
![]() |
končiace aukcie | ![]() ![]() |
návod na inzerciu | ![]() ![]() |
časté otázky | ![]() ![]() |
podmienky inzercie | ![]() ![]() |
ponuka reklamy | ![]() ![]() |
kontaktujte nás... | ![]() |
![]() |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy | ![]() |
ZELENINOVÉ JEDLÁ |
Dada M. (odeure) ID 35266 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Nakladaný baklažán v olivovom oleji[ recept č. 6546 zo dňa 26.7.2008 ] ![]() POTREBNÉ PRÍSADY 1 veľký baklažán, 20 dkg ovčieho syra /Feta/, balíček olív, koreniny /bobkový list, nové a čierne korenie/ ak máme čerstvé bylinky môžeme pridať /bazalka, tymian, oregano, majoránka/, cesnak, olivový olej POSTUP PRÍPRAVY Baklažán nakrájame na plátky a posolíme. Necháme asi 1/2 hodinu odležať. Potom plátky dobre vyžmýkame a na suchej teflonovej panvici z oboch strán opečieme. Baklažány polejeme olivovým olejom a premiešame. Začíname nakladať. Vrstva baklažánov, syr /pokrájaný na kocky/, olivy, cesnak pokrájaný na plátky, bobkový list, koreniny, bylinky až kým nenaplníme pohár. Poriadne zatlačíme a zalejeme olivovým olejom. Necháme jeden deň odležať v chladničke a konzumujeme. Nakladaný baklažán vydrží v chladničke aj týždeň. Ale u nás nie, lebo ho veľmi rýchlo vždy spapkáme. |
![]() | Monika Š. (Sevillana) ID 18768, mimibazar.sk/sevillana (29.7.2008, 7:42) |
![]() ![]() ![]() |
|
ODPOVEDAŤnahlásiť |
Janette Ž. (pupava) ID 3257 (27.7.2008, 11:34) |
No tak toto je pochuťka na ktoru som vobec nevedela recept.Toto sme si kupovali v Grecku.Velmi sa ťeším a dakujem za receptík.Len čo budu baklažany v dobrej cene šup idem na to. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ODPOVEDAŤnahlásiť |