Daniela M. (Danuska55) ID 2483 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov)
Pstruh na masielku
[ recept č. 1316 zo dňa 22.4.2007 ]
POTREBNÉ PRÍSADY
Pstruh dúhový, maslo , múka, citrón, soľ, petržlenová vňať-nemusí byť to len pre chuť, a zemiaky
POSTUP PRÍPRAVY
Dáme si najprv variť zemiačky do osolenej vody a pridáme petržlénovú vňať, kym sa zemiaky varia spravíme si nasledujúcim postupom pstrúžika.Viď obrázkový postup. Je to veľmi chutné a rýchle jedeníčko dobrú chuť
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
|
Od šupín zbaveného pstruha si vyumývame a pokvapkáme citrónom |
|
teraz si ho pekne osolíme |
|
obalíme ho v polohrubej múke |
|
samozrejmä nie zvnútra! |
|
dáme si na panvicu masielko rozpustiť |
|
dáme pstrúžika opražiť tak ,aby sa nám dal od kosti oddeliť |
|
ešte ho pokvapkáme citronom, to preto, aby stlmil pach s ryby |
|
teraz rybu vyberiame a zlahka ju prerežeme pozdlž kosti, ona by sa nam mala pekne oddelovať aj sama |
|
asi takto |
|
asi takto po 2 |
|
oddelené časti ešte opražíme na masielku z jednej |
|
a druhej strany |
|
medzi tym sa nám dovarili zemiačky tak si ich scedime |
|
naservírujeme si vsetko na tanierik a možeme papat |
|
este by som zabudla mozeme si zemiacky pokvapkat vypekom dobru chut |
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
| Alexandra V. (Saha) ID 521, mimibazar.sk/saha (22.4.2007, 20:06) |
To vyzera dobre . Rybky zboznujem. |
ODPOVEDAŤ |