končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Jana P. (kojban) ID 22009 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Benátske rezne[ recept č. 8553 zo dňa 9.11.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 400 g brav. mäsa zo stehna, soľ, mleté čierne korenie, 1 cibuľa, 40 g oleja, 40 g hladkej múky, mäsový vývar, 1 dl bieleho vína, 2 PL kečupu, zelená petržlenová vňať. POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na rezne ktoré naklepeme, osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Cibuľu pokrájame na drobno, speníme na oleji, pridáme mäso a opražíme z obidvoch strán. Potom zaprášime múkou, opražíme, podlejeme mäsovým vývarom a vínom, prikryjeme a udusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, pridáme kečup a zohrejeme. Nakoniec ochutíme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou na drobno. Podávame s uvarenými cestovinami alebo ryžou. S ryžou sme to ešte nejedli, ale s cestovinami to je super.. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI Pripravíme si ingrediencie Mäso nakrájame na rezne. Naklepeme, osolíme a okoreníme. Na oleji speníme cibuľu do sklovita. Na cibuľku dáme naklepané, osolené a okorenené rezne. Opečieme z obidvoch strán. Dobre zaprášime múkou. Podlejeme vývarom. Pridáme aj víno a dusíme do mäkka. Ak je mäso mäkké pridáme kečup a zohrejeme. Nakoniec ochutíme posekanou petržlenovou vňaťou. A toto je výsledok. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |