končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,72 ďalšie >> |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zapečená krkovička v marináde.POTREBNÉ PRÍSADY 8 plátky bravčovej krkovičky, 10-12 strúčikov cesnaku, soľ, 2 veľké cibule. Na marinádu: 4 PL oleja, 4 PL sójovej omáčky,10 PL pikantného kečupu, 1 PL medu, 1 PL sladkej mletej papriky,1 kl čierneho korenia, POSTUP PRÍPRAVY ...viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 295 návštěvníkov) Katarína U. (kacena65) ID 86546 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (102) posledné: 7.10.2016, 6:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Domáca šunka - trošku inakPOTREBNÉ PRÍSADY 1,5 kg bravčového pliecka, 20 g rýchlosoľ, 1 čl soľ, 1 čl kryštál. cukor, 1,5 dcl vlažná voda POSTUP PRÍPRAVY Mäsko odblaníme, a odvážime 1,5 kg. Nakrájame na kocky tak 1x1 cm. Vo vode rozpustíme soli a cukor. Po úplnom rozpustení vmasírujeme do mäska až tekutina zostane úplne v mäsku. Masírujeme. Dáme do chladničky na 24-48 hod a 2x denne premiesime. Zmes vtláčame do formy, aby neboli fugy medzi kúskami. A teraz to hlavné: nemám vysoký hrniec, aby som mohla šunku variť, tak som ju dala do rúry na teplovzdušnú (len zadný ventilátor) a teplotu som nastavila na 80 C. Od rozohriatia za 2,5 hod som rúru vypla. Šunka musí úplne vychladnúť (tak 3 hoďky), potom ju môžeme otvoriť. Je šťavnatá, krehká, voňavá, ružová, dá sa krájať na tenúčko. A to hlavné: je bez Éčiek a iných chemikálii a má skoro 100% mäska !!! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 16 návštěvníkov) Lenka F. (lienkaf) ID 13213 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (15) posledné: 28.10.2012, 10:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Šťavnatá Krkovička so Šošovicovým šalátomPOTREBNÉ PRÍSADY Mäso: 500g krkovičky bez kosti, korenie na bravčové mäso, horčica, soľ Šošovica: balík šošovice, 3 mrkvy, 2 veľké zemiaky, bujón POSTUP PRÍPRAVY 1. Namočenú šošovicu dáme variť, po 10 minútach pridáme kolieska mrkvy a kocky zemiakov. Varíme kým, nie je všetko mäkké. Pozor na to, aby sa vám nerozvarili zemiaky a mrkva. Tie sa varia max 20 minút a šošovica asi 30-40. 2. Zapneme rúru na 200° a prichystáme si pekáč na mäso. 3. Umyté mäso nakrájame na plátky, okoreníme a potrieme horčicou. Sprudka osmažíme na panvici, aby sa nám vytvorila chrumkavá kôrka. 4. Osmažené mäsko premiestnime na pekáč a necháme ho v peci zmäknúť. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Zuzana S. (Sjuzicka) ID 227139 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 11.6.2012, 19:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Hamburské plece, s vynikajúcou omáčkou.POTREBNÉ PRÍSADY Bravčové mäso. Pliecko,alebo stehno, komu nevadí trocha mastného, tak to môže pripraviť aj z krkovičky. Ďalej koreňová zelenina / mrkva, petržlen, zeler /, cibuľa, 2 kyslé uhorky, Bobkový list, nové korenie, plnotučná horčica a Šľahačková smotana. POSTUP PRÍPRAVY ... viď obrázkový postup OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 174 návštěvníkov) Katarína U. (kacena65) ID 86546 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (68) posledné: 21.9.2016, 20:26 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Bravčové na cibulke a šampiňónochPOTREBNÉ PRÍSADY bravčové rezne°°°2-3 cibule°°°400g šampiňónov°°°olej°°°vegeta°°°strúhanka°°°vajíčka°°°soľ°°°tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY dobrý obedík :-) zdroj: varecha.sk, brnko23 OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 31 návštěvníkov) Martina P. (rikinka) ID 16490 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 17.9.2012, 10:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Fasirky s Camembert syrom (Hermelin/Encian/Brie)POTREBNÉ PRÍSADY *250 g syra Camembert * 500g mleteho bravcoveho masa * 1 mensia cibula * 2 vajcia * 5 polievkovych lyzic struhanky * na dochutenie fasirok davam takyto pomer korenia (mozete vsak fasirky dochutit ´´po svojom´´ tak ako to robite pri obycajnych fasirkach) * 1 kavova lyzicka soli * 1 kavova lyzicka mletej papriky * 1/2 kavovej lyzicky stiplavej mletej papriky * 1/2 kavovej lyzicky cierneho korenia * 2 kavove lyzicky susenej majoranky *** budeme este potrebovat 2-3 vajicka a struhanku na obalenie POSTUP PRÍPRAVY Zacneme syrom, postruhame si ho do misky - tazsie sa struha lebo je makky ale da sa to zvladnut :)) Do misky si pridame vsetko ostatne, t.j.: maso, nadrobno nakrajanu cibulku, 2 vajcia, 5 polievkovych lyzic struhanky a korenie na dochutenie. Vsetko to najlepsie rucne miesame kym sa nam to pekne neprepoji a nevznikne hmota z ktorej sa budu dat tvarovat fasirky (ak je to