěvníkov)

Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 1.12.2008, 13:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 792 (zobrazuje sa 571-580)<< predošlé 1,.,53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63,.,80 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu