
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
Vážení návštevníci,
reagovať na príspevky môžu iba registrovaní užívatelia. Vyplňte krátky registračný formulár a staňte sa naším členom.
Ak ste už u nás zaregistrovaní, prihláste sa prosím.
Tešíme sa na vás.
HOVÄDZIE MÄSO |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) SRBSKE FILE DJULBASTIJA*****S CESNAKOVYM MASLOM[ recept č. 24123 zo dňa 1.3.2010 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY Hovädzia sviečkovica(pravá),olej,soľ,mleté čierne korenie,cesnak,maslo POSTUP PRÍPRAVY Sviečkovicu nakrájame na plátky asi jedenapol prsta hrubé a zľahka bokom ruky naklepeme.Strany mierne nakrojíme,aby sa nám mäso pri pečení nekrútilo.Okoreníme a na horúcej panvici na troche oleja opečieme z každej strany asi 3-4 minútky.Okoreníme,navrch dáme cesnakové maslo. Najlepšie je plátky si nachystať o deň skôr_okoreniť a potrieť olejom-šup do chladničky. CESNAKOVE MASLO:125gr masla poriadne vymiešame s hlávkou postrúhaného cesnaku a soľou,vytvarujeme do válčeka,zabalíme do alobalu alebo mikroténovej folie a zamrazíme. Na horúcom kuse mäsa sa nám krásne rozpustí. Podávame s hranolkami a zeleninovou oblohou alebo so zeleninovým šalátom. Na toto sme chodili do GRILU URPIN v BB ,bola to lahôdka a stála za oných čias celá porcia aj s hranolkami necelých 20 korún.A to bola 150 gramáž! OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
![]() | Želka G. (dzaja26) ID 80145 (2.3.2010, 15:37) |
Ty si kucháročka ![]() fakt neskutočne drahá. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (2.3.2010, 20:47) |
Máš to cobydup,mäsko rýchlo opiecť z jednej a druhej strany a obed fertig ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Iveta K. (ivetka001) ID 90150 (2.3.2010, 8:34) |
Melanka, zas výborný a jednoduchý receptík !!!!!!!!!!! Môžem použiť aj iné mäsko? Určite vyskúšam. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |
![]() | ![]() | melania l. (lararuby) ID 130989 (2.3.2010, 9:18) |
Ak chceš len s cesnakovým maslom,tak som robila aj prsíčka a tiež bravčové karé a chrbát z jeleňa,ale mne osobne najviac chutí zo sviečkovice,len keby nebola taká drahá. ![]() ![]() |
||
ODPOVEDAŤnahlásiť |