. .. .. .. .. .. .
. .

Pstruh v alobale - RECEPT 6794

Viktória F. (toria) ID 8619
mimibazar.sk/toria
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.11.2006
Naposledy: 8.6.2020 13:29
Aktualizácia: 1.2.2012 10:46
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 15
RODINNÉ FOTOGRAFIE 10
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 7
NÁVODY 0

RYBY A DARY MORA

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Pstruh v alobale


[ recept č. 6794 zo dňa  ]


Pstruh v alobale


POTREBNÉ PRÍSADY

pstruh, zemiaky, slanina, grilovacie korenie, korenie na ryby a soľ, vajíčko

POSTUP PRÍPRAVY

Pstruhy si očistíme, vysušíme a osolíme. Zemiaky si zatiaľ dáme variť v šupke. Necháme ich vrieť zhruba 8 minút a vypneme. Medzi tým si pstruhy nakoreníme korením na ryby a porájame slaninku na plátky.
Pekáč vystelieme alobalom. Na spodok poukladáme plátky slaninky, na to kolieska zemiakov - ja som mala nové zemiaky takže aj so šupkou. Zemiaky okoreníme grilovacím korení. Na zemiaky poukladáme pstruhy, na ne zbytky slaninky a zabalíme alobalom. Dáme piecť na 25 minút do rúry pri teplote 190 °C. Vyšľahme si vajíčko, tak, aby sa spojilo s bielkom. Otvoríme rúru, odokryjeme pstruhy a potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme ešte na 15 minút zapiecť odokryté. Na pstuhoch vznikné chrumkavá kožtička :-) mňamko.
Tanier ozdobíme zeleninkou naložemí papáničko a papkáme.... my sme si k tomu dali červené vínko....

Ja som dávala aj omáčku pre dochutenie v ktorej sme si dochucovali zemiačky. Tá omáčka sa skladala z 2 lyžíc majonézy, 2 lyžíc kečupu, lyžičkou pizzového korenia a 2 strúčiky cesnaku to všetko som vymiešala s kvapôčkou olivového oleja.

PRAJEM DOBRÚ CHUŤ!!!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


Takto vypadajú zemiačky so slaninkou pred papkánim....



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< Broskyňový džem - marmeláda | Pstruh v alobale | Sestre k 30 >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu