. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY > TORTY

Eva M. (evita76) ID 15730
Oblasť: Stará Ľubovňa
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.5.2007
Naposledy: 23.12.2023 12:44
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 88
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 150
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 148 (zobrazuje sa 141-148)<< predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15

TORTY

Narodeninová - Blesk



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto č. 1: 5 vajíčok, 130 g kryš. cukru, 7 a pol lyžice vody, 80 g hrubej múky, 150 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva Cesto č. 2: 5 vajíčok, 130 g kryš. cukru, 7 a pol lyžice vody, 80 g hrubej múky, 150 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 lyžica kakaa Krém č. 1: 3 vajíčka, 120 g kryštálového cukru, 2 lyžice kakaa, 1 čokoláda na varenie, 500 g masla, mandarínkový kompót, lekvár. Vajíčka, cukor a kakao vymiešame nad parou a pridáme čokoládu. Miešame nad parou do zhustnutia. Necháme vychladnúť a primiešame maslo. Krém č. 2: 250 ml šľahačky, 500 g mäkkého roztierateľného tvarohu, 70 g práškového cukru, stužovač do šľahačky, mandarínkový kompót, lekvár. Hmota z cukríkov: 1 a pol balíka cukríkov, citrónová šťava, práškový cukor podľa potreby, maslo na vymastenie misky, potr. farbivo

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Vyšľaháme žĺtka s cukrom. Pridáme vodu a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec primiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Cesto vylejeme na klasický veľký plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre pri asi 200 °C.

Krém č. 1: Vajíčka, cukor a kakao vymiešame nad parou a pridáme čokoládu. Miešame nad parou do zhustnutia. Necháme vychladnúť a primiešame maslo. Korpus natrieme lekvárom, potom troškou plnky. Na to poukladáme mandarínky a doplníme plnku. Túto plnku som použila ešte na jednu vrstvu a na potretie celej torty.

Krém č. 2: Šľahačku vyšľaháme so stužovačom pridáme tvaroh a práškový cukor a všetko zmiešame. Korpus natrieme lekvárom, na tvarohovú plnku poukladáme mandarínky.

Potretú tortu dáme do chladničky dobre vychladiť.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (1) posledné: 18.10.2011, 9:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Na krstiny pre moje krstniatko



POTREBNÉ PRÍSADY

3 korpusy na veľkú tortu Cesto č. 1: 5 vajíčok, 130 g kryš. cukru, 7 a pol lyžice vody, 80 g hrubej múky, 150 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva Cesto č. 2: 5 vajíčok, 130 g kryš. cukru, 7 a pol lyžice vody, 80 g hrubej múky, 150 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 lyžica kakaa Cesto č. 3: 5 vajíčok, 130 g kryš. cukru, 7 a pol lyžice vody, 80 g orechov, 150 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva 1 korpus na malú tortičku Cesto č. 1: 5 vajíčok, 130 g kryš. cukru, 7 a pol lyžice vody, 80 g hrubej múky, 150 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva Krém na naplnenie veľkej torty č. 1: 4 vajíčka, 150 g kryštálového cukru, 2 lyžice kakaa, 1 čokoláda na varenie, 500 g masla, čučoriedkový kompót, lekvár. Vajíčka, cukor a kakao vymiešame nad parou a pridáme čokoládu. Miešame nad parou do zhustnutia. Necháme vychladnúť a primiešame maslo. Krém na naplnenie veľkej torty č. 2: 500 ml šľahačky, 500 g mäkkého roztierateľného tvarohu, 70 g práškového cukru, 2 stužovače do šľahačky, 2 mandarínkové kompóty, lekvár. Krém na naplnenie malej torty: 1 šľahačka, 1 kakaový puding bez varenia. Krém na potretie torty: 400ml mlieka, cukor, 1 Zlatý klas, 250 g masla Hmota z cukríkov: 2 a pol balíka cukríkov, citrónová šťava, práškový cukor podľa potreby, maslo na vymastenie misky, potr. farbivo

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Vyšľaháme žĺtka s cukrom. Pridáme vodu a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec primiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Cesto vylejeme na klasický veľký plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre pri asi 200 °C.

