
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Ivana J. (Ambra) ID 12842 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 27 návštěvníkov) Rezne v oblakoch, alebo 2v1.[ recept č. 12455 zo dňa 22.3.2009 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové mäsko (krkovička, karé), zemiaky, hladká múka, pivo, vajce, olej, soľ. POSTUP PRÍPRAVY v obrázkovom postupe OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ![]() Mäsko si narežeme na malé rezníky. ![]() Vyklepeme a posolíme. ![]() Pripravíme si uvedené suroviny. ![]() Budeme potrebovať asi toľko zemiakov. ![]() Nastrúhame na mixéri, alebo ručne. ![]() Pridáme jedno vajce a pohár piva. ![]() Pivko nám spraví peknú penu. ![]() Pridáme hladkú múku, trošku soli a vypracujeme hustejšie cestíčko. ![]() Pripravené rezníky obaľujeme v hladkej múke a potom v cestíčku a vyprážame v horúcom oleji. Ja som namočila mäsko do cesta a vyberala ho lyžičkou, aj s väčším množstvom cesta. ![]() Samozrejme, z oboch strán. Osvedčilo sa mi, že čím sú menšie, tým jednoduchšie sa obaľujú, z väčších kúskov chce totiž to cestíčko stiecť. ![]() Medzitým vypijeme pohár piva :-) ![]() Hotové rezne podávame so zemiakmi, ale najlepšie sú aj tak len tak do ruky. ![]() A ešte rada na záver: nerobte si cesto dopredu...zemiaky môžu sčernať a cesto zrednúť. OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
![]() | magdaléna c. (megi118) ID 105517 (14.2.2013, 13:44) |
zaujímavý receptík. ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta S. (yvett) ID 11052 (7.5.2009, 8:29) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Anna J. (Aldo) ID 47989, mimibazar.sk/aldo (7.5.2009, 7:19) |
aby cesto nestekalo, treba mäso predtým zľahka ponoriť do hladkej múky ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta V. (ivetkaaaaaa) ID 42687, mimibazar.sk/ivetkaaaaaa (6.5.2009, 22:52) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | kristína s. (nigina) ID 32120 (24.3.2009, 15:45) |
prečo sú to Rezne v oblakoch? Lebo ja toto poznám ako Černohorský rezeň. Jedli sme to v reštike, podávali ho so spústou kapustového šalátu. Iné nič, lebo veď ten zemiakový obal je dosť hrubý a celkom nahradil prílohu ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Ivana J. (Ambra) ID 12842 (26.3.2009, 13:28) |
toto nie je čiernohorský rezeň...ten sa obaľuje v mlieku s vajcom, múkou a zemiakmi - nejde doňho pivo a tuším, že ešte aj syr sa tam dáva na hotový...čiže je to trochu iné ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Ladislav T. (TITI69) ID 88764 (24.3.2009, 15:27) |
Je to jednoducho bajecne ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Ivana J. (Ambra) ID 12842 (26.3.2009, 13:25) |
veru je ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ANNA P. (andula1964) ID 77481 (22.3.2009, 17:56) |
Ak nechcete aby cesto stekalo z reznov,pred rym nech ich date do cestička,obalte ich zlahka v hladkej muke,pomaličky vysmazit,su super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | Ivana J. (Ambra) ID 12842 (22.3.2009, 18:36) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |