končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Natália R. (Naťa) ID 24112 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Detvianská nátura[ recept č. 12438 zo dňa 22.3.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 500 g bravčového mäsa, 2 cubule, 2 paradajky, 2 papriky, 1 konzerva šampiňónov, vegeta, soľ, korenie, chilli, kečup a horčica, syr na dozdobenie Na haruľu potrebujeme: zemiaky, polohrubú múku, vajcia, cibuľu, cesnak, soľ, korenie a majaránku POSTUP PRÍPRAVY . OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI mäso a papriky si nakrájame na rezance. Cibuľu a paradajky nakrájame na polmesiačiky Mäso si orestujeme na oleji, pridáme soľ, korenie a chilli Pridáme cibuľu ďalej pridáme paradajky, papriky a šampiňony Premiešame a dusíme do mäkka Pridáme kečup a horčicu Dochutíme koreninami a ešte chvíľu podusíme Na haruľu si pripravíme. zemiaky, vajcia, cibuľu, polohrubú múku, cesnak, soľ, korenie a majoránku Zemiaky, cibuľu, cesnak rozmixujeme, pridáme ostatné suroviny Upečieme haruľu Na polovičku dáme mäso Preložíme a posypeme syrom OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI |
Miroslava R. (mamicka1a1) ID 25315, mimibazar.sk/mamicka1a1 (28.3.2009, 15:16) | |
Tento recept by bol celkom fajn, keby tam boli presné množstvá ingrediencií napr. horčica a kečup...a to už nehovorím o postupe dusenia, treba to podliať vodou, vývarom alebo čím? Som trolinku sklamaná...zbožňujeme Detviansku náturu, ale môj dnešný výtvor pri tomto postupe ktorý tu bol popísaný mal od nej veľmi veľmi ďaleko. | |
ODPOVEDAŤ |
Anita S. (Mars) ID 125758 (3.12.2011, 14:18) | |
ja tiez nerobim recepty podla danych mnozstiev,Kazdy ma inak rad stiplave,slane...takze kazdy si to ochuti podla seba,ci s horcicou aby to bolo viac pikantnejsie ,ci kecupom viac sladke.A dobrym vyvarom sa chute len zvyraznia a celkova chut z jedla je ovela lepsia.... | |
ODPOVEDAŤ |