. .. .. .. .. .. .
. .

Skvelé zapekané zemiaky s bryndzou - RECEPT 52459

Yvona G. (yvon) ID 1354
.
mimibazar.sk/yvon
Oblasť: Poprad
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 7.11.2005
Naposledy: 22.7.2021 11:56
Aktualizácia: 17.5.2021 11:41
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 140
RODINNÉ FOTOGRAFIE 55
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 11
NÁVODY 0

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 24 návštěvníkov)


Skvelé zapekané zemiaky s bryndzou


[ recept č. 52459 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1200 g zemiakov uvarených v šupke, 1 bryndza , 1 bambino veľké, pažítka jarná cibuľka, smotana, 2 vajcia, maslo, plátkový syr., p

POSTUP PRÍPRAVY

2/3 zemiakov uvarených v šupke a olúpaných nakrájame na kolieska a 1/3 postrúhame na vymastený plech naukladame kolieska zemiakov pokvapkáme rozpusteným maslom na to dáme plnku- nastrúhané zemiaky zmiešame s bryndzou a syrom, jarnou cibuľkou a pažítkou a vlejeme asi 100 ml smotany vymiešame, natrieme na zemiaky a naukladáme daľšie zemiaky na kolieska pokvapkame rozpusteným maslom uložíme na to plátkový syr a zalejeme zvyšnou smotanou vymiešanou z dvoma vajíčkami dáme zapiecť do rúry.\r\n\r\nJe to výborné mali tam isť dve bryndze ale ja som dala jedno bambino inak by to bolo veľmi bryndzové a to mi nemusíme. Ale kto ma rád môže to urobiť len s bryndzou.Fotiť som zabudla.
<< párkové ružičky | Skvelé zapekané zemiaky s bryndzou | žltkové rezy makové >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Veronika T. (eseta) ID 106408 (30.4.2013, 10:47)
(hello) vyskúšame na večeru , teda ak mi naša (child11) dá dostatok času :-S
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (zumma) ID 214481 (23.2.2013, 14:04)
... ja robím podobne - len uvarené zemiaky nekrájam, ale iba ošúpem a prekrojím po dĺžke na polovicu, ešte teplé vydabem, vydlabanú zmes zmiešam s bryndzou, trochou kyslej smotany a výpeku zo slaniny - naplním späť do zemiakov, navrch dám na kocky pokrájanú a opraženú slaninu a zapečiem do ružova ... je to mňamka .... ale určite vyskúšam aj túto variantu (clamp) (Y)
ODPOVEDAŤ
marianna t. (S&L&M&M) ID 49214, mimibazar.sk/slmm (23.2.2013, 12:19)
akurat sa pecu len s mensou obmenou ,-)dala som dve bryndze,nivovy syr v crievku,smotanu,vareny zemiak ako ty,na vrch poukladala kocky slaniny a prikryla zemiakmi,polialala smotanou s vajickom,dala zapiect a posypem to este udenym syrom ^o) ^o) ^o) (zajic) (zajic) (zajic)
ODPOVEDAŤ
Zuzana M. (Zush) ID 145478 (22.2.2013, 18:16)
Toto vyzera nechutne dobre a lakavo :) Len tu v Belgicku nemame bryndzu ani omylom- moze byt ale fetta ako nahrada za bryndzu, nie?
ODPOVEDAŤ
Alexandra V. (Saha) ID 521, mimibazar.sk/saha (23.2.2013, 14:50)
Ja si vzdy nakupim na SVK do zasoby a potom uz len vytahujem z mrazaku (Y). Jeden suflik mam len bryndzovy.
ODPOVEDAŤ
Yvona G. (yvon) ID 1354, mimibazar.sk/yvon (23.2.2013, 10:46)
treba skúsiť a dať vedieť :-p :-p Y
ODPOVEDAŤ
Simona T. (ciniminis) ID 43286, mimibazar.sk/ciniminis (19.2.2013, 20:21)
(Y) (Y)
ODPOVEDAŤ
Andrea J. (mandusa) ID 24820 (19.2.2013, 20:13)
Vyzerá to perfektne (Y) Určite vyskúšam.
ODPOVEDAŤ
Yvona G. (yvon) ID 1354, mimibazar.sk/yvon (21.2.2013, 8:55)
sú naozaj výborné, oplatí sa vyskúšať (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu