. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Viktória F. (toria) ID 8619
mimibazar.sk/toria
Oblasť: Martin
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.11.2006
Naposledy: 8.6.2020 13:29
Aktualizácia: 1.2.2012 10:46
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 15
RODINNÉ FOTOGRAFIE 10
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 7
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7)

TORTY

moja futbalová


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

nie je dokonalá, ale potešila :-)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 5.4.2010, 17:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Poďakovanie za tortičkové stretnutie


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Nie je to tradičný recept, ale musím to tu napísať ako ináč medzi TORTY hlavnou prísadou je Gabika, ktorá mala odvahu všetko zorganizovať :-))

POSTUP PRÍPRAVY

AHOJTE!!!
Ešte ste všetci asi na stretku, kedže ja som musela odísť skôr :-( (kôli tomu môjmu mrňúskovi), píšem prvá...

Gabika, srdečne sa Ti chcem poďakovať za zlučenie skvelých ľudí, ktorí sú nielen šikovní ale aj ochotní sa podeliť o svoje skúsenosti. Ďakujem, že som mohla super nakúpiť aj keď som oprášila celý obsah peňaženky :-)
Mrzí ma, že som nevidela kačičku, ale snáď budú nejaké fotečky zo stretka, ktoré priložíte.

Verím, že všetko čo som videla využijem pri pečení mojím blízkym. Teším sa ako vyrobím pekné dievčatko(od Gabiky), krásnu stuhu na tortu (od Evky) prípadne vlčí mak (od Mirky), alebo iné krásne kvety (od Bohuša, prípadne báb sediacich hneď pri dverách). Všetky Vaše práce sú nádherné a inšpiratívne.

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (10) posledné: 20.5.2010, 16:13 | PRIDAŤ KOMENTÁR

ČO DOM DAL

Venček


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Všetko čo doma alebo v prírode nájdete. Čo nenájdete kúpite v zahradníctve :-).

POSTUP PRÍPRAVY

Jeden slamený venček, brečtan, šušky, stuška, jarabina...

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Spiderman


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

V mojom prípade ide o mramorový korpus podľa MMB, vanilkový a čokoladový krém, jahody, poťahová hmota z cukríkov MM - ktorý som zafarbila modrým potravinárskym farbivom a na koniec som dala obrázkovú oplátku, ktorú som dozdobila krémom.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (1) posledné: 21.10.2008, 17:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Sestre k 30


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Mramorové korpusy ale robené - biely, čokoládovy a jeden bol z polovičnej dávky a namiesto vody som dala kávu - takže kávovy, plnka nastavovaná jedna polovica čistá, a druhú časť som rozdelila na čokoládovp a jahodovú. Marcipánové ružičky z cukríkovej hmoty

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 6.10.2008, 8:02 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYBY A DARY MORA

Pstruh v alobale



POTREBNÉ PRÍSADY

pstruh, zemiaky, slanina, grilovacie korenie, korenie na ryby a soľ, vajíčko

POSTUP PRÍPRAVY

Pstruhy si očistíme, vysušíme a osolíme. Zemiaky si zatiaľ dáme variť v šupke. Necháme ich vrieť zhruba 8 minút a vypneme. Medzi tým si pstruhy nakoreníme korením na ryby a porájame slaninku na plátky.
Pekáč vystelieme alobalom. Na spodok poukladáme plátky slaninky, na to kolieska zemiakov - ja som mala nové zemiaky takže aj so šupkou. Zemiaky okoreníme grilovacím korení. Na zemiaky poukladáme pstruhy, na ne zbytky slaninky a zabalíme alobalom. Dáme piecť na 25 minút do rúry pri teplote 190 °C. Vyšľahme si vajíčko, tak, aby sa spojilo s bielkom. Otvoríme rúru, odokryjeme pstruhy a potrieme rozšľahaným vajíčkom a dáme ešte na 15 minút zapiecť odokryté. Na pstuhoch vznikné chrumkavá kožtička :-) mňamko.
Tanier ozdobíme zeleninkou naložemí papáničko a papkáme.... my sme si k tomu dali červené vínko....

Ja som dávala aj omáčku pre dochutenie v ktorej sme si dochucovali zemiačky. Tá omáčka sa skladala z 2 lyžíc majonézy, 2 lyžíc kečupu, lyžičkou pizzového korenia a 2 strúčiky cesnaku to všetko som vymiešala s kvapôčkou olivového oleja.

PRAJEM DOBRÚ CHUŤ!!!

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

ZAVÁRANINY

Broskyňový džem - marmeláda



POTREBNÉ PRÍSADY

potrebujeme naň: 35 minút času a ďalej tieto ingrediencie:
je to na hrnčeky, pričom jeden hrnček sa rovná 2,5 dcl, takže:

4 hrnčeky broskýň (asi 2 kilá)
2 hrnčeky želírovacieho cukru
1/2 lyžičky kyseliny citrónovej
a trošku vody - fakt trošku (pol deci)

POSTUP PRÍPRAVY

Dáme si vrieť vodu (ja si dávam taký veľký 4 litrový hrniec), do vretej ponoríme na minútu broskyne a vyberieme ich do studenej vody. Broskyne ošúpme z kože - po tom sparení to ide ľahulinko. Broskyne nakrájame a odkôstkujeme. Dáme do hrnca trošku ich zmixujem ponorným mixérom aby tam neboli veľké hrče - lebo sa to nerozvarí úplne!!! do trošky vody nasypeme kyselinu citrónovú a rozmiešame ju tak, aby sa rozpustila. Potom do hrca pridáme želírovací cukor (ja ppoužívam Dr. Oetker) a kyselinu citronovú rozpustenú vo vode. Pustíme horák a necháme prevrieť asi tak 5 minút - stále miešame!!!! Po 5 minútach odstavíme a vyberieme vrchnú penu - tú ja po ochladení hneď dávam na chlieb s maslom :-) MŇAM!!!. Džem dáme do horúcich fliaš - ja ich ohrejem vo vode. Fľaše uzavrieme a prevrátime hore dnom. Po 10 minútach ho pekne prevrátime a necháme vychladnúť. No a potom len DOBRÚ CHUŤ!!!! Ak sa Vám pri varení zdá, že je riedky nebojte sa - on zhustne.
Z tejto dávky Vám výndu 3 trojdecové fľašky.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)

KOMENTÁRE (1) posledné: 7.7.2012, 15:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 7 (zobrazuje sa 1-7)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu