končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 194 (zobrazuje sa 111-120) | << predošlé 1,.,7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17,.,20 ďalšie >> |
HOVÄDZIE MÄSO |
Vždy mäkké hovädzie s lečom a ryžou BasmatiPOTREBNÉ PRÍSADY Hovädzia mäso, lečo, strúhanka POSTUP PRÍPRAVY Pri obrázkoch... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Petra G. (Pat) ID 9688 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 11.12.2011, 15:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Teľací perkeltPOTREBNÉ PRÍSADY Teľacie mäsko, olej, vegeta, gulášové korenie, cesnak sušený, paradajkový pretlak, 1 ČL cukru, pažítka (sušená alebo čerstvá) POSTUP PRÍPRAVY Mäsko pokrájame na kocky, dáme do hrnca, pridáme olej (ja používam olivový) a opražíme. Potom pridáme ostatné koreniny, pretlak, cukor a zalejeme vodou a dusíme. Ja varím v tlakovom hrnci a tak je perkelt hotový za cca 20-30 minút. Nakoniec zahustím solamylom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Etela, Ing. Š. (etelinka) ID 29660 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 7.3.2010, 19:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
*♥*Hovädzie so šunkou na šampiňónoch*♥* - v tlakáčiPOTREBNÉ PRÍSADY 750 g hovädzieho mäsa (roštenka, stehno, pierko), hladká múka, mleté čierne korenie, soľ, horčica plnotučná, 50 g údenej slaniny (oravská, gazdovská), 100 g pražskej šunky , 1 veľká cibuľa, 75 - 100 ml červeného vína (nemusí byť), 1 - 2 cesnakové strúčiky, 2 - 3 PL oleja, vývar (môže byť z bujónovej kocky), 150 g šampiňónov, mletá rasca POSTUP PRÍPRAVY xxx OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) kristína s. (nigina) ID 32120 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 29.9.2015, 19:20 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
SRBSKE FILE DJULBASTIJA*****S CESNAKOVYM MASLOMPOTREBNÉ PRÍSADY Hovädzia sviečkovica(pravá),olej,soľ,mleté čierne korenie,cesnak,maslo POSTUP PRÍPRAVY Sviečkovicu nakrájame na plátky asi jedenapol prsta hrubé a zľahka bokom ruky naklepeme.Strany mierne nakrojíme,aby sa nám mäso pri pečení nekrútilo.Okoreníme a na horúcej panvici na troche oleja opečieme z každej strany asi 3-4 minútky.Okoreníme,navrch dáme cesnakové maslo. Najlepšie je plátky si nachystať o deň skôr_okoreniť a potrieť olejom-šup do chladničky. CESNAKOVE MASLO:125gr masla poriadne vymiešame s hlávkou postrúhaného cesnaku a soľou,vytvarujeme do válčeka,zabalíme do alobalu alebo mikroténovej folie a zamrazíme. Na horúcom kuse mäsa sa nám krásne rozpustí. Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou alebo so zeleninovým šalátom. Na toto sme chodili do GRILU URPIN v BB ,bola to lahôdka a stála za oných čias celá porcia aj s hranolkami Zobraz viac ... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 2.3.2010, 20:47 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Besbarmak (mas pat prstov)POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hovadzieho masa, bobkovy list, cierne korenie cele, 500 g hladkej muky, 250 g polohrubej muky, 1 vajce, sol, cibula, mlete cierne korenie, 6 - 8 zemiakov, 4 velke cibule POSTUP PRÍPRAVY Presny preklad znamena - Besbarmak - mas pat prstov a znaci, mas pat prstov, s ktorymi jeme (v kazachstane sa jedava rukami, u nas doma uz vidlickou :)). Do velkeho hrnca si dame varit hovadzie masko, osolime. Po zovreti odoberieme puriny a stiahneme ohen na minimu. Pridame bobkovy list, cierne korenie cele a varime. Ked je masko uvarene, vyberieme ho von a vlozime cele zemiaky a nechame uvarit (nie rozvarit) a vyberieme. Medzitym, ako sa masko vari si pripravime cesto. Je to slizove cesto - muku, vajce, stipka soli, vlazna voda. vypracujeme a nechame odpocivat asi pol hodinku. Rozdelime si ho casti (kazdy take, ake uzna za vhodne) a rozvalkame akykolvek tvar na tenucko. Nakrajame kocky (ziadne presne velkosti, take ake sa podari :)) Z bujonu odoberieme asi pol litra az liter do druheho hrnca, nechame prevriet a pridame ciblku nakrajanu na mesiaciky. Dostatocne okorenime a este chvilku varime, aby bola cibulka makka. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Kamila B. (Sothis) ID 135564 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