Krém na naplnenie veľkej torty č. 1: Vajíčka, cukor a kakao vymiešame nad parou a pridáme čokoládu. Miešame nad parou do zhustnutia. Necháme vychladnúť a primiešame maslo. Biely korpus natrieme lekvárom, potom troškou plnky. Na to poukladáme čučoriedky a natrieme zvyškom plnky.

Krém na naplnenie veľkej torty č. 2: Šľahačku vyšľaháme so stužovačom pridáme tvaroh a práškový cukor a všetko zmiešame. Kakaový korpus natrieme lekvárom, na tvarohovú plnku poukladáme mandarínky a navrch dáme orechové cesto.

Krém na naplnenie malej torty
Šľahačku nalejeme do vysokej nádoby a pridáme puding bez varenia. Nádobu zatvoríme a hrkáme dovtedy kým krém nie je tuhý. Korpus som rozrezala na štyri rovnaké časti. Jednu časť som natrela polovicou plnky, druhú časť nahrubo lekvárom a tretiu druhou polovicou plnky.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (3) posledné: 18.10.2011, 9:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Meninová



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto č. 1: 5 vajíčok, 150 g kryš. cukru, 7 a pol lyžice vody, 250 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva Cesto č. 2: 5 vajíčok, 150 g kryš. cukru, 7 a pol lyžice vody, 250 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva, 1 a pol lyžice kakaa Krém na naplnenie torty č. 1: 2 šľahačky, 2 kakaové pudingy bez varenia, mandarínkový kompót. Krém na naplnenie torty č. 2: 250 ml šľahačky, 250 g mäkkého roztierateľného tvarohu, 40 g práškového cukru, 1 stužovač do šľahačky, čučoriedkový kompót. Krém na potretie torty: 125 g masla, 40 g práškového cukru, 1 lyžica kakaa. Hmota z cukríkov: cukríky, citrónová šťava, práškový cukor podľa potreby, maslo na vymastenie misky, kakao

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Vyšľaháme žĺtka s cukrom. Pridáme vodu a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec primiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Cesto vylejeme na klasický veľký plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme vo vyhriatej rúre pri asi 200 °C. Každé cesto rozrežeme na polovicu.

Krém na naplnenie torty č. 1: Šľahačku nalejeme do vysokej nádoby a pridáme 2 pudingy bez varenia. Nádobu zatvoríme a hrkáme dovtedy kým krém nie je tuhý. Prvý korpus som natrela polovicou plnky a naplnila mandarínkami. Druhý je natretý plnkou z tvarohu a tretí znovu pudingovým krémom.

Krém na naplnenie torty č.2: Šľahačku vyšľaháme so stužovačom pridáme tvaroh a práškový cukor a všetko zmiešame.

Krém na potretie torty: Zmiešame zmäknuté maslo, cukor a kakao. Potrieme celú tortu.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (5) posledné: 18.10.2011, 9:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Ovocná



POTREBNÉ PRÍSADY

Bola to rýchlovka pre manžela k narodeninám. Nemá rád klasické torty. Potrebujeme: 1 korpus (ja som ho už kúpila hotový), 1 mäkky roztierateľný tvaroh, 1 šľahačka, 1 stužovač do šľahačky, 2 vanikové cukry, ríbezľový lekvár, priesvitná želatína, ovocie podľa chuti.

