končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
andrea sečkarova (sveand) ID 44482 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 12 návštěvníkov) Plnené zemiaky bryndzou[ recept č. 55480 zo dňa 7.11.2013 ] POTREBNÉ PRÍSADY Zemiaky, bryndza, oravská slanina, cibuľa, 2 PL kyslej smotany, soľ, čierne korenie, olej POSTUP PRÍPRAVY Zemiaky dáme variť v šupke. Po vychladnutí vydlabeme vnútro. Použijeme ho do zmesi, ktorou potom zemiaky naplníme. Cibuľku nakrájame a dáme opiecť na panvicu. Pridáme slaninku nakrájanú na rezance. Opečieme. K vydlabnej časti zo zemiakov pridáme túto cibuľu so slaninku. Dáme ešte smotanu a dochutíme. Poriadne premiešame a plníme zemiaky. Na záver posypeme čiernym korením a pečieme. Na 200 stupňoch cca 30 min, resp. dozlata. |
Hanka Z. (haha) ID 298, mimibazar.sk/haha (28.1.2014, 14:12) | |
ODPOVEDAŤ |
Monika H. (jakubko) ID 17181, mimibazar.sk/jakubko (8.11.2013, 19:10) | |
ODPOVEDAŤ |
Alena L. (alal) ID 50015, mimibazar.sk/alal (7.11.2013, 18:15) | |
a ako ich plníš nejak tomu nerozumiem...ja robievam tiež,ale prekrojím na polky ,vydlabem a plním | |
ODPOVEDAŤ |
Zuzana M. (zumma) ID 214481 (7.11.2013, 17:41) | |
Mňaaaam, aj ja ich robievam, ale plnku robím bez cibuľky - len bryndza a zemiaky a slaninu a výpek polievam navrch - je to super bašta | |
ODPOVEDAŤ |
Valéria K. (valery100) ID 21394 (7.11.2013, 14:53) |
A čo s bryndzou. |
ODPOVEDAŤ |
Soňa M. (sonicka1) ID 15198, mimibazar.sk/sonicka1 (23.11.2013, 14:10) | ||
Ja som nedala smotanu, uvidime ake budu | ||
ODPOVEDAŤ |