končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Maria I. (mucilienka) ID 47050 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Dvojicky z krkovicky v bazalkovej omacke[ recept č. 8908 zo dňa 23.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY kolko platkov udenej krkovicky, tolko platkov neudenej/surovej krkovicky * kremzska alebo dijonska horcica * cesnak * cibula * flasa kecupu * 250ml smotany na varenie * solamyl * sol * korenie * bazalka * sparadla POSTUP PRÍPRAVY v obrazkoch OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Udenu krkovicku si pokrajame na primerane platky. Rovnako si pokrajame aj neudenu krkovicku na platky, ktore trosku nasolime. Nie vela, lebo udene platky su slane. Na masti si do ruzova oprazime najemno pokrajanu cibulu a cesnak. Osmazenu cibulu vylejeme do misy z janskeho skla. Teraz prichadza na rad masko - vzdy spojime spolu dvoma sparadlami udenu a neudenu krkovicku, ktoru predtym natrieme horcicou. Ja som tentoraz pouzila kremzsku, ale robila som to aj s dijonskou, ta ale trosku stipe, co je nevyhoda pre deti. Pospajane "dvojicky" poukladame na cibulku do misy, podlejeme vodou a pecieme do makka. Ked su "dvojicky" makke, vytiahneme ich z vypeku, ktory rozmixujeme ponornym mixerom a pripravime z neho omacku. Pridame flasu kecupu, smotanu na varenie, v ktorej sme rozmiesali 1-2 lyzice solamylu. Dochutime solou, ciernym korenim a nakoniec pridame bazalku. Podavame s cimkolvek - hodi sa k tomu aj ryza, aj zemiaky, aj cestoviny - my sme tentokrat mali knedlu. Je to vyborne! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Zuzana V. (zuzka2104) ID 24750 (17.12.2008, 11:01) | |
Ahoj Ivetka, super omáčka. Už to mám skoro hotové a chutí to výborne, myslím, že tentokrát ulahodím aj manželovi. Ja som síce miesto mäsa použila rebrá(aj s mäskom), keďže som si neoznačila balíček v mraziaku a potom po rozmrazení vyšlo najavo, že to nie je krkovica, ale rebrá takže tvoj receptík som použila ako kamufláž, ale je to výborné... nabudúce to skúsim originál ako píšeš Prajem a | |
ODPOVEDAŤ |
Maria I. (mucilienka) ID 47050 (17.12.2008, 13:15) | ||
Zuzka to som rada, ze chutilo, a tiez zelam krasne Vianoce | ||
ODPOVEDAŤ |
Iveta P. (narcis26) ID 42855, mimibazar.sk/narcis26 (25.11.2008, 21:51) | |
vyzerá to zaujímavo určite vyskúšame ukladám do obľúbených | |
ODPOVEDAŤ |