končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Eva H. (EVA 33) ID 24479 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Roláda z mletého masa***[ recept č. 12516 zo dňa 24.3.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg bravčového bôčika al. pliecka, 250 ml. mlieka, soľ, vegeteta, mleté čierne korenie, 1PL práškového bujóna, horčica, 150g šunky, 100g oravskej slaninky, 150g syra na strúhanie, 100 ml pochúťkovej smotany, 3 str. cesnaku. POSTUP PRÍPRAVY Masko pomelieme, osolíme, okoreníme, prilejeme mlieko s bujónom a odložíme na celú noc do chladničky. Pripravíme si veľky kus pevného alobalu v tvare obdĺžnika. Pomastíme olejom a rovnomerne masovú zmes rozložíme na alobal. Povrch uhladíme a natrieme horčicou. Na ňu poukladáme šunku, na kocky pokrájanú slaninku, a posypeme na hrubo postrúhaným syrom. Roládu zvinieme, dobre uzavreme a položíme na plech. Pečieme cca 1 hoďku, potom alobal roztvoríme a potrieme bohato pochúťkovou smotanou s cesnakom a dochutenou vegetou. Počas pečenia roládu viackarát potierame. Pečieme cca ďalšiu hoďku. Ja som ju podávala so zemiakmi a kelovým prívarkom. Môžme podávať aj za studena so sendvičom.... OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI pomleté masko s mliekom dáme odpočívať do chladu.... ...rozložíme alobal, potrieme olejom, na to masko , uhladíme, a pridáme ostatné ingrediencie.... .....masko sme skrútili do roládky, a dobre uzavreli, aby neodtekala šťava. ...po cca hodine pečenia, otvoríme a potierame smotanou počas ďalšej cca hoďky. ...mňamka hotová!!!!!! :-Dobrú chuť!!!! OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Denisa P. (denip) ID 17850 (20.9.2010, 21:44) |
Evka, vďaka za úúúúúžasný recept! Robila som ho na narodeniny, bol nielen výnimočný prípravou, ale chutil skvelo a aj vyzeral výborne. Takže |
ODPOVEDAŤ |
Mária S. (slobodka) ID 81076 (24.3.2009, 20:52) |
ja som piekla bez alobalu zbruba hodinu,ale takto je to určite lepšie,už som to dlho nerobila |
ODPOVEDAŤ |
Eva H. (EVA 33) ID 24479, mimibazar.sk/eva33 (25.3.2009, 9:27) | ||
....ano Maria da sa to piect aj bez alobalu.To som neskusala,bala som sa ze sa mi to rozplaskne . A viem ze v alobale si rolada udrzi tvar. A myslim ze je viac stavnatejsia . Neviem.Ked vyskusas daj vediet, aky je rozdiel...dakujem. | ||
ODPOVEDAŤ |
Eva T. (Evulqa) ID 33802 (24.3.2009, 17:18) | |
aj ja si prosím to je bašta | |
ODPOVEDAŤ |
Eva H. (EVA 33) ID 24479, mimibazar.sk/eva33 (24.3.2009, 17:35) | ||
No skoda ...uz je po nej, mala som jej na rozdávanie, pretoze sme len 1 1/2, ja a synak. Tak som chodila po rodine...a rozdavala. | ||
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (24.3.2009, 17:05) | |
uf, toto vyzera vyborne. | |
ODPOVEDAŤ |
Eva H. (EVA 33) ID 24479, mimibazar.sk/eva33 (24.3.2009, 17:11) | ||
dakujem.....kukam ze som to este ani poriadne nevlozila a uz tu mam obdivovatelku... | ||
ODPOVEDAŤ |
Janik G. (janicekBJ) ID 61360 (24.3.2009, 17:12) | |||
som rychla jak blesk... | |||
ODPOVEDAŤ |
Eva H. (EVA 33) ID 24479, mimibazar.sk/eva33 (24.3.2009, 17:13) | ||||
ODPOVEDAŤ |