prilis velmi lepkave tak pridame struhanku). Tvarujeme si gulky ktore obalime v struhanke a ´´pricapneme´´ ich aby vznikli fasirky, tie si potom este raz namocime do rozslahanych vajicok a este raz do struhanky (je to koli tomu syru inak by sa nam pri smazeni na oleji mohol vytekat). Takze smazime na oleji a dobru chut! My podavame z uvarenymi zemiakmi ktore si len popucime a zmiesame ich s preprazenou cibulkou. Ako priloha zavarane cibulky, uhorky a karfiol :) Ine fasirky sa u nas uz nejedia odkedy sme tento vylepseny recept oskusali prvy krat, velmi navykove este aj vecer za studena sa ide vyjedat z chladnicky :)) Zabudla som dodat v povodnom recepte bol Hermelin cize je uplne jedno aky z tychto syrov pouzijete :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Tina G. (tinna333) ID 26976 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 4.11.2021, 11:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Játrová směs nejen na topinky se zavařenou kapií a kořením chilli con carnePOTREBNÉ PRÍSADY Vepřová játra, zavařená kapie, cibule, koření chilli con carne, sůl, pepř, solamyl na maso, olej POSTUP PRÍPRAVY Osmahneme cibulku na trošce oleje, přidáme játra, opečeme, opepříme, přidáme pepř, na proužky zavařenou kapii,podlijeme vodou, nakonec osolíme a zahustíme trochou solamylu rozmíchaném v trošce vody. Podáváme s topinkou, nebo jen s pečivem, bramborem apod. Přeji dobrou chuť OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Monika K. (monky3) ID 23876 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Fazuľový gulášPOTREBNÉ PRÍSADY 2 veľké cibule, bravčové stehno cca 700 g, údené maso uvarené + vývar, uvarená biela fazuľa + vývar, fľaša leča ( stačí malá ), soľ, MČK, červená paprika sladká, drvená rasca, majoránka, cesnak ( podľa chuti, ale dostatočné množstvo ), olej POSTUP PRÍPRAVY Tento recept som vymámila od vedúceho v bufete, kde guláš robia. Je fantastický, treba pomaly bezodný tanier :-) mizne rýchlosťou blesku. Takže deň vopred namočenú fazuľu uvaríme v NEOSOLENEJ vode ( solí sa až potom ), takisto si uvaríme údené masko a vývary necháme, zídu sa nám na podlievanie.. Urobíme si cibuľový základ na oleji (alebo aj masti), pridáme masko na kocky, soľ, korenie, drvenú rascu, majoránku, červenú papriku, paradajkový pretlak, pohár leča a polovicu cesnaku, podlejeme vývarom z mäsa alebo fazule a dusíme takmer do makka..V prípade potreby podlievame. Keď je masko takmer makké, pridáme odkvapkanú fazuľu, na kocky nakrájané údené a zvyšnú polovicu cesnaku a dovaríme do makka..netreba ani múku, ani žiadne iné zahusťovadlo :-) vtedy guláš vydrží dlhšie . Najlepší je s bielym chlebom. Mňam :-) Fotku pridám, keď guláš niekedy urobím, ale iste čoskoro :-) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Jana H. (bobenko) ID 2706 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Lanšmít v alobalePOTREBNÉ PRÍSADY 1 konzerva lanšmitu 4 plátky tvrdého syra horčica olej 4 štvorce alobalu POSTUP PRÍPRAVY Konzervu otvorte z oboch strán, obsah vytlačte, odstráňte tuk a lanšmit nakrájajte na 8 koliesok. Štyri kolieska potrite tenkou vrstvou horčice na ňu poukladajte plátky syra, opäť potrite horčicou a priklopte kolieskom lanšmitu. Porcie zabaľte do alobalu a pečte v rúre. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Iveta G. (Timea505) ID 128086 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (5) posledné: 5.10.2016, 17:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Panenka v slaninke so šampiňónovou omáčkouPOTREBNÉ PRÍSADY 1ks bravčovej panenky, 150g slaninky pokrájanej na tenké plátky, soľ, mleté čierne korenie, 500g čerstvých šampiňónov, 250ml smotany na šľahanie, 1 cibuľa, olej, POSTUP PRÍPRAVY Panenku prekrojíme na dva až tri kusy. Osolíme, posypeme korením a prudko opražíme na rozpálenom oleji. Necháme mierne vychladnúť a obalíme v slaninke. Uložíme na pekáč, mierne podlejeme olejom prikryjeme a dáme zapiecť.Pečieme asi hodinu. 10-15 minút pred dopečením odokryjeme a necháme slaninku na panenke mierne opiecť. PRÍPRAVA šampiňónovej omáčky: Na oleji opražíme na drobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájané šampiňóny a necháme 20 minút prikryté dusiť. Do mäkkých šampiňónov pridáme šľahačkovú smotanu a necháme chvíľu vrieť. Upečenú panenku prekrojíme a polejeme omáčkou. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 41 návštěvníkov) sylvia r. (sisaxxl) ID 117702 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (11) posledné: 24.3.2016, 12:17 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 720 (zobrazuje sa 91-100) | << predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,72 ďalšie >> |