POSTUP PRÍPRAVY

Korpus potrieme lekvárom, na to dáme plnku z tvarohu, vyšľahanej šľahačky so stužovačom a vanilkového cukru. Navrch poukladáme ovocie a zalejeme želatínou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 11.1.2012, 8:54 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Pat a Mat - synovi k meninám



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto č. 1: 4 vajíčka, 150 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml horúcej vody, 250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva (nie celý). Cesto č. 2: 5 vajíčok, 5 lyžíc práškového cukru, 120 g polohrubej múky, 60 g mletých orechov, 5 lyžíc vody, ½ prášku do pečiva. Krém na naplnenie torty č. 1: 1 šľahačka (najlepšie 33 % inak nebude taká tuhá), 100 g čokolády na varenie, stužovač šľahačky, jahodový kompót, lekvár na potretie. Krém na naplnenie torty č. 2: 125 ml šľahačky, 125 g mäkkého roztierateľného tvarohu, 30 g práškového cukru, ½ stužovača do šľahačky, lekvár na potretie, mandarinkový kompót. Krém na potretie torty: 125 ml mlieka, 12 g Zlatého klasu, 2 lyžičky kakaa, 20 g cukru (uvaríme puding), do vychladnutého pudingu vmiešame 70 g masla Hmota z cukríkov na potiahnutie torty: 100 g cukríkov, lyžica citrónovej šťavy, ½ lyžičky citrónovej arómy, práškový cukor podľa potreby, maslo na vymastenie misky, zelené potravinové farbivo. Ozdoby: robené priebežne z hmoty z cukríkov

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto č. 1: Vyšľaháme bielka a pridáme polovicu cukru (100 g). V druhej miske vyšľaháme žĺtky s cukrom (100 g). Postupne pridávame olej, vodu a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec vmiešame sneh. Spodok formy (moja mala 21 cm) vymastiť a vysypať múkou. Boky formy potrieť studenou vodou (na mmb som vyčítala, že keď chcem mať korpus rovný nesmú sa vymastiť boky formy. Majú sa potrieť len studenou vodou. Aj tak som však musela vrch torty zrezať, aby bol rovný). Pečieme vo vyhriatej rúre pri asi 200 °C cca 30-40 minút. Toto cesto sa mi už po druhý krát nevydarilo, takže mi z tejto dávky vyšiel len spodok torty.

Cesto č. 1: Vyšľaháme bielka. Žĺtky vyšľaháme s cukrom a postupne pridávame múku, prášok do pečiva, vodu a orechy. Nakoniec vmiešame sneh. Formu som vymastila a vysypala múkou. Pečieme vo vyhriatej rúre pri asi 180 °C cca 20-30 minút. Prerežeme na 2 časti.

Krém na naplnenie torty č. 1: Šľahačku nalejeme do hrnca a nalámeme do nej čokoládu. Za stáleho miešania necháme zovrieť. Necháme vychladnúť najlepšie v chladnička aspoň 1 hodinu. Potom pridáme stužovač a vyšľaháme. Korpus som potrela lekvárom, polovicou plnky, poukladala odkvapkané jahody a potom potrela druhou polovicou plnky.

Krém na naplnenie torty č.2: Šľahačku vyšľaháme so stužovačom, pridáme cukor, tvaroh a všetko premiešame. Korpus som potrela polovicou plnky, poukladala odkvapkané mandarinky a potrela druhou polovicou plnky.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (5) posledné: 18.10.2011, 9:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Detská narodeninová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Torta je pre syna k 3 narodeninám. Mal z nej obrovskú radosť. Cesto č. 1: 4 vajíčka, 150 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml horúcej vody, 250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva (nie celý), kakao. Cesto č. 2: 9 vajíčok, 330 g práškového cukru, 330 ml oleja, 225 ml horúcej vody, 560 g hladkej múky, 2 prášky do pečiva. Po upečení pozdĺžne prekrojíme. Krém na naplnenie torty č. 1: 2 šľahačky (najlepšie 33 % inak nebude taká tuhá), 200 g čokolády na varenie, 2 stužovače šľahačky, višňový kompót, lekvár na potretie. Krém na naplnenie torty č. 2: 250 ml šľahačky, 500 g mäkkého roztierateľného tvarohu, 50 g práškového cukru, 1 stužovač do šľahačky, mandarínkový kompót, lekvár na potretie. Krém na potretie torty: 200 ml mlieka, 20 g Zlatého klasu, 40 g cukru, lyžica kakaa (uvaríme puding), do vychladnutého pudingu vmiešame 125 g masla. Hmota z cukríkov: 350 g cukríkov (ja som použila 2 balenia), 2 lyžice citrónovej šťavy, 1 lyžička citrónovej arómy, práškový cukor podľa potreby (minula som skoro 1 kg), maslo na vymastenie misky. Ozdoby (falošný marcipán): 70 g práškového cukru, 70 g sušeného mlieka, 1 lyžica oleja, voda podľa potreby (s vodou veľmi opatrne), potravinové farbivo. Ozdobná voda: 150 ml šľahačky, potravinové farbivo.

