. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > BRAVČOVÉ MÄSO

NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 792 (zobrazuje sa 521-530)<< predošlé 1,.,48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58,.,80 ďalšie >>

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové na šampiňónoch



POTREBNÉ PRÍSADY

Cca 800 g bravčového pliecka (stehna), 2 lyžice oleja, mleté čierne korenie, lyžička mletého ďumbiera (zázvoru), 2-3 strúčiky cesnaku, 2 lyžice bieleho vína (nemusí byť), kocka hubového bujónu, 250 g čerstvých šampiňónov, pór- spodná časť, 1 väčšia cibuľa, 1 lyžička mletej rasce, 1 lyžička grilovacieho korenia, olej, soľ, voda, strúhanka.

POSTUP PRÍPRAVY

***

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

Adriana B. (Aďka27) ID 32431 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (3) posledné: 30.7.2011, 23:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčové rezne s jablkami



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme: 4 rezne, olej, soľ, čierne korenie, 1 väčšie jablko, 4 plátky šunky, 4 plátky syra, estragón

POSTUP PRÍPRAVY

Ako na to:
Rezne vyklepeme, na okrajoch nadrežeme a po oboch stranách opečieme. Potom ich osolíme a okoreníme. Jablko zbavíme jadra, olúpeme a nakrájame na kolieska. Rezne vložíme do zapekacej misy, prekryjeme plátkami šunky, kolieskami jabĺk, plátkami syra, estragónom a v predhriatom grile alebo rúre zapečieme.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Miriam B. (miriam11) ID 3686 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (1) posledné: 28.2.2009, 22:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Sviečková na karamelovom základe



POTREBNÉ PRÍSADY

- mäsko (ja som dávala karé, ale môže byť akékoľvek mäso) - slaninka na prešpikovanie - 2-3 mrkvy, 2 petržleny, kus zeleru, 1 cibuľka - olej, 2 PL ocotu - 1 sladká smotana, 1 kyslá smotana - 4 PL cukru - 4 PL hladkej múky - celé nové korenie, bobkový list, vegeta, soľ - plnotučná horčica

POSTUP PRÍPRAVY

v obrázkovom postupe......

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov)

Kristína K. (28Tinka) ID 73056 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (2) posledné: 22.5.2011, 11:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Mäso na cesnaku a cibuli



POTREBNÉ PRÍSADY

2 strúčiky cesnaku, 2 cibule, 600 g bravčového mäsa zo stehna, čili paprička, olej, 2 lyžice sójovej omáčky, soľ

POSTUP PRÍPRAVY

Cesnak a cibuľu očistíme a nakrájame na tenké plátky. Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na tenké rezance, čili papričku očistíme, vyberieme žilky aj jadierka, no necháme v celku. V panvici zohrejeme olej, pridáme čili papričku, cesnak, cibuľu a mäso a za stáleho miešania opekáme asi 10 minút. Pridáme sójovú omáčku a premiešame. Z panvice vyberieme čili papričku a podľa potreby dosolíme. Podávame s ryžou.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

Marcela B. (cela) ID 75552 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bohaté rezne



POTREBNÉ PRÍSADY

750 g Krkovička, 2,5 DL smotana sladká, 150g nakrájaný tvrdý syr, 150 g šunka, 200 g šampiňóny, 1 cibuľa, Lyžička hladkej múky, Olej, Soľ, Čierne korenie.

POSTUP PRÍPRAVY

Mäso nakrájame, naklepeme osolíme a okoreníme. Z oboch strán opečieme na oleji. Na panvici speníme cibuľku a pridáme šampiňóny. Podusíme. Na dno pekáča dáme udusené šampiňóny na ne poukladáme plátky mäsa , plátky šunky a syra. Zalejeme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku a pečieme cca 20 min.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

Zuzana M. (utka2) ID 10056 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Bravčova harula



POTREBNÉ PRÍSADY

Pol kg bravčoveho plecka,/alebo hydinoveho/,4 vajcia,3 cibule,3 stručky cesnaku,3PL Solamylu,2PL kečupu,1PLsojovej omačky,2PL oleja,1CLmletej papriky,sol,čierne korenie,vegeta.

POSTUP PRÍPRAVY

Maso nakrajame na rezance.V miske zmiešame vajcia,solamyl,soj.omačku,kečup a olej.Cibule olupeme a pokrajame na kolieska,cesnak pretlačime. K marinade pridame cibulu s cesnakom.Dochutime solou,vegetou ,korenim,paprikou a pridame maso. Všetko premiešame a nechame 24 hodin odležat. Na zohriaty olej davame lyžicou zmes a tvorime placky,ktore vypražame. Prilaha:kaša,zeleninova obloha

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

Mária M. (likavka) ID 53375 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

CILKINE MASKO



POTREBNÉ PRÍSADY

0,5 kg bravčového mäska (nič sa nepokazí ani iným druhom), 1 strúčik cesnaku, 3-4 PL sojovej omáčky, 1 čl mletého zázvoru, 2 PL maizeny, cca 2 dcl vývaru, 1 cibuľka, 20 Dkg šampiňónov, 1 veľká mrkva, špagety, alebo čínske rezance

POSTUP PRÍPRAVY

v postupe

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

sylvia g. (sylvia g) ID 3463 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 6.7.2009, 13:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Domáce klobásy



POTREBNÉ PRÍSADY

10 kg mleté bravčové mäso (3 kg bôčik, 7 kg pliecko) * 8 dkg soli * 15 dkg maďarskej papriky * 6 balíčkov sušený cesnak * 2 - 3 balíčky biele mleté korenie * 1 balíček mletý zázvor * 1 KL mletý muškátový orech * 1 PL kopcovitá sušené oregano * 1 KL provensálske korenie * 2 balíčky mletá rasca _______ balíček - korenia balené približne po 18-20 g

POSTUP PRÍPRAVY

Všetko spolu poriadne premiešame. Pomocou mlynčeka a nadstavca plníme zmes do čriev a tvarujeme klobásky. Klobásky môžeme dať vyúdiť alebo si ich pripraviť nasledovne: Na teflonovú panvičku dáme olej a uložíme klobásky, na malom plameni postupným otáčaním klobásky opekáme kým nie sú upečené pekne do červena.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

Mirka M. (Myrca) ID 22115 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 19.10.2013, 18:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Španielské vtáčky



POTREBNÉ PRÍSADY

karé (ja som robila zo 7ks), soľ, čierne mleté korenie, horčica, klobáska, uharky (zavárané), slanina, vajcia uvarené na tvrdo (záleží od množstva rezňov, ja som použila 2 vajcia na 7rezňov), špáradká, kečup, sójová omáčka, solamyl, vegeta

POSTUP PRÍPRAVY

...

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

Mária P. (nelasofia) ID 28622 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (9) posledné: 1.2.2011, 17:41 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BRAVČOVÉ MÄSO

Obedík


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

vladimira S. (topanka) ID 44724 | ďalšie recepty

KOMENTÁRE (7) posledné: 3.4.2009, 22:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 792 (zobrazuje sa 521-530)<< predošlé 1,.,48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58,.,80 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu