Mária H. (maruska7) ID 97089 (18.10.2011, 15:09) |
mňamuška, ďakujem za perfektný receptík, pstrúžik už pláva v brušku! |
ODPOVEDAŤ |
| | Ivana J. (Ambra) ID 12842 (21.10.2011, 21:23) |
|
ODPOVEDAŤ |
| Viera Š. (visi) ID 41265 (4.5.2011, 17:20) |
Ivanka,prosím ťa,chcela by som sa spýtať,či si tie pstruhy aj podlievala vodou alebo sa majú položiť len na olejový pekáč ďakujem |
ODPOVEDAŤ |
| | Ivana J. (Ambra) ID 12842 (4.5.2011, 21:38) |
ja mam do mikrovlnky specialny tanier na funkciu crisp, je teflonovy, cize davam iba maslo, ziaden olej, ak robis v rure, pouzi papier na pecenie a tiez len maslo...z toho papiera idu pekne dole, na plech by sa prilepili, aj keby si pouzila olej |
ODPOVEDAŤ |
| | | Viera Š. (visi) ID 41265 (5.5.2011, 20:12) |
ďakujem za odpoveď,rybku som robila v rúre pod grilom a bola na ,a tá koža úplne chrumkavá,vďaka ešte raz |
ODPOVEDAŤ |
Eva H. (eva1955) ID 78563 (22.6.2009, 12:47) |
|
ODPOVEDAŤ |
jana z. (5januska5) ID 35987 (24.10.2008, 18:48) |
|
ODPOVEDAŤ |
| Ivana J. (ivana J.) ID 17235 (18.9.2008, 17:20) |
No konečne niekto myslel aj na nás, ktoré sa ešte len učíme variť . V žiadnej kuch. knihe som totiž nenašla taký jednoduchý recept. Ďakujeeeeeem, manžel vám bude povďačný |
ODPOVEDAŤ |
| | Ivana J. (Ambra) ID 12842 (22.9.2008, 7:58) |
čím jednoduchší recept, tým lepšie jedlo dobrú chuť |
ODPOVEDAŤ |