
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Iveta G. (Timea505) ID 128086 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Lanšmít v alobale[ recept č. 47712 zo dňa 8.5.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 konzerva lanšmitu 4 plátky tvrdého syra horčica olej 4 štvorce alobalu POSTUP PRÍPRAVY Konzervu otvorte z oboch strán, obsah vytlačte, odstráňte tuk a lanšmit nakrájajte na 8 koliesok. Štyri kolieska potrite tenkou vrstvou horčice na ňu poukladajte plátky syra, opäť potrite horčicou a priklopte kolieskom lanšmitu. Porcie zabaľte do alobalu a pečte v rúre. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (5.10.2016, 17:18) |
![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Eliška V. (eliska07) ID 118224 (22.11.2012, 10:47) |
Mám otázku - aké široké majú byť tie plátky syra? Klasicky tenké ako na chlebíčky, alebo hrubšie ako na vyprážanie? A na koľko stupňov a ako dlho sa to pečie v rúre? Jednoduchý recept, a predsa si s ním neviem poradiť ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Lucia P. (Luzla1) ID 58386 (9.5.2012, 8:14) |
![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Zlatica K. (kelka23) ID 44449 (8.5.2012, 16:49) |
Zaujímavé.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | Iveta G. (Timea505) ID 128086 (8.5.2012, 22:56) |
...dnes som to robila a bolo to moc fajn.... | |
ODPOVEDAŤnahlásiť |