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Vyšľaháme bielka a pridáme polovicu cukru. V druhej miske vyšľaháme žĺtky s cukrom. Postupne pridávame olej, vodu a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec vmiešame sneh. Cesto vylejeme na klasický veľký plech vystlaný papierom na pečenie, ktorý som trochu potrela olejom. Pečieme vo vyhriatej rúre pri asi 200 °C prvé cesto cca 20 minút, druhé cesto cca 30-40 minút.

Krém na naplnenie torty č. 1: Šľahačku nalejeme do hrnca a nalámeme do nej čokoládu. Za stáleho miešania necháme zovrieť. Necháme vychladnúť najlepšie v chladnička aspoň 1 hodinu. Potom pridáme stužovač a vyšľaháme. Korpus som potrela lekvárom, potom polovicou plnky, poukladala odkvapkané višne a potom potrela druhou polovicou plnky.

Krém na naplnenie torty č.2: Šľahačku nalejeme do hrnca za stáleho miešania necháme zovrieť. Dáme do chladničky aspoň na 1 hodinu vychladiť. Potom pridáme stužovač a vyšľaháme. Pridáme cukor, tvaroh a všetky zmiešame. Korpus som potrela lekvárom, potom polovicou plnky, naukladala mandarinky a potom potrela druhou polovicou plnky.

Krém na potretie torty: Z mlieka, cukru a Zlatého klasu a kakaa uvaríme hustý puding. Do vychladnutého pudingu primiešame maslo a potrieme tortu.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 10 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (7) posledné: 23.10.2012, 22:10 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Narodeninová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Cesto: 5 vajíčok, 200 g práškového cukru, 180 ml oleja, 125 ml horúcej vody, 310 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva (nie celý).................................................................................................................................................................. Krém na naplnenie torty č. 1: 1 šľahačka (najlepšie 33 % inak nebude taká tuhá), 100 g čokolády na varenie, stužovač šľahačky, višňový kompót................................................................................................................................ Krém na naplnenie torty č. 2: 125 ml šľahačky, 125 g mäkkého roztierateľného tvarohu, 30 g práškového cukru, ½ stužovača do šľahačky, lekvár na potretie......................................................................................................................... Krém na potretie torty: 130-140 ml mlieka, 12 g Zlatého klasu, 20 g cukru (uvaríme puding), do vychladnutého pudingu vmiešame 125 g masla.................................................................................................................................. Hmota z cukríkov: 100 g cukríkov, lyžica citrónovej šťavy, ½ lyžičky citrónovej arómy, práškový cukor podľa potreby, maslo na vymastenie misky..................................................................................................................................... Ozdoby (falošný marcipán): 70 g práškového cukru, 70 g sušného mlieka, 1 lyžica oleja, voda podľa potreby (s vodou veľmi opatrne), potravinové farbivo.

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Vyšľaháme bielka a pridáme polovicu cukru (100 g). V druhej miske vyšľaháme žĺtky s cukrom (100 g). Postupne pridávame olej, vodu a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec vmiešame sneh. Spodok formy (moja mala 21 cm) vymastiť a vysypať múkou. Boky formy potrieť studenou vodou (na mmb som vyčítala, že keď chcem mať korpus rovný nesmú sa vymastiť boky formy. Majú sa potrieť len studenou vodou. Aj tak som však musela vrch torty zrezať, aby bol rovný). Pečieme vo vyhriatej rúre pri asi 200 °C cca 30-40 minút. Upečený korpus som 2 prekrojila.