HOVADZIA SVIECKOVA NA SMOTANE bez múky*****POTREBNÉ PRÍSADY Hovädzie stehno,soľ,čierne mleté korenie,1-2 ks nové korenie,bobkový list,olej,cibuľa,mrkva,petržlen,zeler,šľahačková smotana,citron,troška cukru POSTUP PRÍPRAVY Na rozpálenom oleji zo všetkých strán opečieme mäso,ktoré predtým osolíme a okoreníme.Dáme na pekáč,pridáme mrkvu,cibuľu,petržlen , zeler a pol citrona,podlejeme vriacou vodou a prikryté dusíme v rúre za občasného podlievania.Ked je mäso mäkké,ale nie rozvárené,vyberieme ho a necháme vychladnúť.Zeleninu bez citrona rozmixujeme,pridáme do nej šľahačkovú smotanu a prevaríme.Dochutíme soľou,korením a citronovou šťavou.Zjemníme štipkou cukru. Mrkvy má byť aspoň raz toľko ako ostatnej zeleniny. Podávame s domácou knedľou. DOBRU CHUT ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
VARENY UDENY JAZYK*****POTREBNÉ PRÍSADY Udený jazyk,voda,soľ,rasca,čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Jazyk poumývame v letnej vode a so všetkými koreninami dáme variť do hrnca s vriacou vodou.Trvá to asi hodinu-hodinu a pol.Vyberieme ho do misy so studenou vodou a pomocou noža ošúpeme.Zostane nám čisté mäsko,ktoré nakrájame na plátky a podávame s chlebom a hrachovou kašou. Môžeme k nemu podávať tiež chren. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) melania l. (lararuby) ID 130989 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (6) posledné: 3.2.2010, 18:46 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
MAĎARSKÝ DRŽKOVÝ PERKELTPOTREBNÉ PRÍSADY Držky 1 kg, Masť 100g, Cibuľa 200 g, Cesnak 80g, Paprika 20 g, Soľ 16 g, Pretlak 20g, Lečo (paprika, rajčiny) 800g, Múka 20 g, Kmín drvený 2g POSTUP PRÍPRAVY Na jemno nakrájanú cibuľu opražíme na masti, papriku rozpustíme a potom zalejeme troškou vody, pridáme drvený kmín, cesnak a pretlak. Dobre premiešame, dáme doň držky, posolíme a pridáme vodu, aby sa „utopil“. Po zmäknutí urobíme zátrepku a tým zviažeme šťavu držiek. Potom pridáme paradajku a zelenú papriku. Podávame so zemiakmi alebo chlebom. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Miroslava H. (mirečka) ID 110954 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 27.4.2011, 16:03 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
rezníky, ktoré netreba žuť :-)POTREBNÉ PRÍSADY hovädzie rezne, soľ, korenie, strúhanka, mlieko, vajíčka, zemiačky ako príloha POSTUP PRÍPRAVY ...s obrázkami... OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 35 návštěvníkov) Zuzana Č. (zuzulyk) ID 75504 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (17) posledné: 20.1.2012, 12:56 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
HOVÄDZIE MÄSO |
Hovadzie masko na vinovej omacke so smotanouPOTREBNÉ PRÍSADY chude hovadzie maso, sampinony, slahackova smotana, 200 ml bujonu, 150 ml cerveneho vina, konzervu lupanych paradajok, bazalka, maslo, cukor, sol, korenie, olivovy olej, muka POSTUP PRÍPRAVY omacku si pripravime nasledovne: roztopime maslo, pridame muku a zalejeme bujonom a vinkom. pomaly varime 15 minut, potom pridame paradajky, cukor podla chuti (ja som dala 2 PL), nasekanu bazalku a varime pri nizkej teplote dalsich 30 minut. maso naklepeme, nakrajame na tenucke rezanceky a opecime na oleji, pridame sampinony a chvilu opekame. zalejeme rozmixovanou omackou a varime kym masko zmakne. ochutime solou, koreniem a zalejeme smotanou v ktorej sme rozmiesali 1 PL muky. nechame prejst varom a je to hotovo. vhodnou prilohou su cestoviny alebo ryza ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Miriam B. (MiaLia) ID 12273 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 4.10.2015, 16:05 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 194 (zobrazuje sa 111-120) | << predošlé 1,.,7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17,.,20 ďalšie >> |