
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mária M. (likavka) ID 53375 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Bravčova harula[ recept č. 11361 zo dňa 19.2.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Pol kg bravčoveho plecka,/alebo hydinoveho/,4 vajcia,3 cibule,3 stručky cesnaku,3PL Solamylu,2PL kečupu,1PLsojovej omačky,2PL oleja,1CLmletej papriky,sol,čierne korenie,vegeta. POSTUP PRÍPRAVY Maso nakrajame na rezance.V miske zmiešame vajcia,solamyl,soj.omačku,kečup a olej.Cibule olupeme a pokrajame na kolieska,cesnak pretlačime. K marinade pridame cibulu s cesnakom.Dochutime solou,vegetou ,korenim,paprikou a pridame maso. Všetko premiešame a nechame 24 hodin odležat. Na zohriaty olej davame lyžicou zmes a tvorime placky,ktore vypražame. Prilaha:kaša,zeleninova obloha |