. .. .. .. .. .. .
. .

Plnene baklazaniky - RECEPT 50040

Natali F. (druna) ID 217609
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.10.2011
Naposledy: 25.12.2017 18:22
Aktualizácia: 10.12.2011 21:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 125
NÁVODY 0

ZAVÁRANINY

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |


Plnene baklazaniky


[ recept č. 50040 zo dňa  ]


Plnene baklazaniky


POTREBNÉ PRÍSADY

male baklazaniky,kapusta,kapia,mrkva,celerova vnat,cesnak,sol,vinny ocot,olej

POSTUP PRÍPRAVY

Tento recept som sa naucila od mojej priatelky Katy a velmi som jej zanho vdacna!

Dame si zovriet vodu do velkeho hrnca,narezeme baklazany do kriza,ale len narezeme neprerezeme,aby sa dali plnit!Do vody prilejeme malu flasku vinneho octu a nahadzeme baklazaniky na 5 minut.
vyberieme dierovou naberackou,nechame vychladnut a potom jemne vyzmykame
Pripravime si napln:
nakrajame najemno kapustu,kapiu,celerovu vnat a cesnak,nastruhame nahrubo mrknu zasypeme solou a doslova pomagame rukami v lavoriku.
Potom plnime baklazaniky a ukladame do hlbsieho plechu na pecenie a zalejeme vinnym octom na 24 hodin.Druhy den vyberieme a vyzmykame a prelozime do vacsich sklenenych ,ci plastikovych nadob s vrchnakom,kt.sa daju dobre uzavriet,zalejeme slnecnicovym olejom uzavrieme a dame do chladnicky
takto nam dlho vydrzia a nepokazia sa!
Samozrejme ak robime mensie mnozstvo zalejeme olivovym olejom a nechame mimo chladnicky,lebo v chladnicke sa olivovy olej zraza.Pred konzumovanim vyberieme a nechame odtiect.
Velmi sa hodi namiesto salatu k jedlu, ja mam strasne rada kysle a tak si to davam s chlebikom a kuskom fety.


OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI


uvarene baklazaniky


hotova napln


balkazany v octe



OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI
<< ORIESKOVA TORTA mojej mamy ,bez muky vhodna aj pre celiatikov!!!!! | Plnene baklazaniky | Dietne dusene fazulky v tlakovom hrnci >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Patricia P. (trishka) ID 81386 (27.9.2012, 19:17)
...musi to byt supeeer (Y) (Y) (Y)len nemam tolko baklazanov, teda ziadne |-) |-) |-) |-)skusim na rok (clamp) (clamp) (clamp)mnaaaam, uz sa tesiiim :-p :-p ^o) ^o)
ODPOVEDAŤ
Natali F. (druna) ID 217609 (27.9.2012, 19:50)
kludne mozes urobit na skusku z napr 10 kuskov,alebo aj z 5.Aj ked zase si povies co tolko roboty koli 5 kuskom,ale poviem ti neni to vobec tolko roboty a stoji to za to!!!!!!!!! (hello)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu