končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 501-510) | << predošlé 1,.,46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56,.,80 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Pečený bôčik s kapustou a zemiakovými knedľamiPOTREBNÉ PRÍSADY Prerastený bôčik, rasca, soľ, olej;cesnak°°°°Zemiakové knedličky: 1 kg zemiakov uvarených v šupke, soľ, hrubá múka a krupica°°°°Kapusta: kyslá kapusta, cukor, hl. múka POSTUP PRÍPRAVY Kožu bôčiku si narežeme na mriežku a môžeme naložiť už deň vopred do marinády z oleja, soli, rasce a roztlačeného cesnaku. Všetko to dáme do igelit. sáčku aj s bôčikom, zaviažeme a poriadne premiešame, aby sa dostala marináda na okolo celého bôčiku. Necháme postáť cez noc.V prípade, že sa až ráno rozhodneme, že budeme bôčik piecť, nič sa tomu nestane, keď sa nenamarináduje. Potom bôčik len posypeme rascou, soľou, a roztlač. cesnakom a dáme piecť pod alobal tak na 1,5 hod. Potom ho odokryjeme a dáme zapiecť. Kapusta: Kyslú kapustu udusíme, prilievame vodou, aby neprihorela, ocukrujeme a zahustíme troškou hl. múky s vodou.Nám chutí viac ako príloha kyslá kapusta, než hlávková. Knedľa: Podávame s klasickou knedľou, alebo zemiakovými knedličkami. Tie ešte ozdobujem orestovanou cibuľkou. (postup v obrázk. postupe) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov) Miriam Š. (happyMia) ID 26271 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (8) posledné: 27.5.2010, 21:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Koložvárska kapusta s lečomPOTREBNÉ PRÍSADY Aj toto je recept z kuchárky Lacné recepty. Vynikajúca obmena s lečom!!! 1 veľká cibuľa, olej, 600 g kyslej kapusty, 250 g bravčového mäsa z lopatky, 1 malá cibuľa, 120 g ryže, soľ, mleté čierne korenie, 2 obyčajné párky, 6 PL sterilizovaného leča, 1 dl smotany, mletá červená paprika POSTUP PRÍPRAVY Cibuľu pokrájame nadrobno a opražíme na oleji. Potom pridáme kyslú kapustu, pomiešame a udusíme do polomäkka. Mäso umyjeme, pokrájame a s malou cibuľou zomelieme. Do mletého mäsa pridáme uvarenú a vychladnutú ryžu, soľ, mleté korenie a premiešame. Na vymastený pekáč uložíme polovicu dávky kapusty, na ňu navrstvíme mäsovú plnku, navrch poukladáme párky, lečo, zakryjeme druhou vrstvou udusenej kapusty a zalejeme smotanou, v ktorej rozmiešame mletú červenú papriku. Zapekáme v rúre asi 30 minút, až kým povrch nezružovie. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Miinka K. (miinka) ID 45774 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 27.3.2009, 16:25 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Brnenský rezeňPOTREBNÉ PRÍSADY **mäsko /ja som dala kuracie prsia/ ale môže byť aj bravčové, **soľ **hladká múka **vajce **olej, **maslo **cca 120g šunky **konzerva sterilizovaného hrášku **2 vajcia POSTUP PRÍPRAVY v obrázkoch... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov) Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 17.7.2009, 14:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Roláda z mletého masa***POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového bôčika al. pliecka, 250 ml. mlieka, soľ, vegeteta, mleté čierne korenie, 1PL práškového bujóna, horčica, 150g šunky, 100g oravskej slaninky, 150g syra na strúhanie, 100 ml pochúťkovej smotany, 3 str. cesnaku. POSTUP PRÍPRAVY Masko pomelieme, osolíme, okoreníme, prilejeme mlieko s bujónom a odložíme na celú noc do chladničky. Pripravíme si veľky kus pevného alobalu v tvare obdĺžnika. Pomastíme olejom a rovnomerne masovú zmes rozložíme na alobal. Povrch uhladíme a natrieme horčicou. Na ňu poukladáme šunku, na kocky pokrájanú slaninku, a posypeme na hrubo postrúhaným syrom. Roládu zvinieme, dobre uzavreme a položíme na plech. Pečieme cca 1 hoďku, potom alobal roztvoríme a potrieme bohato pochúťkovou smotanou s cesnakom a dochutenou vegetou. Počas pečenia roládu viackarát potierame. Pečieme cca ďalšiu hoďku. Ja som ju podávala so zemiakmi a kelovým prívarkom. Môžme podávať aj za studena so sendvičom.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Eva H. (EVA 33) ID 24479 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (9) posledné: 20.9.2010, 21:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Mäsko v páciPOTREBNÉ PRÍSADY Bravčové karé, 4 vajcia, 1 lyžička soli, 1lyžička ml.čierneho korenia, 1 lyžička vegety, majoránka, worchestrova omáčka a 2-3 lyžice hladkej múky POSTUP PRÍPRAVY Všetky suroviny zmiešame. Rezne naklepeme a vložíme do pácu. Uložíme najlepšie na noc do chladu. Na druhý deň vyprážame. Podávame s ryžou, hranolkami alebo zemiakovou kašou. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčová krkovička na pórePOTREBNÉ PRÍSADY 6 rezňov (môžu byť aj kuracie) , 1 veľký dlhý pór , 250 ml šľahačka (alebo sladká smotana), 300g eidamu POSTUP PRÍPRAVY 1-- Rezne okoreníme čiernym mletým korením a soľou,zľahka preklepeme a hned zprudka prepečieme na troške oleja na panvici(cca 1 min.z každej strany) a poukladáme do pekáča(najlepšie oválny a vysoký)po celej dlžke. 2-- Pór pokrájame na 2cm plátky a nasypeme ho do pekáča na rezne tak aby ich uplne zakryl.Môžme aj vrchovato. 3-- Pečieme 30 minút tak na polke výkonu rúry : ) 4--Nalejeme smotanu do pekáča na rezne a nasypeme všetok syr ...Zakryjeme alobalom a dopekáme 15-20 minút...Príloha zemiaky na akýkoľvek spôsob.JE to famózne....Moje naj-naj-naj jedlo.Kto má rád pór tak určite odporúčam.Je to klassa.Aj na oslavy. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Janka H. (Loveling) ID 38576 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 16.9.2012, 11:09 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Rezne v oblakoch, alebo 2v1.POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové mäsko (krkovička, karé), zemiaky, hladká múka, pivo, vajce, olej, soľ. POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) Ivana J. (Ambra) ID 12842 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (10) posledné: 14.2.2013, 13:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Detvianská náturaPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g bravčového mäsa, 2 cubule, 2 paradajky, 2 papriky, 1 konzerva šampiňónov, vegeta, soľ, korenie, chilli, kečup a horčica, syr na dozdobenie Na haruľu potrebujeme: zemiaky, polohrubú múku, vajcia, cibuľu, cesnak, soľ, korenie a majaránku POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Natália R. (Naťa) ID 24112 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 3.12.2011, 14:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapekané reznePOTREBNÉ PRÍSADY 750 g bravčového stehna, 3 vajcia, soľ, strúhanka, olej na vyprážanie Šťava: 200 ml vody, po 1 lyžici horčice, kečupu, masla, oleja, po 1 lyžičke vegety a mletého č. korenia. POSTUP PRÍPRAVY Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, osolíme, obalíme v strúhanke a ešte raz vyklepeme. Vajíčka rozšľaháme, mierne osolíme. Rezne postupne namáčame vo vajíčkach a z oboch strán vypražíme. Pripravíme šťavu: Do horúcej vody pridáme všetky suroviny a príchute a dôkladne ich zmiešame. Vypražené rezne našikmo poukladáme do pekáča, zalejeme pripravenou šťavou a pekáč zakryjeme alobalom. Pečieme asi pol hodiny. Vhodnou prílohou je zemiaková kaša alebo dusená ryža. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov) Jana G. (sokolka) ID 66132 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 17.5.2009, 20:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Diabolské rezne (v tomto prípade kocky)POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg mäsa, 5vajec, 2 lyžičky soli, po jednej lyžičke z čierneho korenia mletého, papriky, kmínu drveného, majoránky, vegety, horčice, kečupu. POSTUP PRÍPRAVY všetko spolu zmiešame, mäsko dáme do tohto nálevu a necháme marinovať v chlade asi 12 hodín. Potom vyprážame OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Renáta C. (gucz) ID 51988 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (7) posledné: 13.6.2009, 20:23 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 792 (zobrazuje sa 501-510) | << predošlé 1,.,46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56,.,80 ďalšie >> |