Krém na naplnenie torty č. 1: Šľahačku nalejeme do hrnca a nalámeme do nej čokoládu. Za stáleho miešania necháme zovrieť. Necháme vychladnúť najlepšie v chladnička aspoň 1 hodinu. Potom pridáme stužovač a vyšľaháme. Korpus som potreba polovicou plnky poukladala odkvapkané višne a potom potrela druhou polovicou plnky.

Krém na naplnenie torty č.2: Šľahačku nalejeme do hrnca za stáleho miešania necháme zovrieť. Dáme do chladničky aspoň na 1 hodinu vychladiť. Potom pridáme stužovač a vyšľaháme. Pridáme cukor, tvaroh a všetky zmiešame. Korpus som potrela lekvárom a na to som potom natrela tvarohový krém.

Krém na potretie torty: Z mlieka, cukru a Zlatého klasu uvaríme hustý puding. Do vychladnutého pudingu primiešame maslo a potrieme tortu.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 11 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (2) posledné: 18.10.2011, 9:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Čokoládová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Bol to môj prvý pokus s poťahovanou tortou. Veľmi ma totiž inšpirovali fotky na mmb, tak som sa rozhodla, že to musím vyskúšať a takto to dopadlo. Recept na cesto, plnku a čokoládovú hmotu mám z českého mmb, takže to nie sú moje recepty. Mramorové cesto: 4 vajíčka, 200 g práškového cukru, 150 ml oleja, 100 ml horúcej vody, 250 g hladkej múky, 1 prášok do pečiva (nie celý), 3 lyžičky kakaa Krém na naplnenie torty: 1 šľahačka (najlepšie 33 % inak nebude taká tuhá), 100 g čokolády na varenie, stužovač šľahačky, lekvár na potretie torty Krém na potretie torty: 125 g masla, 20 g práškového cukru, 2 lyžičky kakaa (Keď korpus prerežete len raz tak ho nebudete potrebovať. Predchádzajúci krém vystačí aj na potretie torty. Ja som však korpus prerezala dvákrát. Čokoládová modelovacia hmota: 200 g čokolády na varenie, 4 plné lyžice kukurično-jačmenného sirupu

POSTUP PRÍPRAVY

Mramorové cesto: Vyšľaháme bielka a pridáme polovicu cukru (100 g). V druhej miske vyšľaháme žĺtky s cukrom (100 g). Postupne pridávame olej, vodu a múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec vmiešame sneh. Tretinu cesta dáme do inej misky a primiešame kakao.
Do vymastenej a múkou vysypanej formy (Moja mala priemer 21 cm. Ak budete mať väčšiu formu určite tortu prerežte len 1 krát) striedavo dávame cesto po lyžiciach. Do stredu formy dáme jednu lyžicu tmavého cesta a na to dve lyžice svetlého cesta. takto to stále opakujeme až do spotrebovanie celého cesta. Nemiešame!!! Tento postup vrstvenie spôsobí, že cesta sa pomaly rovnomerne rozlieva a vytvorí po rozkrojení prúžky.
Pečieme vo vyhriatej rúre pri asi 200 °C cca 25-30 minút.

Krém na naplnenie torty: Šľahačku nalejeme do hrnca a nalámeme do nej čokoládu. Za stáleho miešania necháme zovrieť. Necháme vychladnúť najlepšie v chladnička aspoň 1 hodinu. Potom pridáme stužovač a vyšľaháme.

Krém na potretie torty: Zmäknuté maslo, práškový cukor a kakao vymiešame dohladka.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 89 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (22) posledné: 4.9.2014, 20:34 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 148 (zobrazuje sa 141-148)<< predošlé 1,.,10, 11, 12, 13, 14, 15
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu