
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
BRAVČOVÉ MÄSO |
Zuzana S. (Sjuzicka) ID 227139 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Šťavnatá Krkovička so Šošovicovým šalátom[ recept č. 48372 zo dňa 10.6.2012 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Mäso: 500g krkovičky bez kosti, korenie na bravčové mäso, horčica, soľ Šošovica: balík šošovice, 3 mrkvy, 2 veľké zemiaky, bujón POSTUP PRÍPRAVY 1. Namočenú šošovicu dáme variť, po 10 minútach pridáme kolieska mrkvy a kocky zemiakov. Varíme kým, nie je všetko mäkké. Pozor na to, aby sa vám nerozvarili zemiaky a mrkva. Tie sa varia max 20 minút a šošovica asi 30-40. 2. Zapneme rúru na 200° a prichystáme si pekáč na mäso. 3. Umyté mäso nakrájame na plátky, okoreníme a potrieme horčicou. Sprudka osmažíme na panvici, aby sa nám vytvorila chrumkavá kôrka. 4. Osmažené mäsko premiestnime na pekáč a necháme ho v peci zmäknúť. 5. Servírujeme s čerstvou jarnou cibuľkou alebo kyslými uhorkami. Dobrú chuť:) |
andrea b. (borkovicka) ID 92273 (11.6.2012, 19:17) |
Zuzka toto vyzerá velmi chutne,určite to vyskúšam ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |