. .. .. .. .. .. .
. .

Pstruh v alobale - RECEPT 5599

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

RYBY A DARY MORA

ID 5882 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)


Pstruh v alobale


[ recept č. 5599 zo dňa  ]


Pstruh v alobale


POTREBNÉ PRÍSADY

Pre 2 osoby: 2 pstruhy - 1 veľká cibuľa - 1/2 masla - 4-5 PL nasekanej petržlenovej vňate - podľa chuti citrónová šťava alebo koliesko citrónu - soľ - alobal

POSTUP PRÍPRAVY

Toto je úplná klasika, no my to máme moc radi a na tento spôsob papá pstruha aj náš 15-mesačný drobček, lebo oproti vyprážaniu je to predsa len duseno-pečené.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1. Pstruhy umyjeme, nasolíme zvonku aj do dutiny brušnej a necháme chvíľu odpočívať. Kľudne môžte nechať hlavu aj chvostík na mieste, ale ja sa na to nikdy nemôžem dívať, mne sa tlačia slzy do očí, takže u nás pstruhy môj dobrý muž najprv zbaví hlavy a chvosta, až potom sa púšťam do prípravy.
2. Kým rybky odpočívajú, nakrájame si cibuľu na kolieska a pripravíme vňať.
3. Z alobalu vystrihneme štvorec, do stredu uložíme najprv 2-3 tenké prúžky masla, potom pár koliesok cibule a vňať.
4. Na to uložíme rybku a na ňu opäť položíme prúžky masla, kolieska cibule podľa chuti a vňať.
5. Potom pstruha zabalíme, a to tak, aby bol vršok dobre zakrútený a konce balíčka vytočené dohora - aby pri pečení nevytekalo maslo a šťava.
6. To isté urobíme aj s druhým pstruhom. Balíčky poukladáme na pekáč a pečieme cca 30-40 minút pri teplote 190 stupňov.
7. Podávame so zemiačkami, môžeme pokvapkať citrónovou šťavou. Dobrú chuť!!!


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Zázvorníky ze Záhorá | Pstruh v alobale | Úžasný bieločokoládový zákusok s jahodovou omáčkou - NEPEČENÝ >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Marcela P. (marca) ID 20095 (12.8.2011, 8:14)
Perfektné (Y)
ODPOVEDAŤ
Martina L. (tinka1510) ID 25983 (9.12.2008, 19:00)
mnamky.... robili sme cez vikend.... boli super (clamp)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu